Bagosi Alexa búcsúzott az X-Faktortól.
2011. november 13. 11:17
|
|
Heni18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 754 Csatolások: 63 Azonosító: 133350 offline
|
Szerintem a bent maradt versenyzők közül,Alexa volt aki kicsit gyengébb volt mint a többiek.Nagyon jó hangja van,de valahogy nem sikerült egyszer se átadnia a valódi érzéseit ,de biztos még sokra viszi
1 felhasználónak tetszik:
selena_taylor_fan
2011. november 13. 11:17
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Annyira színvonalatlan az idei X-faktor, hogy hihetetlen...
2011. november 13. 11:23
Ideje volt már!!De jobban örültem volna ha a Rocktenors esik ki végre...
selena_taylor_fan
2011. november 13. 11:35
A Roxktenors-nak kellett volna mennie, ők annyira bénák. -.-
selena_taylor_fan
2011. november 13. 11:41
LaGirl9292 egyetértek,bár tuti,hogy legközelebb ők esnek ki.
2011. november 13. 11:42
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (ladygagafun @ 2011.11.13. 10:44)
Nem tudom... nagyon nehéz lehetett a döntés a mentorok számára is. Na persze, nem Ferót és Ildikót értem, mert az azért elég nyilvánvaló volt, hogy ők saját mentorátjaikat akarták bent tartani. Néha úgy érzem, jogos, hogy Lil C maradt bent, néha meg úgy, hogy őt kellett volna hazaküldeni. (Mondjuk akkor meghallgathattuk volna Kereszteske hisztikéjét...) A közönségben már megint csalódtam, mert a Rocktenors már megint nagyon közel volt a párbajhoz... EMBEREK, FIGYELEM!! NE SZEGÉNYEK KÜLSEJÉT NÉZZÉTEK MÁR, HANEM NYISSÁTOK KI A FÜLETEKET, ÉS A HANGJUKAT FIGYELJÉTEK!! MERT A ROCKTENORS-NAK ISZONYAT JÓ HANJA VAN!! SOHA TÖBBÉ NEM AKAROM ŐKET EGY PÁRBAJBAN LÁTNI!!! Na jó, talán nem kell, hogy ők nyerjenek, de akkor is!!! Az emberek miért nem fogják fel, hogy ez nem egy szépség-, vagy egy macsóság verseny???
Na, visszatérve Alexához: a párbajban egyértelműen ő volt a jobb, a fellépésen szintúgy. Lil. C két dögunalmas dalt adott elő, az biztos, hogy az ő pábaja indokolt volt. Nem mintha nem bírnám hangilag, csak szerintem ezen az estén egyáltalánb nem volt jó!
Ja, emberek, még valami: BARICZ GERGŐ MI A FRANCOT KERES MÉG ITT? SENKINEK SINCS FÜLE, HOGY ŐT SZAVAZZA KI, DE NAGY ÍVBEN??? JÓ, HATÁRONTÚLI, ÉS EZÉRT HÁTRÁNYOS HELYZETBEN VAN, NA DE KÖNYÖRGÖM!! REKEDTES HÖRGÉS AZ, AMIT Ő HÉTRŐL-HÉTRE PRODUKÁL!! ÚGY REPÍTENÉM KI, HADD ZOKOGJON CSAK A "MENTORMAMÁJA"!!
Na, visszatérve Alexához: a párbajban egyértelműen ő volt a jobb, a fellépésen szintúgy. Lil. C két dögunalmas dalt adott elő, az biztos, hogy az ő pábaja indokolt volt. Nem mintha nem bírnám hangilag, csak szerintem ezen az estén egyáltalánb nem volt jó!
Ja, emberek, még valami: BARICZ GERGŐ MI A FRANCOT KERES MÉG ITT? SENKINEK SINCS FÜLE, HOGY ŐT SZAVAZZA KI, DE NAGY ÍVBEN??? JÓ, HATÁRONTÚLI, ÉS EZÉRT HÁTRÁNYOS HELYZETBEN VAN, NA DE KÖNYÖRGÖM!! REKEDTES HÖRGÉS AZ, AMIT Ő HÉTRŐL-HÉTRE PRODUKÁL!! ÚGY REPÍTENÉM KI, HADD ZOKOGJON CSAK A "MENTORMAMÁJA"!!
Az tény, hogy Gergő a múltkori 2 adásban sokat rekesztett, de a mostaniban te milyen rekesztést hallottál, ha szabad megkérdeznem?
2011. november 13. 11:43
|
|
sh1nEE.» ᴍs. ʙᴀʀᴄᴀɢɪʀʟ ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 1238 Csatolások: 454 Azonosító: 131165 offline
|
Szerintem a lányok közül Alexának volt a legszebb hangja. Olyan tiszta és csengő. Sajnálom hogy ő esett ki, egyértelmű hogy Lil C-nek semmi keresnivalója nincs az X-faktorban, a helyében inkább valami táncversenyben mérettetném meg magam. Az eddigi kiesőket kicserélném a most bentlevőkkel, (kivéve Tarány Tomit, Baricz Gergőt és Kocsis Tibit, mert ők tényleg tudnak énekelni; az ikreket pedig szintúgy nem szívesen látnám a versenyben újra) úgy talán színvonalasabb lenne a mezőny.
2011. november 13. 11:52
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Elég ha annyit kérdezek:Emberek hol van a fületek?? Nem jó helyen,oké,nem gond,de hogy a mentorok is süketek az már nagyon fáj!!!!
selena_taylor_fan
2011. november 13. 11:55
Nyugodtan kijelenthetjük, hogy az idei X-Faktor egy nagy Fail-Faktor (ami sajnos az angol X-re is vonatkozik). Lil C nem ide való, ideje lenne belátnia ezt neki is.
2011. november 13. 12:03
|
|
MissDvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.27. Hozzászólás: 100 Csatolások: 170 Azonosító: 161263 offline
|
Nem neki kellett volna menni. Oké a vasárnapi műsorban eléggé gyenge volt, de szerintem közel nem volt olyan gyenge az elmúlt adásokban mint pl a Lil C, aki egyedül múlthéten adott elő olyan produkciót, amiben 1 nem volt kínos az éneklése kettő nem valaki mást majmolt.
A Rocktenors jelenlétét meg még mindig nem értem. Hamisak, a 3-ból egynek van hangja, de ő is nagyon gyakran hamis. Múlthéten én az Apollo 23 helyett őket küldtem volna haza.
Bár gondolom Alexának azért kellett mennie, mert Ferónak még mind a 3 mentoráltja bent volt...
A Rocktenors jelenlétét meg még mindig nem értem. Hamisak, a 3-ból egynek van hangja, de ő is nagyon gyakran hamis. Múlthéten én az Apollo 23 helyett őket küldtem volna haza.
Bár gondolom Alexának azért kellett mennie, mert Ferónak még mind a 3 mentoráltja bent volt...
selena_taylor_fan
2011. november 13. 12:05
Én ezzel a lilszível nem szimpatizálok. Csak mert jól táncol azért hagyják bent biztos. meg Ildikó is úgy be van neki ájulva, mintha ő lenne az úr Isten. nem való az X-Faktorba nem értem miért nem ment inkább egy amerikai showba úgyis ott nőtt fel...
Szerintem a mentoroknak szúrta a szemét, hogy Ferónak még három versenyzője van ez is lehetett az oka a döntésnek..
egy szónak is száz a vége nem neki kellet volna menni
Szerintem a mentoroknak szúrta a szemét, hogy Ferónak még három versenyzője van ez is lehetett az oka a döntésnek..
egy szónak is száz a vége nem neki kellet volna menni
2011. november 13. 12:06
nem értem sok embernek mi a fene baja van a Rocktenorszal
2011. november 13. 12:07
|
|
Nina Dobrev Fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 704 Csatolások: 0 Azonosító: 158625 offline
|
Idézet (janet7 @ 2011.11.13. 00:51)
Nem érzed kicsit szánalmasnak legyökerezni azért, mert neked nem tetszik?
Semmi hangja? Hallottad a Wicked Game-et?
Akkor még Ildikó nem csinált belőle -illetve próbált- tucat szépfiút és mégis tetszett az embereknek. Azt már igazán nem lehet arra fogni, hogy "cuki".
Semmi hangja? Hallottad a Wicked Game-et?
Javasolnám, hogy nyisd ki a füled!
Am. meg mindenkinek lehet véleménye!
2011. november 13. 12:08
|
|
brigi92fcbvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.08. Hozzászólás: 468 Csatolások: 0 Azonosító: 119698 offline
|
Az idei X is pont olyan sz*r, mint a tavalyi! Nincs különbség!
ophely88
2011. november 13. 12:09
|
|
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3203 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline
|
Kár, hogy Alexa kiesett. Szerintem nem nekik kellett volna párbajozni. A Rocktenorsnak mindenképp ott kellett volna lennie és hazamennie. De nem hiszem, hogy csodaálkozni kellene, valószínű, hogy, meg van már a győztes.
selena_taylor_fan
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.