Megérkezett a Nightwish új klipje
2011. november 10. 18:13
|
Stellafuckyea.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 152603 offline
|
LeClerq
nem rossz nem értem mért kell bántani Anette -t
énsem :SS
nem rossz nem értem mért kell bántani Anette -t
énsem :SS
2011. november 10. 20:08
|
Peace_Devil boySupre dan's of care Rarry'ϟ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 1205 Csatolások: 2532 Azonosító: 155057 offline
|
nem rossz, bejövős
D
2011. november 10. 20:30
|
|
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline
|
a Nightwish nem tud rosszat alkotni <3
2011. november 23. 16:37
|
|
Falling Awakevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 180 Csatolások: 25 Azonosító: 155291 offline
|
Elismerem hogy a mostani NW sem rossz,és Anettel sincs semmi bajom, de azért én Tarjás vagyok..draculina69 nem értem mért kell szidnod Tarját..Nem hiszem hogy bárkinek is joga lenne szidni Tarját, vagy Anettet..Én mindíg is Tarja fan voltam, már 6 éves korom óta...Ha nem tetszik Tarja, akkor azt írd és ne pocskondiázd...Én sem pocskondiázom Anettet, mert a hangjával nincsen bajom, csak a személyiségével de ez más tészta..
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. november 25. 22:47
Idézet (Falling Awake @ 2011.11.23. 16:37)
Elismerem hogy a mostani NW sem rossz,és Anettel sincs semmi bajom, de azért én Tarjás vagyok..draculina69 nem értem mért kell szidnod Tarját..Nem hiszem hogy bárkinek is joga lenne szidni Tarját, vagy Anettet..Én mindíg is Tarja fan voltam, már 6 éves korom óta...Ha nem tetszik Tarja, akkor azt írd és ne pocskondiázd...Én sem pocskondiázom Anettet, mert a hangjával nincsen bajom, csak a személyiségével de ez más tészta..
tudod, mit mondok? igazad van, visszavonom, amit Tarja-ról mondtam. most olvastam ugyanis egy cikket, amiből világossá vált számomra, hogy nem ő, hanem a kedves férje a hibás mindenért. csodálkoztam is rajta, hogy egy olyan nő, aki régebben annyira kedvesnek tűnt, és tök jól elvolt a srácokkal, hogy válhatott olyanná, amilyennek a tagok beállították... de talán nem is ő lett olyan pénzéhes, amilyennek a fiúk mondták, hanem sokkal inkább a kedves férje ura. nem értem, miért van együtt egy ekkora s*ggfejjel... sokkal jobban járna, ha elválna tőle, és végre összejönne Tuomas-al... ha jól sejtem, a pasi odáig volt érte, meg vissza.
2011. november 30. 21:06
|
|
Falling Awakevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 180 Csatolások: 25 Azonosító: 155291 offline
|
draculina69 Nem minden derül ki a cikkekből. A fiúk is eltúlozták az egészet azért. Nem feltétlen Marcelo a hibás, mert Ő mindenben támogatja Tarját.Mindenkinek van egy kis része abban ami történt.És ugye sok kicsi sokra megy, ebben az esetben is szerintem ez történt.Tarja szereti a férjét és nem hagyná el.
2011. december 01. 08:34
nézd, nem állok le vitatkozni, két okból.
az egyik ok az, hogy ez itt nem annak a helye.
a másik ok, hogy nyilvánvaló hogy te Tarja fan vagy, ezért tudom, hogy bármit írnék is, te őt védenéd foggal-körömmel. és ez így van jól. én is megvédem a saját kedvenceimet.
ám veled ellentétben én Nightwish fan vagyok, ami azt jelenti, hogy addig, amíg Mr Holopainen
tökéletes dalokat alkot, amíg a fiúk tökéletesen képesek eljátszani azokat a saját kis hangszereiken, és amíg az én "kis" szerelmem
tökéletes szólókat játszik a gyönyörű hangú kis játékszerén, engem teljesen hidegen hagy, ki az énekes. ne énekeljen hamisan, nekem annyi elég. én ugyanis sokkal inkább figyelek magára a zenére, mint arra, hogy milyen hangja van az éppen aktuális énekesnek.
az egyik ok az, hogy ez itt nem annak a helye.
a másik ok, hogy nyilvánvaló hogy te Tarja fan vagy, ezért tudom, hogy bármit írnék is, te őt védenéd foggal-körömmel. és ez így van jól. én is megvédem a saját kedvenceimet.
