Bagosi Alexa búcsúzott az X-Faktortól.
2011. november 13. 09:44
|
|
ianninafocus on the good |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.06. Hozzászólás: 5249 Csatolások: 34903 Azonosító: 138106 offline
|
Hát én szeretetem Alexát meg Lil C-t is
HA választanom kellett volna akkor inkább Lil essen ki! Amúgy meg annak a szar Rocktenors-nak kellett volna kiesnie!
1 felhasználónak tetszik:
selena_taylor_fan
2011. november 13. 09:53
|
|
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2387 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline
|
Ne mááár!!
Ő volt a legjobb!!
Lil C egy nagy rakás sz*r.Neki kellett volna kiesnie vagy a Rocktenorsnak!Már csak Tarány Tamás és Kocsis Tibor azok akiket szeretek,úgyhogy nekik szurkolok.
selena_taylor_fan
2011. november 13. 10:00
Tény, hogy nem Ő volt a legjobb, de még a mostani mezőnyben is vannak nála gyengébbek - példának felhoznám Lil. C-t. Szomorú, hogy mind a mentoroknak, mind a szavazóknak botfüle van. Igen, nem Alexa a legjobb, de sokkal szebb és jobb hangja van mint Lil. C-nek. Az idei X-Faktor színvonalára inkább nem is mondanák semmit, szörnyű az egész. Számomra a tavalyi versenyzők az igazi X-Faktorosok, és tavaly eszméletlen jó volt a mezőny, most pedig alig vannak jó énekesek - Kocsis Tibi és Tarány Tamás a legkiemelkedőbb az egész mezőnyből. Nem mondom, hogy Enikő rossz, de mostanság annyira egyhangú produkciókat nyújt, pedig gyönyörű a hangja. Ajánlom a fülmosást a mentoroknak
2011. november 13. 10:07
|
|
kitti_1996visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.29. Hozzászólás: 247 Csatolások: 0 Azonosító: 151926 offline
|
Bár szerettem Alexát... de a tegnapi produkciója nem tetszett de sztem nem kellett volna kiesnie... :// Hát én sajnálom remélem a rocktenors fog kiesni legközelebb.
amúgy a legjobbak: enikő.tarány tamás. és baricz gergő voltak...
2011. november 13. 10:10
Szeretem Alexát szóval nem neki kellett volna kiesnie
De gondoltam hogy Lil.C-vel szemben esélye sincs
2011. november 13. 10:11
|
|
sharkey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 797 Csatolások: 0 Azonosító: 131792 offline
|
Én még mindig nem fogom fel mit látnak az emberek Lil C-ben. Már a legjobb 12-be sem kellett volna bejutnia. Tény, hogy nagyon jó táncos, és hogy annyira szörnyű hangja mégsincs, de messze nem éri el azt a szintet, mint a többi versenyző...
selena_taylor_fan
2011. november 13. 10:15
A LIL.C nek kellet volna kiesnie.
Az Alexa 1000X jobban énekel, mint ő.
De minden esetre hajrá Muri Enikő, Kováts Vera.
Az Alexa 1000X jobban énekel, mint ő.
De minden esetre hajrá Muri Enikő, Kováts Vera.
2011. november 13. 10:19
|
|
krisztii98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.11. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 160431 offline
|
Egyiket se szeretem annyira, szóval számomra mindegy lett volna, hogy melyikük esik ki. ^^" De hát Alexa ment.. ez van.
Szerintem Lil C se marad bent már túl sokáig... >__<
Szerintem Lil C se marad bent már túl sokáig... >__<
selena_taylor_fan
2011. november 13. 10:24
Sajnáltam Alexát, de én Lil C-nek szurkolok, úgyhogy egy kicsit örülök neki, hogy ő ment haza. Egyébként meg van tehetsége az látszik. Sok sikert neki a továbbiakban!
2011. november 13. 10:29
|
|
Vyca20visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.10. Hozzászólás: 433 Csatolások: 0 Azonosító: 130981 offline
|
kár.
én a rocktenors-ot küldtem volna haza..://és őket párbajoztattam volna.
selena_taylor_fan
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.