Az egykori feketelistás sztár szárnyai alá fogadta a botrányhősnőt, ugyanis tanácsokkal látta el.
A teljes cikkhez kattints ide!
Mickey Rourke ad tanácsot Lindsay-nek
2011. november 10. 08:30
2011. november 10. 08:38
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Nagyon szeretem Mickeyt.
Most is azt mondom, hogy 20 év után ilyen szépen felállni és újrakezdeni, nem semmi. Sajnálom őt, mert lehetett volna sokkal fényesebb karrierje. Elég tehetséges és vonzó volt ahhoz, hogy a legnagyobbak közé írja be magát ezalatt a 20 év alatt, de ő elcseszerintette. Valóban csak önmagát hibáztathatja, de én nagyon boldog vagyok, hogy talpra állt és végre annak él, amivel örömet tud szerezni másoknak is. Még mindig elsöprő a tehetsége és a kisugárzása is a régi. Az ő példájából látszik, hogy sosem késő megváltozni. Talán ez Lindsaynek is sikerül, de azért azt tudni kell, hogy Mickey azért mérföldekkel jobb színész, mint Lindsay valaha is lesz.
2011. november 10. 20:04
|
Peace_Devil boySupre dan's of care Rarry'ϟ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 1205 Csatolások: 2532 Azonosító: 155057 offline
|
hehehehe.:DDDDDD pont ő
2011. december 02. 21:01
|
|
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
Rajta már bőven nem segít a tanács.:/
2015. augusztus 15. 11:07
|
|
romelloúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.01. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 146438 offline
|
Mickey-nek tényleg van önkritikája. Szerintem tévedhetetlen ember nincs még a szárok közt sem. Rohadt sok balhéja volt Rourke-nak, de anno még Jean-Claude Van Damme, vagy Robert Downey is drogozott elég masszívan és mégis jó útra tértek, kasszasiker-filmeket gyártottak utánna futószalagon-, ahogy Mickey Rourke is. Én kamelom Mickey-t. Tökjó filmjei vannak, igazi ezerarcú tehetség. Good Luck, Mickey!!!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: