Nicki Minaj új néven ad ki albumot
2011. november 12. 12:29
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (badperfect @ 2011.11.12. 11:47)
jajanyám..koppintunk? Lady Gaga is irritáló úgy. Mekkora marhaság már. Nicki száma a Roman's Revenge valami ritka sz*r, nem értem Eminem hogyan tudott vele összeállni..
Ne is mondd...én sem értem.
És a legrosszabb az, hogy onnantól kezdve mikor Nicki be akarja bizonyítani, hogy mekkora ember, akkor csak elő kell vennie azt, hogy hé, én Eminemmel (is) dolgoztam.
Az a fontos, hogy mi van belül és nem cenzúrázhatják többé? Oké először is: ezt nem ő dönti el. Másodszor: ezek szerint az ő belső énjének kifejezéséhez MINDENKÉPPEN szükség van olyan kifejezésekre, amiket amúgy kincenzúráznának. Remek. Na itt jön ki az, hogy ki az aki az életről rappel zseniális rímekkel, akár káromkodás nélkül, meg ki az (Nicki), aki a semmiről elNYÁVOG (nem rappel, nyávog) valamit és a szánalmasan egyszerű rímeit úgy próbálja kompenzálni, hogy káromkodik, merthát ő a kemény csaj.
Jézusom az a fontos mi van belül, nincs több cenzúra, ezt nem tudom feldolgozni...Erről egy igazán mesteri, mély és zseniális sora jut eszembe: "Kiss my ass and my anus, cause it's finally famous". Ez lenne a művész őszinte megnyílása a külvilág felé? Esküszöm még bibört is többre tartom mint ezt a "mindenkitlekoppintokésénaratokvele" tehetségtelen nőszemélyt.
2011. november 12. 13:13
|
|
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline
|
mondhatjuk kopintásnak is de tény hogy Roman már az első albumon is rajta volt és akkor még nem kavat hisztit Gaga alteregója bár már létezett és azt idáig is tudtuk hogy új albuma lesz
2011. november 12. 14:04
|
|
annabeth98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.20. Hozzászólás: 287 Csatolások: 0 Azonosító: 151451 offline
|
"ophely88
Éljen. thumbsup.gif Legyen mindenkinek több alteregója thumbsup.gif biggrin.gif mellow.gif
Forrás: http://starity.hu/magazin/21917-nicki-minaj-uj-neven-ad-ki-albumot/#ixzz1dUkxq2PH"
Igen, én is valami ilyesmire gondoltam.... oO
Éljen. thumbsup.gif Legyen mindenkinek több alteregója thumbsup.gif biggrin.gif mellow.gif
Forrás: http://starity.hu/magazin/21917-nicki-minaj-uj-neven-ad-ki-albumot/#ixzz1dUkxq2PH"
Igen, én is valami ilyesmire gondoltam.... oO
2011. november 12. 14:14
|
trinaheart attack. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.01. Hozzászólás: 2325 Csatolások: 0 Azonosító: 130399 offline
|
az még hagyján, hogy koppintás, de szerintem az ilyennel nem kéne szórakozni...lehet h nekik oltári vicces, de szerintem nem röhögnének olyan nagyon, hogyha ez náluk (is) betegség lenne...
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. november 12. 14:34
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Ez aztán a koppintás. -.-
2011. november 12. 14:40
most nem tudom,hogy örüljek vagy vegyem ezt is koppintásnak....
2011. november 12. 15:57
|
|
marga98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.15. Hozzászólás: 508 Csatolások: 0 Azonosító: 136445 offline
|
neeemis koppintás!! >< (csak egy egészen kicsit) mert Nickinek több alteregója is van amiért kisebb korában nem foglalkoztak vele, Lady Gagának meg ugylátszik egy!! és egyébként is a Yoü and I később jött mint a Roman's Revenge!!
2011. november 12. 16:37
|
|
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline
|
Ez komoly? Roman néven fogja kiadni az albumát? Nem igazán értem.. vagy Nicki Minaj-Roman(album) vagy pl Roman-Xy(album)? Mert ha az utóbbi, akkor elég nagy butaságnak tartom ezt az egészet.
2011. november 12. 16:40
|
|
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline
|
+ Szerintem Nicki tiszta szánalmas. Véleményem szerint tehetsége a béka segge alatt van. Az öltözködési "stílusával" akar inkább a középpontba kerülni, milyen érdekes, hogy pár évvel ezelőtt nem viselt ilyen ruhákat és a nevét se ismertük nagyon.
2011. november 12. 18:36
|
|
Zsüdi♔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 5217 Csatolások: 231 Azonosító: 124795 offline
|
Számomra az undorító, hogy egyesek szerint mindenki Lady Gagáról koppint.. miért, kicsoda Lady Gaga?! Azt hiszitek ő nem koppint senkiről?! .. Hát akkor ki kell ábrándítanom benneteket, mert az imádott Gagátok szintén koppint. Nem hiszitek?! Utána lehet olvasni, nyugodtan! Nem értem egyesek miért szólnak bele, ha nem tudnak Nicki életéről semmit, az életrajzát még véletlenül sem olvasták el... Nickinek már kiskorától fogva 3 alteregója van, ez már rég köztudott tény! Rémlik valami?! Nem? Akkor ne szólj bele. Ennyi a részemről.
1 felhasználónak tetszik:
MandyBrait
2011. november 12. 20:08
|
|
MandyBraitvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.19. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 145772 offline
|
Idézet (Zsüdi @ 2011.11.12. 18:36)
Számomra az undorító, hogy egyesek szerint mindenki Lady Gagáról koppint.. miért, kicsoda Lady Gaga?! Azt hiszitek ő nem koppint senkiről?! .. Hát akkor ki kell ábrándítanom benneteket, mert az imádott Gagátok szintén koppint. Nem hiszitek?! Utána lehet olvasni, nyugodtan! Nem értem egyesek miért szólnak bele, ha nem tudnak Nicki életéről semmit, az életrajzát még véletlenül sem olvasták el... Nickinek már kiskorától fogva 3 alteregója van, ez már rég köztudott tény! Rémlik valami?! Nem? Akkor ne szólj bele. Ennyi a részemről.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.