A Swedish House Mafia és a Knife Party közös dalt jelentetett meg Antidote címmel. A premier a BBC Radio 1-on volt az év azon napján, amikor csupa egyes töltötte ki a dátumot.
A teljes cikkhez kattints ide!
Új dallal jelentkezik a Swedish House Mafia
2011. november 13. 18:54
2011. november 13. 19:49
|
|
Lisa Veronicastjlc |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 2705 Csatolások: 448 Azonosító: 130604 offline
|
a csaj az elején xD áttekertem
2011. november 14. 14:59
|
|
jennymiley00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 518 Csatolások: 102 Azonosító: 129374 offline
|
Én alapból nem szeretem az ilyen túl számítógépezett zenéket, hiába kedvelem a Swedish House Maffia-t, ez a szám nem tetszik. :/
2011. november 14. 18:27
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Én Katy Perryt olvastam, és már megörültem... Egyébként szerintem nagyon rossz szám.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: