Aalyah
teljesen igazad van !!!!
Bagosi Alexa búcsúzott az X-Faktortól.
2011. november 13. 13:14
Na végre ő is kiesett. Szerintem neki semmi hangja nem volt, és már az elején mehetett volna. Eléggé sokszor volt, hogy hamisan énekelt ( De tudom, hogy egyik énekes sem tökéletes. ) és a tegnapi adásban volt a legtöbb. Igazából nekem egyik Xfaktor csemete sem a favoritom, maximum a Vera. Most valljuk be, hogy nem ez volt a legjobb része sem a legjobb száma.
2011. november 13. 13:15
Én mind a kettőt imádtam
De Alexát jobban szerettem
2011. november 13. 13:16
|
|
doriella |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.09. Hozzászólás: 1218 Csatolások: 1 Azonosító: 157843 offline
|
Nekem mindekettő tetszett, én Baricz Gergőt küldtem volna haza, de a párbajozók között mindegy volt, hogy ki esik ki.
1 felhasználónak tetszik:
selena_taylor_fan
2011. november 13. 13:18
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Aalyah @ 2011.11.13. 12:49)
Miért Lil C-nek kellett volna mennie?Ezt nagyon nem vágom.Azért mert neki más a hangja (amit ti úgy hívtok hogy nyekergés)attól még lehet jó énekes csak éppen ti nem vagytok hozzászokva mert ugyebár ez M.o. USA-ban pl. imádják az ilyen énekeseket.Emberek valljuk be ha Lil C kiesik ki fogja nézni a műsort?Oké elismerem hogy hangilag jópáran tehetségesebbek nála de most az kit érdekel ha közben dög unalmas az egész?Lil C legalább showt csinál,szórakoztató az előadása és ő az egyetlen akinek a produkciója alatt még nem aludtam be.És az hogy Alexának kellett volna bent maradni.Hát sírok a röhögéstől.
Most azon kívül hogy viszonylag jól néz ki a csaj mi a jó benne?Közepesen elénekel egy számot azt' kész levan tudva.A hangja halálunalmas,mozgása semmi,produkció még az egyszerűnél is egyszerűbb akkor meg minek maradt volna bent?Lil C legalább belerakta az előadásába mindenét,még egy ilyen tingli-tangli számot is el tudott énekelni úgy hogy az érdekes legyen.És most hogy végre felhagyott a Michael Jackson utánzással és már nem is szorítja a hangját most essen ki?Hát minimum egy 3. helyet megérdemelne.Azzal mondjuk elég sz@rul járt hogy az Ildi mentorálja.Nem értem miért nem énekelhet RnB slágereket.Azért mert a Keresztes annyit ért a műfajhoz mint Fásy Zsülike?
Lil C RnB énekes Gesztihez kellett volna kerülnie.Lehet hogy se énekelni,se rappelni,se semmit nem tud de legalább ő tudná hogy milyen számot válasszanak szegény gyereknek.Ildihez meg Feróhoz kellett volna rakni a rockénekeseket,Gesztihez az RnB Malekhoz meg került volna a maradék.
Alapból hülyeség fiuk,lányok,csapatok,25 év felettiek szerint csinálni csapatokat.Nah szóval csak annyi hogy jóvagy Lil C! 
Az nézi, aki szereti a többi előadót. Lil C tényleg színpadra termett de a többiek között is van olyan ember, aki odavaló. Én akkor is fogom nézni, ha ő kiesik és biztosan sokan vannak még így.
Szerintem pedig a hang igenis számít, a műsor is, ha unalmas amit művel, akkor is kitehetik, ugyanúgy, mintha nem lenne elég hangja.
Ott sem értek egyet, hogy nem vagyunk hozzászokva. Nézz már végig a magyar zeneiparban, hány hozzá hasonló énekes van, akinek a hangja nem a legjobb (mint Lil C-nek) vagy rosszabb, mint neki? Tele vagyunk tehetségtelen mitugrászokkal. Nagy általánosítás tőled az, hogy 'nem vagyunk hozzászokva ehhez'. Például engem nem az zavar, mert én képes lennék megszeretni, ha elég lenne a hangja ide, de hangilag nem a legjobb, az meg hogy a színpadra termett és tud táncolni, csak hab a tortán. Tabáni István sem született színpadra és engem amúgy sem érdekel, ki mennyire szaltózik előadás közben, a tánc extra, nekem a hang számít, nem érdekel, hogy egy széken ül vagy cigánykerekezik közben, tudjon minnél több oktávot kiénekelni, minnél kevesebb hamis hanggal. A keressük az X-et az egy hülye szöveg, mert tökéletes ember nincs, én csak a zenére koncentrálok és a mentorok is észrevehetnék már, hogy egy Adele természetű hölgyemény is ugyanannyira szerethető és eladható, mint egy Lady Gaga viselkedésű, színpadra termett, rivaldafény mániás énekes.
