Ma lenne 34 éves Brittany Murphy
2011. november 10. 16:22
|
|
FreakyGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.10. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 163629 offline
|
annyira sajnálom :'( R.I.P <3
2011. november 10. 16:27
Ilyen fiatal volt...Sajnálom...Nyugodjon békében
R.I.P
2011. november 10. 16:37
Tehetséges színésznő volt, kár, hogy ilyen hamar el kellett mennie. Nyugodjék békében.
2011. november 10. 17:15
|
|
XDoriginal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 949 Csatolások: 0 Azonosító: 157082 offline
|
nagyon jó cikk lett 
R.I.P
R.I.P
2011. november 10. 17:19
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Számomra örökké a legnagyobb színésznő. És én nem azok közé tartozom, akik halála előtt láttak tőle 2-3 ismertebb filmet, de nem érdekelte őket, halála után meg ők a legnagyobb rajongók a világon. Igazából nagyon nem bírom azokat, akiknek fogalmuk sincs róla, de azért ha úgy adódik leírják, hogy hát ők szerették. Rengeteg filmjét láttam és ő a legrégebbi kedvencem, már egész kiskorom óta imádom. Ez furcsa, de igazából én még most sem fogtam fel, hogy meghalt, egyszerűen nem. Mikor rá gondolok, akkor nem esik le rögtön, hogy ő már nincs itt. Még nem is sírtam ki magam teljesen és olyan erősen miatta, mint pl. Michaelnél, mert tényleg nem bírom felfogni igazán. Gondolom azért, mert annyira régóta szeretem és ő lett volna az utolsó, akiről azt gondoltam, hogy ilyen fiatal eltávozik és ő mindig magát az életerőt és a vidámságot jelentette nekem. Mikor eszembejut először olyan mindig, mintha még mindig élne és mikor belegondolok, hogy már nem...Iszonyú. Hihetetlenül kár érte, annyira fiatal volt és szerintem hihetetlen tehetség. Sokan alábecsülik, mert nem ismerik igazán a karrierjét, csak az ismertebb vígjátékokat, de annál sokkal többet tudott. Egy béna, humortalan vígjátékot is teljes mértékben fel tudott dobni, de annál több volt benne. Én őt mindig olyannak láttam, aki bármit el tudott volna játszani fantasztikusan. Amióta jobban érdekelnek a filmek, színészek, azóta ő a kedvenc színésznőm, előtte nem volt olyan színésznő, akit annak neveztem volna és kifejezetten az ő filmjeit akartam volna nézni. Az egyik legszimpatikusabb híresség, mindig olyan életvidám, kedves és kislányos volt. És úristen, a hangja is...Mikor anno hallottam énekelni teljesen ledöbbentem, hogy ez is ennyire jól megy neki. Érdekes, ő nem tartozott azok közé, akik amiatt, mert színészkednek rögtön úgy gondolják, hogy albumot kell kiadniuk, mert biztos tudnak énekelni, mégis tudott, nem is akárhogy. Egy igazi őstehetség volt és csodálatos személyiség. A kedvenc filmjeim, amikben játszott talán az Észvesztő, A por, A halott lány és a Fiúk az életemből. Vígjátékok közül meg a Spinédzserek (akkoris megunhatatlan, hiába ciki valakiknek, ma már nem készülnek ilyen vígjátékok, az biztos) és a Nagydumás kiscsajok.
A rohadt életbe, még mindig csak 34 lenne...Iszonyatosan hiányzik.
Nyugodj békében, Brit!
De teljesen sosem fog meghalni.
A rohadt életbe, még mindig csak 34 lenne...Iszonyatosan hiányzik.
De teljesen sosem fog meghalni.
2011. november 10. 17:24
ez meg ki??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
2011. november 10. 17:27
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Idézet (SelenaPrincess @ 2011.11.10. 17:24)
ez meg ki??
Ha nem tudod ki ez akkor minek írsz a cikkhez kommentet? Nem értem...
2011. november 10. 17:27
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Nagyon kedveltem őt, különleges színésznő volt és mai napig emlékezetes alakítások azok, melyeket a Ne szólj száj és az Észvető alatt tett le az asztalra.
Nyugodjék békében!
Nyugodjék békében!
2011. november 10. 17:38
én is nagyon szerettem. Engem is lesokkolt a hír, amikor megtudtam a halál hírét. R.I.P
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.

0 felhasználónak tetszik: