Selena Gomez új klipje hamarosan érkezik
2011. november 10. 17:12
De jó, h felhagyott az énekléssel -.-"
Miért kell ennek a kis csitrinek is a csapból folyni?
Bezzeg akinek tényleg van tehetsége a zenéhez, és szívét-lelkét beleadja, az a lista végén kullog, mivel róluk inkább nem jelennek meg a cikkek, de bezzeg Selenáról.
Miért kell ennek a kis csitrinek is a csapból folyni?
Bezzeg akinek tényleg van tehetsége a zenéhez, és szívét-lelkét beleadja, az a lista végén kullog, mivel róluk inkább nem jelennek meg a cikkek, de bezzeg Selenáról.
2011. november 10. 17:18
hát ez mekkora előzetes
nem sok minden derült ki belőle
nem sok minden derült ki belőle
2011. november 10. 17:42
Én már várom Biztos jó lesz
Imádom ezt a számot:D
2011. november 10. 17:43
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
Tudtam! Sok ember mondta, köztük én is, mikor megjelent egy olyan cikk h selenácska új klippet forgat, h fogadjunk lesz olyan cikk is, h hamarosan új klippje megjelenik, meg olyanról is cikk h megjelent. De minek?
annyira felesleges. Egyébként most irtozom tőle.
2011. november 10. 17:45
Remélem nem valami olcsó pop piaci termékkel rukkol elő...
2011. november 10. 17:47
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
Egyébként szörnyen ocsmány a felső kép :/
2011. november 10. 18:06
|
|
Balog Lauraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.21. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 139269 offline
|
Úristen!!!!!Nagyon várom már biztos jó lesz!!!!
2011. november 10. 18:11
|
|
CariDeefan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.03. Hozzászólás: 820 Csatolások: 26 Azonosító: 89015 offline
|
uhh, nekem szimpatikus a dal, már ami thallottam belőle
Már várm
2011. november 10. 18:18
|
|
AllieNessie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.09. Hozzászólás: 768 Csatolások: 32 Azonosító: 146918 offline
|
nem azt zengte ba hogy abbahaggya az éneklést? bocsi Selena fanod de szerintem jobban tenné, mert semmi hangja nincs aki nem ért velem 1et: http://www.youtube.com/watch?v=E2e7VbaeQKI Ha szerintetek ezt ének.... még Justinkának is jobb a hangja
1 felhasználónak tetszik:
Christinna
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.