Bagosi Alexa búcsúzott az X-Faktortól.
2011. november 13. 12:10
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Hát igen..Lil. C nekem se a szivem csücske,de azért nem is utálom annyira mint egyesek.De Alexa szombaton nem hozta a formáját.Muri Enikőt dobtam volna ki inkább a lányok közül ha választani kellett volna.Azért meglepődtem,hogy nem a Rocktenors-nak kellett párbajoznia
Az egész műsorban Baricz Gergő volt a legjobb ,nem kommáltam sose,de a Kins of Leon-os számmal levett a lábamról.Ha továbbra is ilyen számokat adnak neki,akkor kedvencem közé kerül.
) Kocsis Tibor és Tarány Tamás sem volt rossz azért
)
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. november 13. 12:11
Lil C az utolsó két adásban nyújtott valamit,egyébként pedig végignyávogta a műsort,csak azért van felkapva,mert ő az állítólagos MJ hasonmás.. Alexának sokkal másabb a stílusa,csak még nem nyílt meg szerintem ezért lett így alultitulálva. Mondjuk mikor kiesett az Apollo23 (
((() akkor az Xfaktor leírta nálam magát.
2011. november 13. 12:11
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (Nina Dobrev Fan @ 2011.11.13. 12:07)
Javasolnám, hogy nyisd ki a füled!
Am. meg mindenkinek lehet véleménye!
Am. meg mindenkinek lehet véleménye!
Akkor javasold a rajtam kívül több ezer rajongójának, akik NEM mind azért szeretik, mert aranyos.
Ha mindenkinek lehet véleménye, akkor miért pont nekem kell kinyitni a fülem? Lehet, hogy pont a tieddel van baj.
Egyébként a VÉLEMÉNY az, hogy mondjuk leírod, hogy neked nem tetszik/te nem tartod tehetségesnek, de tényszerűen leírni, hogy semmi hangja, az nem vélemény.
(Én meg javasolnám, hogy tanulj egy kis tiszteletet, mondjuk kezdésnek annyi elég is lenne, hogy nem gyökerezel le valakit ismeretlenül, csak mert neked nem tetszik, ahogy énekel)
2011. november 13. 12:14
jobb lett volna,ha Lil C esett volna ki...Alexának nagyon jó hangja van,de Lil C meg csak táncolni tud és tudomásom szerint ez egy énekverseny,nem pedig táncverseny
2011. november 13. 12:15
|
|
Mammonia |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 518 Csatolások: 0 Azonosító: 154193 offline
|
Én nagyon-nagyon sajnálom!
Ő volt a kedvencem,igaz,hogy a tegnapi adásban nem nyújtott 100%,de a múltheti produkciója bizonyítja mennyire a színpadon lenne a helye.
Nem neki kellett volna hazamenni...
Neki ez volt az első olyan száma ami (számomra) nem tetszett,de mindenkinek kijár mg egy esély...Tudnék olyat írni akinek szerintem már az élő show óta nincs helye az X-faktorban...
Sajnálom, de attól,hogy most kiesett háta beindul a szóló karrierje : D : D
Ő volt a kedvencem,igaz,hogy a tegnapi adásban nem nyújtott 100%,de a múltheti produkciója bizonyítja mennyire a színpadon lenne a helye.
Nem neki kellett volna hazamenni...
Neki ez volt az első olyan száma ami (számomra) nem tetszett,de mindenkinek kijár mg egy esély...Tudnék olyat írni akinek szerintem már az élő show óta nincs helye az X-faktorban...
Sajnálom, de attól,hogy most kiesett háta beindul a szóló karrierje : D : D
2011. november 13. 12:16
|
|
foolishdoll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 694 Csatolások: 0 Azonosító: 128436 offline
|
Nem neki kellett volna mennie!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. november 13. 12:29
|
|
helgoca1994 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 577 Csatolások: 0 Azonosító: 159420 offline
|
Sajnálom szegényt:S nekem szimpatikus volt nagyon:).
2011. november 13. 12:43
Ezt komolyan mondják?Jobb sokkal mint a Muri Enikő vagy bárki!!!!!Mindig a jók esnek ki....
2011. november 13. 12:48
|
|
Alexis_05042015 with Eszti ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 3617 Csatolások: 845 Azonosító: 133339 offline
|
Az idei X-faktor is szépen leírta magát a szemembe.Nem mondom,hogy Alexa volt a legtehetségesebb a mezőnyben de az emberek komolyan Lil C nyávogására kíváncsiak? Komolyan?!
ophely88
2011. november 13. 12:49
Miért Lil C-nek kellett volna mennie?Ezt nagyon nem vágom.Azért mert neki más a hangja (amit ti úgy hívtok hogy nyekergés)attól még lehet jó énekes csak éppen ti nem vagytok hozzászokva mert ugyebár ez M.o. USA-ban pl. imádják az ilyen énekeseket.Emberek valljuk be ha Lil C kiesik ki fogja nézni a műsort?Oké elismerem hogy hangilag jópáran tehetségesebbek nála de most az kit érdekel ha közben dög unalmas az egész?Lil C legalább showt csinál,szórakoztató az előadása és ő az egyetlen akinek a produkciója alatt még nem aludtam be.És az hogy Alexának kellett volna bent maradni.Hát sírok a röhögéstől.
Most azon kívül hogy viszonylag jól néz ki a csaj mi a jó benne?Közepesen elénekel egy számot azt' kész levan tudva.A hangja halálunalmas,mozgása semmi,produkció még az egyszerűnél is egyszerűbb akkor meg minek maradt volna bent?Lil C legalább belerakta az előadásába mindenét,még egy ilyen tingli-tangli számot is el tudott énekelni úgy hogy az érdekes legyen.És most hogy végre felhagyott a Michael Jackson utánzással és már nem is szorítja a hangját most essen ki?Hát minimum egy 3. helyet megérdemelne.Azzal mondjuk elég sz@rul járt hogy az Ildi mentorálja.Nem értem miért nem énekelhet RnB slágereket.Azért mert a Keresztes annyit ért a műfajhoz mint Fásy Zsülike?
Lil C RnB énekes Gesztihez kellett volna kerülnie.Lehet hogy se énekelni,se rappelni,se semmit nem tud de legalább ő tudná hogy milyen számot válasszanak szegény gyereknek.Ildihez meg Feróhoz kellett volna rakni a rockénekeseket,Gesztihez az RnB Malekhoz meg került volna a maradék.
Alapból hülyeség fiuk,lányok,csapatok,25 év felettiek szerint csinálni csapatokat.Nah szóval csak annyi hogy jóvagy Lil C!
2011. november 13. 12:53
|
|
Spongyahodor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.28. Hozzászólás: 2272 Csatolások: 214 Azonosító: 141897 offline
|
egyébként nem nyafogni kell hanem szavazni...
és Lil. C ezerszer jobb szerintem. Jobb a színpadi előadása, és nekem a hangja is jobban bejön. Bagosi Alexa is jó hangú, de nem a legjobb.
és Lil. C ezerszer jobb szerintem. Jobb a színpadi előadása, és nekem a hangja is jobban bejön. Bagosi Alexa is jó hangú, de nem a legjobb.
selena_taylor_fan
2011. november 13. 12:53
|
trinaheart attack. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.01. Hozzászólás: 2325 Csatolások: 0 Azonosító: 130399 offline
|
az a baj a Magyarokkal, hogy nehezen fogadják be a "mást" és az "újat"...én nem szeretem Lil C-t, sőt, magáért az X-faktorért sem rajongok, de abban biztos vagyok hogy sok helyen kb hanyatt vágná magát mindenki Lil C-től...sajnos rossz helyen próbál szerencsét...
selena_taylor_fan
2011. november 13. 12:57
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Én mindkettőjüket szerettem...
2011. november 13. 13:05
Most komolyan esnek ki a kedvenceim? Először az Apollo és most Alexa?
Ennek a héliumoslufinak semmi keresnivalója nincs itt -.-
Ennek a héliumoslufinak semmi keresnivalója nincs itt -.-
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.