Nagyon jó lesz! Talán jobban várom,mint a hajnalhasadást! ....
Megérkezett a Hófehérke előzetese
2011. november 12. 19:30
|
|
VanessaWolfe13Goddess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.18. Hozzászólás: 1189 Csatolások: 58 Azonosító: 134978 offline
|
Pixie Buue: lesz hét helyett nyolc törpe ha jól tudom 
2011. november 12. 19:34
|
|
dori08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.15. Hozzászólás: 969 Csatolások: 57 Azonosító: 149299 offline
|
Ketherina
Igazad van! én sem vagyok kibékülva a szereplőkkel! Charlize Theront utálom, bár ez a gonosz királynő szerep még akár jól is állna neki, de Kirsten mint bájos Hófehérke...meg h a vadásszal jön össze...oh ne már!!
A vadász különben is öreg volt hozzá...(a mesében legalábbis..
Áhh, maradok a mesénél!
Persze tudom, átdolgozás, de akkkor isss!!!
♥
Igazad van! én sem vagyok kibékülva a szereplőkkel! Charlize Theront utálom, bár ez a gonosz királynő szerep még akár jól is állna neki, de Kirsten mint bájos Hófehérke...meg h a vadásszal jön össze...oh ne már!!
2011. november 12. 19:54
|
|
Mary Alice Brandon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.27. Hozzászólás: 1006 Csatolások: 45 Azonosító: 137286 offline
|
áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
akarom akarom akarom akarom akarom akarom
most most most most most
akarom akarom akarom akarom akarom akarom
most most most most most
2011. november 12. 19:59
|
|
CariDeefan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.03. Hozzászólás: 820 Csatolások: 26 Azonosító: 89015 offline
|
wooooooooooow, annyira de annyira várom mááááár!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. november 12. 20:11
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Nagyon szép lesz a képi világ, de amúgy nem nagyon vonz a film. Már nem tudnak eredeti ötleteket kitalálni, esetünkben egy klasszikus mesét hálívúúdosítanak, ami szerintem döngetni fog a kasszáknál.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. november 12. 21:54
|
|
standorkiravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.23. Hozzászólás: 192 Csatolások: 0 Azonosító: 159056 offline
|
jónak ígérkezik ...
2011. november 12. 22:16
|
|
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline
|
nagyon várom, de szerintem választhattak volna valaki mást, mint Kristen Stewart...
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.