Megérkezett a Hófehérke előzetese
2011. november 12. 14:00
Én is éppen a minap láttam először a trailert. Meg kell mondjam, maga a film nagyon ígéretesnek tűnik, egész biztos vagyok benne, hogy én leszek az egyik, aki a moziban az első napon vagy a premieren kukoricát csámcsogva fogja nézni. DE még mindig maradok amellett, hogy Kristent nem kellett volna ebbe a filmbe belerakni, már csak azért sem, mert egyáltalán nem szebb, mint Charlize Theron, hogy a színésztudásáról már ne is beszéljünk. Vizuálisan is nagyon ígéretesnek tűnik, bár nem örülnék neki, ha nagyon túl bonyolítnák és túl sok számítógépes animációt tennének bele, elrontva egy ilyen klasszikust.
2011. november 12. 14:03
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Tetszik!! Habár, ez a Hófehérke eltér az eredetitől, és átnyúlik a fantasy műfajba, de nem bánom, egyáltalán nem, hiszen ez a kedvenc műfajom. Az sem zavar, hogy a szende, kis ártatlan Hófehérke harcos hercegnővé változik, aki egy kicsit engem ebben az előzetesben, meg szerelésben Jeanne D'Arc-ra emlékeztet! Kíváncsi vagyok rá, talán még a Kristen-ről alkotott véleményem is megváltozik!
2011. november 12. 14:12
|
|
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2163 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline
|
nagyon várom már, jónak tűnik
2011. november 12. 14:19
|
|
Nina Dobrev Fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 704 Csatolások: 0 Azonosító: 158625 offline
|
Tuti, jó lesz! Már az előzeteséből ítélve! 
Nagyon várom!
Nagyon várom!
2011. november 12. 14:41
|
the__domo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.17. Hozzászólás: 920 Csatolások: 1 Azonosító: 134922 offline
|
az előzetes aztaaa:o látnom kell! :'D bár kristent túlságosan is megszoktam bellaként, kíváncsi leszek hogy fog alakítani, bár én leginkább christ várom benne.. de úgy az egész film szerintem klassz lesz, csak ne legyen túlbonyolítva, azt nem szeretem x)
2011. november 12. 14:46
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
Ígéretes, szerintem meg fogom nézni, de a színészektől teljességgel függetlenül...
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.