Starity

Bagosi Alexa búcsúzott az X-Faktortól.

12 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. november 13. 10:30 #81
kato98
kato98
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 149
Csatolások: 0
Azonosító: 148199
én inkább Lil C-t kültemvolna el mert nekem egyáltalán nem szimpi az a gyerek !!
2011. november 13. 10:32 #82
Cannibal3
Cannibal3
Hozzászólás: 974
Azonosító: 141234
Sajnálom azért Alexát, a lányok közül ő volt szerintem a leggyengébb, de hát Lil C nem volt nála jobb, nem értem a mentorokat. A Rocktenors szerintem nem olyan rossz, de jövő héten már tuti mennek, csak most túl feltűnő lett volna. Várható volt, hogy lány esik ki és akkor már persze Alexa, Vera érdekesebb, Enikő meg jobb nála. Igazából örültem volna ha Kocsis Tibor esik ki, jó hangja van nagyon, de szerintem nagyon unalmas is. Szerintem az egész tegnapi X Factor is elég unalmas volt, Baricz Gergő produkciója tetszett valamennyire, többi nem igazán. Vera jól elénekelte a dalt, de ez a stílus túl erőltetett neki. Azért tényleg olyan téma volt most is, hogy bármilyen számot lehetett volna választani szinte, de szerintem elég rossz dalokat kaptak most is. Nóra megint hülyén nézett ki, de azért vicces és visz egy kis színt a műsorba. Wolf Kati fellépése jó volt, nem értem miért nem így nézett ki az Eurovízión, az új dala mondjuk nem tetszik. Most még a két bent maradt lánynak drukkolok főleg, de remélem, hogy Enikő nyeri majd meg.
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2011. november 13. 10:33 #83
- törölt felhasználó -    
Hát szerintem Lil C jobb nála, szóval örülök, hogy nem ő ment haza... amúgy meg Alexa annyira nem is jó!! Nem azt mondom, hogy rossz, mert nem az, de nem is olyan jó...
2011. november 13. 10:35 #84
evelyn125
evelyn125

StátuszIf i go to hell, will you come with me? :)<3
Hozzászólás: 687
Csatolások: 71
Azonosító: 138337
Rocktenors huzzon végre haza, aztán nekm mind1 hogyan tovább, tegnap tényleg elég gyenge volt!!
1 felhasználónak tetszik: selena_taylor_fan
2011. november 13. 10:36 #85
- törölt felhasználó -    
Látszik, hogy a magyaroknak nem jön be ez a Lil C stílus, de mondjuk Amerikában már rég befutott volna. Szerintem iszonyat jó hangja van, nem tudom miért mondják egyesek, hogy tehetségtelen.. Alexát sajnáltam, nagyon aranyos lány, de sokszor nagyon hamisan énekelt.
2011. november 13. 10:38 #86
pink_bunny
pink_bunny
never be good enough
Hozzászólás: 4332
Csatolások: 11814
Azonosító: 142298
Ha a két párbajozó között választani kellene, akkor inkább Alexát tartottam volna benn. De ez van..
2011. november 13. 10:38 #87
adriii050
adriii050
visszatérő vendég

StátuszA bejelölsz barátként küldj szavit aki bejelöl és nem küld szavit azt elutasítom
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 303
Csatolások: 176
Azonosító: 156044
szerintem Lil C-nek kellett volna kiesnie!neki a hangja botrányos ilyen lányos!Nagyon sajnálom Alexát hogy ő esett ki!
2011. november 13. 10:41 #88
fannuska12
fannuska12
visszatérő vendég

StátuszManchester United! ♥ GGMU!♥
Hozzászólás: 255
Csatolások: 1
Azonosító: 149607
Rocktenors- nekik kellett volna menni!!!
2011. november 13. 10:41 #89
Barbyka188
Barbyka188
új tag

StátuszA Vastag tesók a királyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hozzászólás: 61
Azonosító: 138194
Ezzzazzz Lil C jóóvagy!!!!! neked kell nyerni smileeee.gif) ♥ ♥
2011. november 13. 10:43 #90
Paci98
Paci98
új tag

