Az Olsen ikrek lettek az év stílusikonjai
2011. november 13. 23:22
|
|
kankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.04. Hozzászólás: 337 Csatolások: 57 Azonosító: 97843 offline
|
Aztán mire fel?a megjelenéseik mennyisége nem tul sok és mikor látok is róluk neten pár képet akkor többnyire zsákruhában és sokszor vizes hajjal mennek az utcán..téynleg eléggé el vanank tünve.se filmet se sorozatot enm csinálnak..nemtudom kik voltak a többi jelöltek de ezt a döntést nem értem az biztos..
2011. november 14. 06:00
Elég jó érzékük van az öltözéshez, de nem hinném hogy ők a legjobbak. Mivel ennyire eltűntek én ezt a "díjat" biztos nem nekik adnám, hanem olyan testvérpárnakakiket 1 évben azért lehet látni minimum 3x
2011. november 14. 08:44
Mondjuk néha elég botrányosan öltöködnek,főleg MK ,de láttam már Ashley-t is kevésbé stílusos ruhában,de ettől függetlenül sokat dolgoztak hogy piacra dobhassanak ezt-azt szerintem,szóval lényeg a lényeg gratu nekik!
2011. november 14. 12:01
|
Kataddvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 118 Csatolások: 36 Azonosító: 135980 offline
|
Mégis ki nevezi ezeket a tramplikat jól öltözöttnek??? A TRAMPLIság mióta STÍLUS? Nem tudom, hogy iszik, vagy drogozik-e aki ezt a listát csinálta de sürgős elvonókúrára lenne szűksége, vagy egy jobb minőségű szemüvegre!!!!!!
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2011. november 14. 15:45
|
|
Colette Marsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.17. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 158619 offline
|
jaa jól öltözködnek... de azért stílusikonnak nem mondanám őket. valamelyik bolygón biztos azok...
2011. november 14. 16:02
|
|
fajagirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 563 Csatolások: 5 Azonosító: 153568 offline
|
nagyon nagy rajongója vagyok az Olsen lányoknak
, akik remek színésznők, divattervezők, modellek és mindenben tökéletesek, amit csinálnak
Nagyon sajnáltam, amikor úgy lecsúsztak
2011. november 15. 18:32
|
|
lola17447új tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.07.22. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 156202 offline
|
Ez király meg minden de az a gond hogy a fele amit viselnek állat bunda...
:'(
De egyébként énis. imádom az Olseneket...mindigis a fanjuk voltam
(L)
De egyébként énis. imádom az Olseneket...mindigis a fanjuk voltam
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.