A vancouveri családból származású fiatalember életében először jelentetett meg karácsonyi albumot, melyről meg is érkezett az első megklipesített dal, a Jingle Bells. A szerzeményben a Puppini Sisters működik közre.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megérkezett Michael Bublé új karácsonyi dala
2011. november 11. 14:18
|
|
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline
|
Nekem is hatalmas kedvencem a karácsony! Ráadásul imádom Bublét& a dal nagyon tetszik!
2011. november 11. 14:18
Már alig várom hogy belehallgassak.
Csodálkoztam, hogy ez nem egy El Mexicano által írt cikk.
Csodálkoztam, hogy ez nem egy El Mexicano által írt cikk.
2011. november 11. 16:42
|
|
Tejcikevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.12. Hozzászólás: 335 Csatolások: 128 Azonosító: 158106 offline
|
Michael_Bubleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee_jaj_de_szimpi_és_nagyon,nagyon_jó_a_hangja!Michael_Bubleeeeeeeeeeeeee...Eddig is karácsonyi hangulatom volt, de MOOST! Mekem_is
2011. november 11. 16:55
|
|
XDoriginal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 949 Csatolások: 0 Azonosító: 157082 offline
|
nagyon jó,nagyon tetszik
2011. november 11. 21:05
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
A Thalía az hosszú "í"!!! Tessék már végre megjegyezni!!!
2011. november 12. 12:08
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Jingle Bells....Annyiféle feldolgozását hallottam, és azt mondom, hogy a világból kifutottam volna, ha egy Vanessa Hudgens, vagy egy Ashley Tisdale próbálta volna feldolgozni! De, Buble-nak megbocsátok, és nagyon köszönöm neki, mivel a hangja olyan kellemes és egyedi, hogy már megvan az idei Top 1 karácsonyi dalom!
Buble-t az egész családom szereti, mindig van egy ilyen korszak, amikor az ő lemezei forognak a CD lejátszóban!
Buble-t az egész családom szereti, mindig van egy ilyen korszak, amikor az ő lemezei forognak a CD lejátszóban!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: