Starity

Bagosi Alexa búcsúzott az X-Faktortól.

12 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. november 13. 13:56 #161
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (Thora_90 @ 2011.11.13. 13:43)

ophely88!
Engem igazából nem izgat. Bár kíváncsi vagyok, ki nyer a végén, de a tavalyi évből kiindulva, benne lesz az első háromban is vmi tehetségtelen emberke is.

Az én tippem a TOP3-ra: Lil C, Baricz Gergő és Muri Enikő. Ha igaz, ami a neten terjeng, hogy férfi nyerhet csak magyar X-Faktort, akkor Lil C, ha nem igaz, a nyertes szerintem akkor is Lil C lesz, de ne legyek gonosz, nézzük a dolog jó oldalát. Ha tényleg lesz világ szintű verseny, biztosan sok szavazat érkezik rá meg Csabára is külföldről. Ha másért nem is, ezért előnyben vagyunk egy világra szóló versenyben. _nevet.gif A sok kis brokkolinak biztosan imponálna Lil C és észvesztve nyomkodnák a telefonjaikat, hogy szavazzanak rá. Még egy ing széttépős produkció és tuti benne lennék a TOP10-ben Lil C-vel biztos, Csabával nem hiszem rohog.gif
2011. november 13. 14:22 #162
nemááár
nemááár

Státuszlopakodó bársonymamusz
Hozzászólás: 832
Csatolások: 18
Azonosító: 140026
Ideje volt már, hogy kiessen.
Egyébként annyira szánalmas már a műsor, hogy én már nem is azért drukkolok, hogy ki nyerjen hanem, hogy ki essen ki legközelebb.
2011. november 13. 14:36 #163
B.Bess
B.Bess
Los Angeles

StátuszJust Leave me alone... I know what I'm doing!
Hozzászólás: 2454
Azonosító: 131871
Nem értem miért nem Lil C esett ki... én annyira nem szeretem szerintem Alexa sokkal tehetségesebb... -.-
2011. november 13. 14:36 #164
- törölt felhasználó -    
ophely88:

Ezt a "nem vagyunk hozzászokva" dolgot úgy értettem hogy itt M.o.-n általában azoktól várjuk el hogy megnyerjen egy tehetségkutatót akiknek egetrengető hangjuk van úgy mint pl. Adele-nek.(hamár őt mondtad.)Vagy éppen tipikus pop énekesnek kell lennie ahhoz hogy nyerjen az x-faktorban.Nálunk egy RnB énekesnek zero esélye van max úgy hogy pop énekest csinálnak belőle.Kint ez majdnem hogy csak fordítva megy sőt ott akár egy rapper is simán győzhet.Itt nagyon kevesen nyitottak erre a műfajra amit Lil C csinál.Csak azért sz@r énekes mert nem pop vagy rock vagy dance előadó módjára énekel?Vagy az a baj hogy nincs egetrengető hangja mint Muri Enikőnek hát istenem Ciara-nak sincsen mégis világsztár mert jó hangja van csak épp nem úgy.Vagy mondhatnám Justin Timberlake-et,Chris Brown-t,egyik sem azért híres mert leszakad az ég olyan erő van a hangjában hanem mert különleges vagy egyszerűen csak jó a hangjuk.Lil C is ilyen persze őket össze sem lehet hasonlítani mégis egy cipőben járnak.Jaa ezalatt a magyar zeneipar alatt gondolom fluort meg ezeket érted.Aki még azt sem érdemli meg hogy nagybetűvel írjam a nevét.Hát őket sem ismeri el a 10 éveseken kívül senki.Na ők tényleg nem tudnak énekelni,Lil C viszont tud csak egy másik műfajban amire a magyarok egyáltalán nem nyitottak.Megnézheted melyik nagy magyar rádió adja ezeket a műfajú számokat?Ha magyar rádió egyszer is leadott pl. Usher,Chris Brown,Kelly Rowland vagy akármilyen számot még mielőtt átment volna dance-be hát eldobom az agyam.Rap-ből is csak azt adják ami pop-al van keverve.Ha valaki énekes akar lenni akkor legyen vagy színpadra termett miközben tud énekelni is vagy egetrengető hang.Mert akkor érdekes az előadás.Namármost Alexa egyik se volt szóval nemtom miért kellett volna bent maradnia.Egetrengető hangok meg nemigen vannak az x-faktorban esetleg Enikő.Gondolom ez most jó érthetetlen volt amit leírtam de nem bírom jobban megértetni amúgy se én vagyok a fogalmazózseni.Jó ha te nézni fogod miután Lil C kiesett (mert nyerni tuti nem fog) nyugodtan de majd meglátod hogy nem lesz annyira eladható mint vele.Szerintem előbb-utóbb még te is jobban fogod unni az egészet nélküle.

Amerikában szerintem nem futott volna be,mert Amerika tele van az olyanokkal mint Lil C és kétlem hogy közük ő a legjobb. smileeee.gif
2011. november 13. 14:48 #165
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Idézet (Aalyah @ 2011.11.13. 14:36)
ophely88:

Ezt a "nem vagyunk hozzászokva" dolgot úgy értettem hogy itt M.o.-n általában azoktól várjuk el hogy megnyerjen egy tehetségkutatót akiknek egetrengető hangjuk van úgy mint pl. Adele-nek.(hamár őt mondtad.)Vagy éppen tipikus pop énekesnek kell lennie ahhoz hogy nyerjen az x-faktorban.Nálunk egy RnB énekesnek zero esélye van max úgy hogy pop énekest csinálnak belőle.Kint ez majdnem hogy csak fordítva megy sőt ott akár egy rapper is simán győzhet.Itt nagyon kevesen nyitottak erre a műfajra amit Lil C csinál.Csak azért sz@r énekes mert nem pop vagy rock vagy dance előadó módjára énekel?Vagy az a baj hogy nincs egetrengető hangja mint Muri Enikőnek hát istenem Ciara-nak sincsen mégis világsztár mert jó hangja van csak épp nem úgy.Vagy mondhatnám Justin Timberlake-et,Chris Brown-t,egyik sem azért híres mert leszakad az ég olyan erő van a hangjában hanem mert különleges vagy egyszerűen csak jó a hangjuk.Lil C is ilyen persze őket össze sem lehet hasonlítani mégis egy cipőben járnak.Jaa ezalatt a magyar zeneipar alatt gondolom fluort meg ezeket érted.Aki még azt sem érdemli meg hogy nagybetűvel írjam a nevét.Hát őket sem ismeri el a 10 éveseken kívül senki.Na ők tényleg nem tudnak énekelni,Lil C viszont tud csak egy másik műfajban amire a magyarok egyáltalán nem nyitottak.Megnézheted melyik nagy magyar rádió adja ezeket a műfajú számokat?Ha magyar rádió egyszer is leadott pl. Usher,Chris Brown,Kelly Rowland vagy akármilyen számot még mielőtt átment volna dance-be hát eldobom az agyam.Rap-ből is csak azt adják ami pop-al van keverve.Ha valaki énekes akar lenni akkor legyen vagy színpadra termett miközben tud énekelni is vagy egetrengető hang.Mert akkor érdekes az előadás.Namármost Alexa egyik se volt szóval nemtom miért kellett volna bent maradnia.Egetrengető hangok meg nemigen vannak az x-faktorban esetleg Enikő.Gondolom ez most jó érthetetlen volt amit leírtam de nem bírom jobban megértetni amúgy se én vagyok a fogalmazózseni.Jó ha te nézni fogod miután Lil C kiesett (mert nyerni tuti nem fog) nyugodtan de majd meglátod hogy nem lesz annyira eladható mint vele.Szerintem előbb-utóbb még te is jobban fogod unni az egészet nélküle.

Amerikában szerintem nem futott volna be,mert Amerika tele van az olyanokkal mint Lil C és kétlem hogy közük ő a legjobb. smileeee.gif

Tudod, hogy imádlak, de ha valaki nyitott "erre" a műfajra, akkor az én vagyok, de a csávó nekem sem tetszik. laugh.gif Meg én igazából nem mondanám RnB énekesnek csak azért, mert fekete, meg RnB SZERŰ dalokat énekel egy tehetségkutatóban. Egyrészt majd ha saját számot ad ki esetleg, és az RnB lesz (kötve hiszem), akkor majd lehet rá azt mondani, másrészt szerintem eddig még mindig olyat énekelt, ami inkább pop volt, mint RnB és nagyon mainstream, kommersz fajta. Ezek meg itt szerintem igenis menők Magyarországon. Még ha valami színtiszta RnB/Soul-t éneklő emberke lenne, aki mondjuk Boyz II Men-t énekel, akkor megérteném ezt az "itthon nem vevők erre az emberek" dolgot, de így...Igazad van abban, amit arról írtál, hogy a rádióban itthon csak akkor adják ezeket a műfajokat, ha...De Lil C is csak olyanokat énekel, amik...
Az utolsó mondatoddal egyetértek.
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Grace Benning
2011. november 13. 14:51 #166
- törölt felhasználó -    
Nekem a tegnapi adás egyáltalán nem tetszett. Szerintem vannak egy páran akiktől Alexa sokkal tehetségesebb.Nekem Lil.C-vel sincs semmi bajom de ha ő most kiesik neki maradt volna népszerűsége mert ő profi:)
2011. november 13. 14:52 #167
Eny96
Eny96
visszatérő vendég

StátuszLécci szavazzatok rám és én is szavazok rátok!És jelöljetek barátnak!
Hozzászólás: 126
Azonosító: 127157
hát ez már megint felháborító
2011. november 13. 15:02 #168
- törölt felhasználó -    
Én nem nézem az X-faktort, az előzőt sem néztem, de most kíváncsi voltam, hogy kiket válogattak be, akik állítólag jók. Hát nem tudom, ez az egész műsor kb. olyan, mint a kutya torkán megakadt csont. Nálam a tehetség nem itt kezdődik, akik itt bent vannak. Bagosinak nem volt rossz hangja, de átlagos szerintem és azzal a Mizu fellépésével szerintem egyenesen röhejes volt. Ne haragudjatok, de egy Fluor-féle szintet nem nehéz összehozni. Egyszerűen annyira gyenge egy műsor, hogy az hihetetlen. Magyarország lakossága összesen 10-11 millió. Gyerekek, itt nincsen annyi kiemelkedő tehetség, hogy évente indítsunk két tehetségkutatót is. Anno én a Megasztár 4-et néztem, azt még élveztem is, de ez az egész tehetségkutatósdi is kezd rámenni a nézők pénztárcájára. Nem tudom, ki hogyan van vele, de mint mindegyik ilyesmi műsor, több mint valószínű, hogy ez is kamu. A tavalyi műsort is Vastag Csabika nyerte, holott mégis Wolf Katit küldték ki az Euróvízióra, nem pedig Csabikát, aki nagy valószínűleg zsozsóval nyerte az egész gagyi műsort. Én úgy gondolom személy szerint, hogy egyrészt felesleges nézni ezt a műsort, mert úgyis bunda az egész. Másrészt pedig egyik sem kiemelkedő tehetség. Aki tanult énekelni, képezte a hangját, az lazán hoz egy Bagosi szintet. Persze kinek a pap, kinek a papné, tartja a mondás. Nézzetek meg egy külföldi tehetségkutató műsort! Sokkal színesebb és sokkal tehetségesebb egyéneket válogatnak be, mert valószínűleg Angliában, az USA-ban és akár Franciaországban is van miből válogatni. Harmatgyenge az egész, és, ahogy látom a nép az szépen kajálja. unsure.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Grace Benning
2011. november 13. 15:16 #169
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Aalyah @ 2011.11.13. 14:36)
ophely88:

Akkor helyben vagyunk, ez az ő stílusa, de nem jó helyen nyomul. Ott kellene próbálkoznia, ahol jobban elismerik ezt a műfajt, tehát Amerikában. Megértettem, amit írtál. Igen, nézni fogom és nem érdekel, hogy mikor esik ki, meg mennyire eladható a műsor nélküle. A magyar változatot csak megnézem, mert körülöttem mindenki megnézi plusz kíváncsi vagyok, hogy mennyiben hasonlítanak a koncepciók a többi ország X-Faktoraival, de a szívem az eredeti felé húz, a brit felé. Mindkét változatban van kedvencem és a magyar kedvencem nem fog nyerni, mert nem elég helyes, a brit műsorban látok rá esélyt, valahogy ott másabb a rendszer és úgy érzem, hogy náluk kevesebb az orránál fogható vezethető kis brokkoli vagy mindenki a Strictly Come Dancing műsort nézi a másik csatornán _nevet.gif így ott olyan embernek is van esélye nyerni, akinek tényleg jó hangja van és nem azért szavaznak rá sokan, amiért Vastag Csabira szavaztak millióan. Szerintem szánalmas a magyar változat, de örülök, hogy jövőre Csillag Születik lesz már végre, bár egy kaptafára megy mindkettő. Tehetségből valóban kevés van és jogos a kérdés. Minek tehetségkutató tehetségkutató hátára? think.gif
2011. november 13. 15:18 #170
- törölt felhasználó -    
janet7:

Igen azt is tudom hogy nem szereted a gyereket.És igazad van tényleg pop számokat énekelt de ő ALAPBÓL egy RnB énekes sőt már azelőtt az volt hogy ebbe a nyomorék faktorba jelentkezett.Csak az Ildi akar csinálni belőle pop énekest hogy eladható legyen.Neki már most van klipje több is és még azelőtt volt hogy elindult a verseny.És az ilyen RnB-s,Hip Hip-os cucc volt hasonló mint a Run It.Meg én az éneklési stílusáról beszélek,nem arról hogy a Keresztes miket énekeltetett el vele.Márpedig az éneklési stílusa az RnB-s.Szerintem.Énis imádlak téged,de akkor sem tudnám Lil C-t sz@rnak nyilvánítani mert bírom a csávót és már régóta vártam egy ilyen előadóra tehetségkutatóban mert unom hogy mindig csak ugyanaz a paletta.Lil C egy színfolt ebben az egész tehetségkutatósdiban ilyen még soha nem volt mint ő.Sem a megasztárban,sem a csillagszületikben sem ebben.Olyan mint a nyugatiak és ez tetszik benne.Nem csak énekben hanem táncban is.Végre valaki nem csak úgy rángatózik meg vonaglik a színpadon mint a többi táncos.(vegyük pl. Wolf Kati háttértáncosait a tegnapi adásban hát azthittem hányok,és még azthiszik ez menő)Lil C egy swagger.biggrin.gif
2011. november 13. 15:19 #171
Saturdaybabe
Saturdaybabe
új tag
Hozzászólás: 59
Azonosító: 160206
Szerettem,de a tegnapi adásban nagyon gyenge volt !
2011. november 13. 15:19 #172
- törölt felhasználó -    
Én nagyon sajnálom
2011. november 13. 15:20 #173
- törölt felhasználó -    
Saturdaybabe egyetértek
2011. november 13. 15:27 #174
- törölt felhasználó -    
szerintem Lil C-nek kellett volna hazamennie, nagyon gyenge volt, amúgy sem bírom, olyan hangja van mint aki lenyelt egy békát...
2011. november 13. 15:34 #175
- törölt felhasználó -    
ophely88:

Hát Amerikában próbálkoznia felesleges lenne mert ott nála ezerszer jobbak vannak nála akik ugyan ezt a stílust csinálják mint ő.De ott legalább engedik is hogy önmaga legyen mert ott az is menő.Múltkor is néztem külföldit hát ott úgy bekajáltak egy Eminem - Lose Yourself előadást szerintem itt nálunk a Feró azt se tudja miaz.De talán még a "nagy rapper" Geszti se. rohog.gif Abban igazad van hogy az angol verzió sokkal jobb énis nézem meg az amerikait is és nekem is van kedvencem.Nekem alapból azzal van bajom hogy M.o.-n nem lehet RnB-t énekelni vagy rappelni mert a magyarok kevés kivételével azt se tudják miaz.De ha nézed a külföldit akkor te is észrevetted hogy egy RnB énekesnek (vagy rappernek) is ugyan annyi esélye van nyerni mint egy pop/rock énekesnek.

Ja meg eszembe jutott mégvalami hogy a kis senki Wolf Katit,Vecát,Vastag Csabit meg akik voltak a vendégszereplők úgy állítják be mintha mittudomén Beyoncé lenne az. rohog.gif Azttarohadt Vecának van 1 darab ismert száma,és akkor már istennő?Hát besírok.Amerikában meg Rihanna lép fel és még őt sem ajnározzák annyira mint nálunk ezeket a kis senkiket.Mondom besírok.A nagy magyar sztárok. _nevet.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2011. november 13. 15:45 #176
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Aalyah @ 2011.11.13. 15:34)
ophely88:

Hát Amerikában próbálkoznia felesleges lenne mert ott nála ezerszer jobbak vannak nála akik ugyan ezt a stílust csinálják mint ő.De ott legalább engedik is hogy önmaga legyen mert ott az is menő.Múltkor is néztem külföldit hát ott úgy bekajáltak egy Eminem - Lose Yourself előadást szerintem itt nálunk a Feró azt se tudja miaz.De talán még a "nagy rapper" Geszti se. rohog.gif Abban igazad van hogy az angol verzió sokkal jobb énis nézem meg az amerikait is és nekem is van kedvencem.Nekem alapból azzal van bajom hogy M.o.-n nem lehet RnB-t énekelni vagy rappelni mert a magyarok kevés kivételével azt se tudják miaz.De ha nézed a külföldit akkor te is észrevetted hogy egy RnB énekesnek (vagy rappernek) is ugyan annyi esélye van nyerni mint egy pop/rock énekesnek.

Külföldön nagyobb teret adnak mindenféle kategória érvényesülésére. Ma néztem a britet és egy csóka olyan Thriller-t nyomott le, hogy majd beájultam. Ott csak annyi a baj, hogy a rapperesek általában csapatokban vannak, azok meg mindig kiesnek és nem igazán nyernek csapatok. think.gif

Idézet (Aalyah @ 2011.11.13. 15:34)
Ja meg eszembe jutott mégvalami hogy a kis senki Wolf Katit,Vecát,Vastag Csabit meg akik voltak a vendégszereplők úgy állítják be mintha mittudomén Beyoncé lenne az. rohog.gif Azttarohadt Vecának van 1 darab ismert száma,és akkor már istennő?Hát besírok.Amerikában meg Rihanna lép fel és még őt sem ajnározzák annyira mint nálunk ezeket a kis senkiket.Mondom besírok.A nagy magyar sztárok. _nevet.gif

A Csabás produkció nagyon tetszett nekem is rohog.gif Végén az a dobogó OMG. Üdvözlégy Istenünk, Vastag Csaba, főleg abban a gatyában, ami rajta volt. _nevet.gif Még a szomszéd kis országoknak is futja Bonnie Tyler-re meg Shakirára, de minket Tóth Gabival meg Anti Fitness Club-bal kínoznak, mamma mia atya szentség. biggrin.gif biggrin.gif
2011. november 13. 15:49 #177
- törölt felhasználó -    
Én drukkoltam neki jó hangja volt... sad.gif
2011. november 13. 15:52 #178
HeyLyra
HeyLyra
visszatérő vendég
Hozzászólás: 138
Csatolások: 1
Azonosító: 163197
Pedig neki szurkoltam.. jó hangja van.. sad.gif