Starity

Marc Anthony Shakira díjátadóján

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. november 14. 07:10 #1
nagyalbi
nagyalbi
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 207
Csatolások: 1378
Azonosító: 143606
Bizonyára már többen olvastátok, hogy Shakira idén elnyerte a Latin Recording Academy-től az „Év embere” kitüntető címet. A díjátadó ünnepségre a Latin Grammy előestéjén, november 9-én került sor a tiszteletére rendezett vacsorán. Miután több neves latin előadó egy-egy dallal köszöntötte az énekesnőt, Marc Anthony-t érte a megtiszteltetés, hogy néhány szóval méltassa őt. Ezt követően a díjat a Latin Recording Academy elnőke, Neil Portnow és Luis Cobos zeneszerző adta át.
2 felhasználónak tetszik: Porcicca, Alex 1992
2011. november 19. 17:41 #2
- törölt felhasználó -    
Istenem Shakira milyen gyönyörű volt... meghajolo.gif thumbsup.gif Annyira örülök hogy ismételten megrendezték a Latin Grammy-t, annak pedig végképp, hogy Shakira lett az ÉV EMBERE. Hihetetlen megtiszteltetés számára hogy ezt megkapta, de tutira megérdemelte. Már minimum van annyi ideje a szakmába mint például Britney.

(és mint amit minden Shakira véleményhez szoktam írni):

VIVA SHAKIRA!! biggrin.gif biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Alex 1992
2011. december 07. 20:20 #3
- törölt felhasználó -    
Idézet (Porcicca @ 2011.11.19. 17:41)
Istenem Shakira milyen gyönyörű volt... meghajolo.gif  thumbsup.gif Annyira örülök hogy ismételten megrendezték a Latin Grammy-t, annak pedig végképp, hogy Shakira lett az ÉV EMBERE. Hihetetlen megtiszteltetés számára hogy ezt megkapta, de tutira megérdemelte. Már minimum van annyi ideje a szakmába mint például Britney. 
(és mint amit minden Shakira véleményhez szoktam írni):
VIVA SHAKIRA!! biggrin.gif  biggrin.gif

Számból vetted ki a szót
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok