Hazánkban is bemutatták az Éjfélkor Párizsban című filmet, melyet egy tematikus francia VIP-est keretén belül vetítettek le.
A teljes cikkhez kattints ide!
Párizs, ahogy Woody Allen látja
2011. november 13. 23:03
|
|
puppymore.Lvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.02. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 132435 offline
|
Owen az egyik kedvenc férfiszínészem, és a film bemutatója is isteni ! tuti megnézem ha tudom 
2011. november 14. 15:06
|
|
Strawberryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.19. Hozzászólás: 227 Csatolások: 207 Azonosító: 129539 offline
|
Nekem nagyon tetszett a film, több szempontból is. Párizst én is imádom ahogy elég sokan, de nekem ez a generációk közötti váltás, a múlton való merengés elég gyakran elgondolkodtat. Még a film előtt, az előzetest látva azt hittem, hogy valami egyszerű romantikus film lesz, de tudtam,hogy Woody Allen nem hagyná annyiban, szerintem nagyon jó film engem megragadott, nem hiába Párizs az Párizs. na meg Woody Allen.
2011. november 16. 22:40
|
convarvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.02. Hozzászólás: 134 Csatolások: 11 Azonosító: 139974 offline
|
Idézet (berniii @ 2011.11.14. 15:55)
Rachel McAdamst nagyon tehetségesnek tartom ezért nem hiszem hogy rossz lenne a film
Hogy akkor már nem is lehetne rossz?
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: