Bagosi Alexa búcsúzott az X-Faktortól.
2011. november 13. 16:16
Sajnálom, de tényleg rendesen beletrafált abba a PCD-s számba.
2011. november 13. 16:21
Alexának lett volna még helye.
Akiknek nem, az a Rocktenors,Muri és Kováts.
Sajnáltam Alexát, de örülök Lil C-nek.
Akiknek nem, az a Rocktenors,Muri és Kováts.
Sajnáltam Alexát, de örülök Lil C-nek.
2011. november 13. 16:22
Nekem nem volt annyira kedvencem. Örültem, hogy Lil C ment tovább.
2011. november 13. 16:49
Hát,én örülök Lil C.-nek.Alexa az elején még ügyes volt,de a végén már annyit lelkizett,hogy több volt a dráma a műsorában,mint a jó zene.Igen,biztos sok minden gyűlt össze neki,de az utsó dalban ahogy énekelt,két lehetőség van:
1.Vagy elfáradt,vagy 2.Már érezte a vesztét,ezért feladta!
1.Vagy elfáradt,vagy 2.Már érezte a vesztét,ezért feladta!
2011. november 13. 17:28
Brühühü..
Ő volt az egyik kedvencem.
Az odáig oké, hogy nem ő volt a legjobb, de nagyon jó volt. Nekem nagyon tetszett a produkciója, és Ferónak igaza volt, az egész versenyben a párbajdalt énekelte legjobban. Lehet hogy a párbajozást megérdemelte, de a kiesést semmiképp. Lil C meg persze már két párbajt is megnyert és olyan hangja van mint egy kacsának ( bocs fanok). Egyértelműen neki kellett volna kiesni, vagy Baricz Gergőnek, vagy a Rocktenorsnak..
Az odáig oké, hogy nem ő volt a legjobb, de nagyon jó volt. Nekem nagyon tetszett a produkciója, és Ferónak igaza volt, az egész versenyben a párbajdalt énekelte legjobban. Lehet hogy a párbajozást megérdemelte, de a kiesést semmiképp. Lil C meg persze már két párbajt is megnyert és olyan hangja van mint egy kacsának ( bocs fanok). Egyértelműen neki kellett volna kiesni, vagy Baricz Gergőnek, vagy a Rocktenorsnak..
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. november 13. 17:53
|
|
ABBAManiaEuropean |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.01. Hozzászólás: 2126 Csatolások: 85 Azonosító: 159879 offline
|
Utálom a közönséget és a mentorokat is!!!!! Neki kellett volna tovább jutnia, nem pedig annak a h*lyének!!!!!!!! Neki legalább volt hangja, és itt volt a helye az X-Faktorban, ellentétben a Keresztes nagysasszony "versenyzőivel...azoknak kellett volna párbajozniuk, tehát Baricz Gergőnek és Lil C-nek, mert ők a legbénábbak az összes közül!!!! Valaki írjon az X-Faktor szerkesztőinek, hogy Ildikó versenyzőit dobják ki, helyettük meg hozzák vissza Alexát és az Ikreket vagy Gyurcsík Tibort, vagy Demes tamást, vagy az Apollo 23-at, mert ők mind igazi tehetségek azzal a kettővel ellentétben, mert azok egyszerűen NEM AZ X-FAKTORBA VALÓK!!!!!!!!
1 felhasználónak tetszik:
Christinna
2011. november 13. 18:21
|
gildablomúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 161631 offline
|
Én nem sajnálom, h Alexa esett ki. A válogatón szépen énekelt és a Mizu feldolgozás is jól sikerült, de számomra összességében gyenge volt, nem fogok rá emlékezni.
2011. november 13. 18:26
|
|
rózsaszínvattacukorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 396 Csatolások: 2 Azonosító: 155025 offline
|
én örülök h ő esett ki..nembírtam és szerintem a hangja sem volt jó.. ://
2011. november 13. 18:26
|
|
lilluska2001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 116 Csatolások: 3 Azonosító: 139709 offline
|
nem neki kellett volna kiesnie,hanem Lil c.-nek mivel hangja sincs -.-"
2011. november 13. 18:30
|
|
Bettynavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.07. Hozzászólás: 430 Csatolások: 58 Azonosító: 68370 offline
|
szerintem most jól döntöttek! Aranyos meg minden, de én untam valamiért a produkcióit.. Lil C-éit meg nem, mert ő mindig mutatott valami újat
De ez csak az én véleményem..
2011. november 13. 18:44
Nem értettem ezzel egyet. Szerintem maradnia kellett volna!
2011. november 13. 18:53
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
Szerintem ez már nagyon érett,úgy mint az ikreknél.A múltheti produkciója nézhető volt,de nem ide való!A múlthéten egy fantasztikus bandától kellett megválni,és szerintem miatta!Mert hiába volt a múltheti produkciója a legnézhetőbb,de se a Rocktenors(na jó,ők talán),se az Apollo23 nem érdemelte meg a párbajt!
Én egy igazságtalan döntést szeretnék mutatni:Essen ki a Lil C.Oké,ő a legtehetségesebb,legnagyobb sztáralkat,akik egyet értenek ezzel,teljes mértékben igazuk van,de ott van,akik esélyesek lehetnek:Tarány Tamás,Muri Enikő,Kováts Vera(bár most fura volt),imádom őket,de nem hinném,hogy megnyernék,ez pedig a Rocktenors!Belőlük az X-faktor által sztár lehet,de Lil C az X-faktor nélkül is az lenne!Így elveszi a "kicsiktől" a siker élményét!
Én egy igazságtalan döntést szeretnék mutatni:Essen ki a Lil C.Oké,ő a legtehetségesebb,legnagyobb sztáralkat,akik egyet értenek ezzel,teljes mértékben igazuk van,de ott van,akik esélyesek lehetnek:Tarány Tamás,Muri Enikő,Kováts Vera(bár most fura volt),imádom őket,de nem hinném,hogy megnyernék,ez pedig a Rocktenors!Belőlük az X-faktor által sztár lehet,de Lil C az X-faktor nélkül is az lenne!Így elveszi a "kicsiktől" a siker élményét!
2011. november 13. 19:04
|
|
Blanche25új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 83 Csatolások: 4 Azonosító: 142457 offline
|
Ne haragudjon a cikk készítője: Kocsis Tibor hol marad a felsorolásból, ő nem kapcsolódik a cikkhez? (Nem mintha annyira szeretném, hogy kiborulok, ha nincs ott, de kiszúrja szemem
))
2011. november 13. 19:09
Szerintem nem neki kellett volna elmennie. :| A Rocktenorsnak nincs semmi hangja és már az Apollo 23-at is kiejtette ami szerintem nagy csalás volt. Na mindegy, az a lényeg hogy Gergő még bent van
2011. november 13. 19:30
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
A Rocktenorsnak kellett volna kiesnie! Sokkal rosszabbak voltak mint Alexa! Igaz valahogy ez a dal nem illett hozzá de sokkal jobb hangja van mint annak a 3-nak! Egykis véleménynyílvánitás tőlem!: Kováts Vera: Nem tetszett. Nem illett hozzá a dal. Tóth Gabinak sokkal erőteljesebb hangja van mint neki, ezért nem állt neki jól! Tarány Tamás:Asszem most szerzett egy újabb rajongót magának!
Baricz Gergő: Nagyon tetszett!!
Végre az Igazi Gergő állt a színpadon! De kis cuki volt a végén amikor majdnem elsírta magát! Muri Enikő: Nem a kedvencem a csaj, de elismerem jó hangja van! Igaz egy picit hamis volt! Kocsis Tibor: Szép hangja van meg minden, de nem az én stílusom! De nagyon jó volt tegnap! Lil C: Nagyon-nagyon tetszett!
(bár mikor nem tetszett!
) Remélem jövő héten a Rocktenors fog kiesni!!
2011. november 13. 20:18
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
kicsit sajnálom,kedvenc volt
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.