Szerk: Amerikában már hasra estek volna tőle. Az biztos. Ott ez a szint is megfelel, de úgy tűnik, hogy a magyar füleknek ez nem tetszik, nem vevők erre a színvonalra, nem mondom, hogy mekkora ez a színvonal, de itt Mo-n ez van. Menjen akkor Amerikába, ott hozzá vannak szokva a hasonló előadóhkhoz, én is úgy gondolom, hogy az amcsi X-Factorban nagyobb sikere lenne. Szerintem Simon és Nicole pártolná őt.
2011. november 13. 13:18
Spongya!
Hiába szavaz az ember, nem ezen múlik! Előre el van döntve, ki nyeri meg, mint ahogy a VVnél is!
És Ti megint itt vitatkoztok pár olyan emberkén, akik valószínűleg hamarosan eltűnnek az ismeretlenség homályában!
Van értelme egymás haját tépni? Nincs!
Ha nem tetszik a másik véleménye, reagálhatsz rá normálisan is, nem kell egyből legyökerezni, idiótázni - vagy egyéb szavakkal illetni - senkit!
Az, h Lil C MJ hasonmás,egyenesen röhejes! Lehet, h tud úgy táncolni, de h énekelni nem tud úgy, az biztos.
Inkább a Csillag születikbe ment volna, mint az X-faktorba.
Rá a legtöbben azért szavaznak, mert helyesnek találják. De ezzel sem lehet örökké fent maradni!
Hiába szavaz az ember, nem ezen múlik! Előre el van döntve, ki nyeri meg, mint ahogy a VVnél is!
És Ti megint itt vitatkoztok pár olyan emberkén, akik valószínűleg hamarosan eltűnnek az ismeretlenség homályában!
Van értelme egymás haját tépni? Nincs!
Ha nem tetszik a másik véleménye, reagálhatsz rá normálisan is, nem kell egyből legyökerezni, idiótázni - vagy egyéb szavakkal illetni - senkit!
Az, h Lil C MJ hasonmás,egyenesen röhejes! Lehet, h tud úgy táncolni, de h énekelni nem tud úgy, az biztos.
Inkább a Csillag születikbe ment volna, mint az X-faktorba.
Rá a legtöbben azért szavaznak, mert helyesnek találják. De ezzel sem lehet örökké fent maradni!
2011. november 13. 13:25
Idézet (divaft @ 2011.11.13. 09:43)
Ámen. Jaj de jóó!! Juj 
Látom te ennek nagyon örülsz.
2011. november 13. 13:28
Idézet (Sugarbabes @ 2011.11.13. 13:14)
Na végre ő is kiesett. Szerintem neki semmi hangja nem volt, és már az elején mehetett volna. Eléggé sokszor volt, hogy hamisan énekelt ( De tudom, hogy egyik énekes sem tökéletes. ) és a tegnapi adásban volt a legtöbb. Igazából nekem egyik Xfaktor csemete sem a favoritom, maximum a Vera. Most valljuk be, hogy nem ez volt a legjobb része sem a legjobb száma.
Igen talán volt itt,ott hamis hang de nem mindig volt.A Rocktenors az,aki már mehetne végre.Verának pedig nagyon jó hangja van,de még csak 16 éves még változni fog a hangja.
selena_taylor_fan
2011. november 13. 13:29
|
|
katalin1129új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 146632 offline
|
szerintem annak a hülye rocktenorsnak kellett volna kiesnie
2011. november 13. 13:32
VV,VV komolyan mindenhez a Valóvilágot kell írni ?????????
2011. november 13. 13:34
|
|
cukorbogyovampire heart |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 7692 Csatolások: 953 Azonosító: 143757 offline
|
Nem neki kellett volna kiesnie. Hanem a Roktenorsnak most is utolsó előttinek ment vissza. De remélem a következő adásban ők esnek ki.
selena_taylor_fan
2011. november 13. 13:43
janet7!
Igazad van... ne sértegessük ilyennel a pop királyát!
ophely88!
Engem igazából nem izgat. Bár kíváncsi vagyok, ki nyer a végén, de a tavalyi évből kiindulva, benne lesz az első háromban is vmi tehetségtelen emberke is.
Igazad van... ne sértegessük ilyennel a pop királyát!
ophely88!
Engem igazából nem izgat. Bár kíváncsi vagyok, ki nyer a végén, de a tavalyi évből kiindulva, benne lesz az első háromban is vmi tehetségtelen emberke is.
2011. november 13. 13:51
|
|
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3905 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline
|
igaz, a tegnapi produkcióját nem láttam, de a múltheti Fluor - Mizu feldolgozást nagyon jól énekelte. vannak nála gyengébbek is, szerintem nem neki kellett volna kiesnie.
2011. november 13. 13:52
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Be kell valljam, hogy számmora a tegnapi adás borzalmasan gyenge volt
Alig volt egy-kettő énekes akik számomra értékelhetőek voltak
Nem volt semmi bajom Alexa-val, de ha választani kell akkor szerintem jó döntés volt
Alig volt egy-kettő énekes akik számomra értékelhetőek voltak
Nem volt semmi bajom Alexa-val, de ha választani kell akkor szerintem jó döntés volt
selena_taylor_fan
2011. november 13. 13:52
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
essen már ki az a Kováts Művigyor Verácska -.- meg a Nagyon Muris Enikő
janet7
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.