A The Secret Circle sorozat szőke boszorkánya a valóságban is szívesen birtokolná az általa alakított karakter képességeit.
A teljes cikkhez kattints ide!
Britt Robertson szívesen varázsolna
2011. november 12. 12:04
|
|
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5972 Csatolások: 135718 Azonosító: 67913 offline
|
Rendelkezik azokkal a képességekkel, engem már elvarázsolt.
Bár nem követem a sorozatot, két részt láttam csak, de egyetértek vele, szerintem is jó kiugrási lehetőség.
Annak viszont örülök, ha ott lesznek ők is a People Choice Awards-on.
Köszi a cikket Brittany
Bár nem követem a sorozatot, két részt láttam csak, de egyetértek vele, szerintem is jó kiugrási lehetőség.
Annak viszont örülök, ha ott lesznek ők is a People Choice Awards-on.
Köszi a cikket Brittany
2011. november 12. 12:11
jó cikk, egyébként nem tudok vélemény-t alkotni mivel nem ismerem Britt RObertson-t. :/
2011. november 12. 12:39
|
|
Ketherina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.27. Hozzászólás: 501 Csatolások: 13 Azonosító: 162756 offline
|
Igen, várom már. Nem szimpatikus, kifejezetten unszimpatikus nekem Cassie, talán ha kicsit normálisan is tudni fog viselkedni a sorozatban
Én is szivesen rendelkeznék teleportális erővel!
Mondjuk Phoebe is egy interjúban azt nyilatkozta, hogy Shelley Henning és Brit jó barátnője lett
Mondjuk Phoebe is egy interjúban azt nyilatkozta, hogy Shelley Henning és Brit jó barátnője lett
2011. november 12. 12:57
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Nekem se volt szimpatikus Britt. Aztán a TSCvel nagyon megszerettem őt. Mondjuk a karaktere még fejlődés alatt áll... kíváncsi leszek a továbbiakban. A promo alapján a következő részben már előjön egy új oldala is a jókislánynak.
2011. november 12. 13:15
|
|
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12071 Csatolások: 195628 Azonosító: 107508 offline
|
Én kicsit régebbről ismerem Britt-et, de nekem kezdettől fogva szimpatikus volt. A TSC-ben sincs ez másképp. Ki hitte volna, hogy neki is a teleportálás képessége tetszik.
Alig várom a januári részt és a People Choice Awards-ot. Én már szavaztam is
1 felhasználónak tetszik:
Boscorelli
2011. november 12. 13:28
|
|
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline
|
Nekem olyan képesség kellene, hogy Invito bla bla bla, hogy megtaláljam néha a cuccaimat ...
Jól jönne, mikor késésben vagyok, és nem találom a kulcsomat, stb... Elég sűrűn előfordul
2011. november 12. 13:41
Nekem ő a kedvencem a sorozatba.!!<3 Milyen igaza van amúgy.. nekem is jól jönne néhány képesség!
2011. november 12. 14:14
A teleportálás nekem is jól jönne.Alig várom már a sorozat következő epizódját.
2011. november 12. 14:44
|
|
DemiMomentsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 223 Csatolások: 0 Azonosító: 137349 offline
|
imádom ezt a sorozatot
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.