StátuszIf life gives you lemons, make lemonade! ;) ♥ ☺
Hozzászólás: 18
Azonosító: 135816
Teljesen egyetértek veled adriii050 !!!! :S
Alexa ♥
2011. november 13. 10:44 #91
ladygagafun
ladygagafun

Státuszwho cares?
Hozzászólás: 660
Azonosító: 143079
Nem tudom... nagyon nehéz lehetett a döntés a mentorok számára is. Na persze, nem Ferót és Ildikót értem, mert az azért elég nyilvánvaló volt, hogy ők saját mentorátjaikat akarták bent tartani. Néha úgy érzem, jogos, hogy Lil C maradt bent, néha meg úgy, hogy őt kellett volna hazaküldeni. (Mondjuk akkor meghallgathattuk volna Kereszteske hisztikéjét...) A közönségben már megint csalódtam, mert a Rocktenors már megint nagyon közel volt a párbajhoz... EMBEREK, FIGYELEM!!!!! NE SZEGÉNYEK KÜLSEJÉT NÉZZÉTEK MÁR, HANEM NYISSÁTOK KI A FÜLETEKET, ÉS A HANGJUKAT FIGYELJÉTEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MERT A ROCKTENORS-NAK ISZONYAT JÓ HANJA VAN!!!! SOHA TÖBBÉ NEM AKAROM ŐKET EGY PÁRBAJBAN LÁTNI!!! Na jó, talán nem kell, hogy ők nyerjenek, de akkor is!!! Az emberek miért nem fogják fel, hogy ez nem egy szépség-, vagy egy macsóság verseny???
Na, visszatérve Alexához: a párbajban egyértelműen ő volt a jobb, a fellépésen szintúgy. Lil. C két dögunalmas dalt adott elő, az biztos, hogy az ő pábaja indokolt volt. Nem mintha nem bírnám hangilag, csak szerintem ezen az estén egyáltalánb nem volt jó!
Ja, emberek, még valami: BARICZ GERGŐ MI A FRANCOT KERES MÉG ITT? SENKINEK SINCS FÜLE, HOGY ŐT SZAVAZZA KI, DE NAGY ÍVBEN??? JÓ, HATÁRONTÚLI, ÉS EZÉRT HÁTRÁNYOS HELYZETBEN VAN, NA DE KÖNYÖRGÖM!!!! REKEDTES HÖRGÉS AZ, AMIT Ő HÉTRŐL-HÉTRE PRODUKÁL!!!!!!!!!!!! ÚGY REPÍTENÉM KI, HADD ZOKOGJON CSAK A "MENTORMAMÁJA"!!!!!
2011. november 13. 10:45 #92
Kelly
Kelly
musical&series™

Státusz"Ha hiszünk valamiben, bármi lehetséges."
Hozzászólás: 2094
Csatolások: 151
Azonosító: 130294
Én ezt a műsort úgy tartom hülyeségnek, ahogy van! Meg van bundázva, az 100%! Nem rajongtam Alexáért (bevallom, egyikükért sem rajongok, egyedül Kocsis Tibit és még talán Muri Enikőt tartom valamire), de Lil C-t szerintem direkt tartják bent! Mert hangja ugye semmi, egyedül a tánctudásával büszkélkedhet, meg ugye a lányok 99%-a odáig van érte (én a maradék 1-be tartozom!). Érdekes, hogy őt mindig bent tartják...
2 felhasználónak tetszik: ophely88, selena_taylor_fan
2011. november 13. 10:48 #93
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Idézet (Gertie @ 2011.11.13. 10:36)
Látszik, hogy a magyaroknak nem jön be ez a Lil C stílus, de mondjuk Amerikában már rég befutott volna. Szerintem iszonyat jó hangja van, nem tudom miért mondják egyesek, hogy tehetségtelen.. Alexát sajnáltam, nagyon aranyos lány, de sokszor nagyon hamisan énekelt.

Nem a stílussal van a baj. A stílus jól áll neki, az a baj, hogy amit tud az kevés az X-Faktorba. Nem rossz, csak vannak más tehetségek is, akiknek jobb hangja van, ezért ide az kevés. Bár szeretném hozzátenni, engem nem idegesít, hogy Michael Jacksont másolja, én csak nem értem mit keres még mindig bent.
Abban viszont egyetértek, hogy Amerikában már rég befutott volna, a stílusa, öltözködése, kinézete miatt alapból, ott hang nem igazán számít, ugyanúgy képesek bárkiből valakit csinálni, mint nálunk Magyarországon, tehát okkal nem jön be a magyaroknak és szerintem ez azért van, mert az R N B-n kívül más (amit eddig láttunk) nem áll jól neki. Nekem kimondottan ez a bajom vele és hogy szerintem másoknak sokkal jobb hangja van. Nem mondom, hogy ő rossz, csak nem a legjobb. Az amerikai X-Factorban kellett volna neki indulni, pont ezen gondolkodtam tegnap, ott nagyobb sikere lenne biggrin.gif de még itt előferdülhet, hogy megnyeri a műsort, tehát semmi sincs veszve, ki tudja hogyan manipulálják a szavazatokat? Amúgy pedig teljesen mindegy, hogy nálunk csípik-e vagy nem, sztárt faragtak belőle, akár szeretjük akár nem, simán megnyerheti a versenyt. Az előző szériát sem az nyerte meg, akinek kellett volna, innetől kezdve én már semmin nem lepődöm meg. biggrin.gif Tehetséges vagy tehetségtelen, nem számít, akár itt, akár Amerikában próbálkozik, mindkét hely ontja magából a sztárokat, akár tudnak valamit akár nem rofl.gif
2011. november 13. 10:52 #94
katalin1129
katalin1129
új tag
Hozzászólás: 22
Azonosító: 146632
Mér alexa esett ki lil c nek kellett volna.csak michael jackson-t tudja utánozni mást nem alexa pedig szépen énekel remélem nem adja fel.
2011. november 13. 10:56 #95
- törölt felhasználó -    
Igen remélem se adja fel nagyon szép hangja van..és megérdemli!! smileeee.gif smileeee.gif
2011. november 13. 10:58 #96
sparksfly
sparksfly
Hozzászólás: 783
Csatolások: 48
Azonosító: 138007
Lekéne már váltani a mentorokat, de sürgősen..
2011. november 13. 10:58 #97
- törölt felhasználó -    
ahj miértnem lil c ment el?? sajnálom deháát ez van XD mindenkinek ki kel esni a végéére.
2011. november 13. 10:59 #98
- törölt felhasználó -    
@ladygagafun
IGEN! a rocktenors igenis nagyon jó, eszméletlen tehetségesek, és szerintem nekik van a legnehezebb dolguk, mert mindhármuknak más a hangszíne, és baromi sokat kell dolgozni azért, hogy együtt úgy szóljon, ahogy kell. jól teljesítenek, nem szabad őket többet párbajozni küldeni!
viszont baricz gergővel kapcsolatban nem értek egyet, mert lehet, hogy rekedtes hörgés amit csinál, na de ahogy csinálja... van benne valami különleges, valami nagyon egyedi, és éppen ezért szerintem ő az egyik legjobb smileeee.gif
mellesleg ha rajtam múlva, verácskát már rég kipenderítettem volna -.- ő a leggyengébb.
2011. november 13. 11:04 #99
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Idézet (sparksfly @ 2011.11.13. 10:58)
Lekéne már váltani a mentorokat, de sürgősen..

Az nem segít, nekem elhiheted. Más országokban állandóan váltogatják a zsűrit és mindig mindenhol azt tartják bent, aki eladhatóbb, nem azt, aki megérdemelné. 110.gif
2011. november 13. 11:09 #100
- törölt felhasználó -    
én mát csak azt nem értem mit keres még ott a Rocktenors? Minden eddigi kieső jobb volt náluk!!! Ja, és tegnap Lil C-nek kellett volna mennie, Alexa nagyon jó smileeee.gif) Nem értem miért nem azokat ejtetik ki a mentorok akiket nem kedvelnek annyira a nézők? Talán bent akarják tartani azokat, akiket nem éreznek konkurenciának? Amúgy remélem Alexa fent marad, mert nagyon szép és nagy tehetség:)
12 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!