gratula neki
Csillagot kapott Shakira
2011. november 10. 12:10
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.11.10. 08:10)
Gratulálok, bár...
Sosem értettem, ebben mi a jó. Egy utcakő, rajta egy vésett névvel... Na és? Ennél már annak is több értelme van, amit Londonban szoktak csinálni. A Leicester Sqaure például tele van hírességek kéznyomaival. Az sokkal érdekesebb, és látszik, hogy az adott sztárnak tényleg köze van hozzá, nem csak márványdarab... Pff. Az amcsik agyán képtelenség elmenni.
Sosem értettem, ebben mi a jó. Egy utcakő, rajta egy vésett névvel... Na és? Ennél már annak is több értelme van, amit Londonban szoktak csinálni. A Leicester Sqaure például tele van hírességek kéznyomaival. Az sokkal érdekesebb, és látszik, hogy az adott sztárnak tényleg köze van hozzá, nem csak márványdarab... Pff. Az amcsik agyán képtelenség elmenni.
Előttem sem világos, de nagy húzdmegahajam bulit csinálnak belőle, pedig nem láb vagy kézlenyomat, ahogyan te mondtad.
Sok minden van még, amit nem értünk velük kapcsolatban, ez egy. Azt sem értem, hogy ki mi alapján kaphat csillagot. Emma Thompson csak nemrég kapott, mikor Neil Patrick Harris szintúgy. Mindketten megérdemlik, félreértés ne essék, de azt nem értem, hogy ki mikor érdemli ki a 'megtiszteltetést'
Csillagom egyébként nekem is van az udvarban, kéz és láblenyomattal együtt. Még akkor készült, mikor ideköltöztünk. Tessék Sally, írj belőle cikket
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2011. november 10. 13:23
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2011.11.10. 12:10)
Előttem sem világos, de nagy húzdmegahajam bulit csinálnak belőle, pedig nem láb vagy kézlenyomat, ahogyan te mondtad.
Sok minden van még, amit nem értünk velük kapcsolatban, ez egy. Azt sem értem, hogy ki mi alapján kaphat csillagot. Emma Thompson csak nemrég kapott, mikor Neil Patrick Harris szintúgy. Mindketten megérdemlik, félreértés ne essék, de azt nem értem, hogy ki mikor érdemli ki a 'megtiszteltetést'
Csillagom egyébként nekem is van az udvarban, kéz és láblenyomattal együtt. Még akkor készült, mikor ideköltöztünk. Tessék Sally, írj belőle cikket

Ó, úgy örülök, hogy nem csak én vagyok egyedül ilyen tudattalan lélek.
Szerintem van egy nagy kalap, beleszórnak egy halom cetlit és olykor húznak belőle egyet, vagy gőzöm sincs.
Hehe, oké, írom is a cikket.
ophely88
2011. november 10. 14:06
Ez hihetetlen!!!
Gratulálok, egyértelműen megérdemelte!!!
(Amúgy a képen nagyon szép, és aranyosan pózol)
És igen, a rajongói mindig is kitartottak, és kitartanak mellette, mert a zenéje egyszerűen megunhatatlan, a személyisége pedig varázslatos. Igaza van az anyukájának, már rég meg kellett volna ennek történnie!
VIVA SHAKIRA!!!
VIVA SHAKIRA!!!
Christinna
2011. november 10. 14:45
|
|
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3905 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline
|
gratulálok, megérdemelte.
2011. november 10. 14:50
|
|
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline
|
gartula neki nagyon jol énekel ez nem kérdés nem értenm edig miér nem kapott
2011. november 10. 15:03
|
|
Orsii.Miley26visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.20. Hozzászólás: 405 Csatolások: 0 Azonosító: 160938 offline
|
Megérdemelte!
Épp ideje volt,h csillagot kapjon
(heart.gif)
Épp ideje volt,h csillagot kapjon
(heart.gif)
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.