Idézet (Aalyah @ 2011.11.13. 14:36)
ophely88:
Ezt a "nem vagyunk hozzászokva" dolgot úgy értettem hogy itt M.o.-n általában azoktól várjuk el hogy megnyerjen egy tehetségkutatót akiknek egetrengető hangjuk van úgy mint pl. Adele-nek.(hamár őt mondtad.)Vagy éppen tipikus pop énekesnek kell lennie ahhoz hogy nyerjen az x-faktorban.Nálunk egy RnB énekesnek zero esélye van max úgy hogy pop énekest csinálnak belőle.Kint ez majdnem hogy csak fordítva megy sőt ott akár egy rapper is simán győzhet.Itt nagyon kevesen nyitottak erre a műfajra amit Lil C csinál.Csak azért sz@r énekes mert nem pop vagy rock vagy dance előadó módjára énekel?Vagy az a baj hogy nincs egetrengető hangja mint Muri Enikőnek hát istenem Ciara-nak sincsen mégis világsztár mert jó hangja van csak épp nem úgy.Vagy mondhatnám Justin Timberlake-et,Chris Brown-t,egyik sem azért híres mert leszakad az ég olyan erő van a hangjában hanem mert különleges vagy egyszerűen csak jó a hangjuk.Lil C is ilyen persze őket össze sem lehet hasonlítani mégis egy cipőben járnak.Jaa ezalatt a magyar zeneipar alatt gondolom fluort meg ezeket érted.Aki még azt sem érdemli meg hogy nagybetűvel írjam a nevét.Hát őket sem ismeri el a 10 éveseken kívül senki.Na ők tényleg nem tudnak énekelni,Lil C viszont tud csak egy másik műfajban amire a magyarok egyáltalán nem nyitottak.Megnézheted melyik nagy magyar rádió adja ezeket a műfajú számokat?Ha magyar rádió egyszer is leadott pl. Usher,Chris Brown,Kelly Rowland vagy akármilyen számot még mielőtt átment volna dance-be hát eldobom az agyam.Rap-ből is csak azt adják ami pop-al van keverve.Ha valaki énekes akar lenni akkor legyen vagy színpadra termett miközben tud énekelni is vagy egetrengető hang.Mert akkor érdekes az előadás.Namármost Alexa egyik se volt szóval nemtom miért kellett volna bent maradnia.Egetrengető hangok meg nemigen vannak az x-faktorban esetleg Enikő.Gondolom ez most jó érthetetlen volt amit leírtam de nem bírom jobban megértetni amúgy se én vagyok a fogalmazózseni.Jó ha te nézni fogod miután Lil C kiesett (mert nyerni tuti nem fog) nyugodtan de majd meglátod hogy nem lesz annyira eladható mint vele.Szerintem előbb-utóbb még te is jobban fogod unni az egészet nélküle.
Amerikában szerintem nem futott volna be,mert Amerika tele van az olyanokkal mint Lil C és kétlem hogy közük ő a legjobb.

Akkor helyben vagyunk, ez az ő stílusa, de nem jó helyen nyomul. Ott kellene próbálkoznia, ahol jobban elismerik ezt a műfajt, tehát Amerikában. Megértettem, amit írtál. Igen, nézni fogom és nem érdekel, hogy mikor esik ki, meg mennyire eladható a műsor nélküle. A magyar változatot csak megnézem, mert körülöttem mindenki megnézi plusz kíváncsi vagyok, hogy mennyiben hasonlítanak a koncepciók a többi ország X-Faktoraival, de a szívem az eredeti felé húz, a brit felé. Mindkét változatban van kedvencem és a magyar kedvencem nem fog nyerni, mert nem elég helyes, a brit műsorban látok rá esélyt, valahogy ott másabb a rendszer és úgy érzem, hogy náluk kevesebb az orránál fogható vezethető kis brokkoli vagy mindenki a Strictly Come Dancing műsort nézi a másik csatornán

így ott olyan embernek is van esélye nyerni, akinek tényleg jó hangja van és nem azért szavaznak rá sokan, amiért Vastag Csabira szavaztak millióan. Szerintem szánalmas a magyar változat, de örülök, hogy jövőre Csillag Születik lesz már végre, bár egy kaptafára megy mindkettő. Tehetségből valóban kevés van és jogos a kérdés. Minek tehetségkutató tehetségkutató hátára?