ám veled ellentétben én Nightwish fan vagyok, ami azt jelenti, hogy addig, amíg Mr Holopainen
2011. december 14. 23:12
|
bpeliknvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.27. Hozzászólás: 216 Csatolások: 0 Azonosító: 133979 offline
|
Tegnap hallgattam meg a CD-t és azt kell mondjam, hogy ZSENIÁLIS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mindegyik dal kiváló, de az ABSZLÚT FAVORIT az I want my tears back. Amit Anette és Marco művel az a rockzene új csodája és ezt nem cinizmusból írom, hanem, mert ennyire tisztelem ezt az együttest.
Le a kalappal a Nightwish előtt !!!!!!!!!
Mindegyik dal kiváló, de az ABSZLÚT FAVORIT az I want my tears back. Amit Anette és Marco művel az a rockzene új csodája és ezt nem cinizmusból írom, hanem, mert ennyire tisztelem ezt az együttest.
Le a kalappal a Nightwish előtt !!!!!!!!!
2011. december 17. 12:40
|
|
Lillith66új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.23. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 118241 offline
|
Nem értem mért vannak néhányan mindig kiakadva az énekesnő csere miatt. Már 5-6 éve annak!
Próbáljátok már meg elfogadni a dolgot. Tarja szólókarrierbe kezdett, nem tűnt el. A Nightwish talált egy nagyon jó énekesnőt, próbáljatok már nem úgy állni hozzá, hogy a Nightwish nem Nightwish Tarja nélkül...
Amúgy meg a szám és a klip eszméletlen jó lett. Imádom, az Imaginaerum sokkal jobb album, mint a DDP. A dalok sokkal inkább Anette hangjára lettek íródva.
Próbáljátok már meg elfogadni a dolgot. Tarja szólókarrierbe kezdett, nem tűnt el. A Nightwish talált egy nagyon jó énekesnőt, próbáljatok már nem úgy állni hozzá, hogy a Nightwish nem Nightwish Tarja nélkül...
Amúgy meg a szám és a klip eszméletlen jó lett. Imádom, az Imaginaerum sokkal jobb album, mint a DDP. A dalok sokkal inkább Anette hangjára lettek íródva.
Black Hearth2
2011. december 18. 21:56
|
|
liss123456789visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.23. Hozzászólás: 166 Csatolások: 0 Azonosító: 156279 offline
|
Ez az dal... És az egész CD EGYSZERŰEN FANTASZTIKUS!!!!! A kedvencem a Ghost River és a Scaretale, de a többi is nagyon jó! Egész komolyan mondom, Anette -et jobban szeretem, mint Tarja -t.
2011. december 20. 14:43
|
|
amylee4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 91 Csatolások: 0 Azonosító: 153847 offline
|
Azt a mindenségit
ez egy fantasztikus szám!
leemelem a kalapomat Anette előtt
Komolyan... Én először azt hittem, Anette-nek borzasztó a hangja. De ez a szám segített rájönni, hogy Anette:
akar énekelni
tud énekelni
jó tehetsége van
cumi helyett mikrofon volt kisbaba korában a szájában!
Komolyan... Én először azt hittem, Anette-nek borzasztó a hangja. De ez a szám segített rájönni, hogy Anette:
2011. december 31. 15:56
|
bpeliknvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.27. Hozzászólás: 216 Csatolások: 0 Azonosító: 133979 offline
|
A Nightwish Tarja-val és Anette-el is Nightwish !
Black Hearth2
2012. február 15. 17:25
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
Átírnám, amit itt először írtam: ez zseniális! Csak kellett egy kis idő, hogy megszokjam
Anette-nek nagyon jó hangja van, és a srácok is nagyon jó zenét csinálnak
a DPP nekem nem jött annyira be, kicsit untam, az Amaranth tetszett egyedül, de az Imaginerium nagyon jó
Nightwish
, bárhogyan (hagyjátok ezt az értelmetlen összehasonlítgatást, a Nightwish mindenhogy jó, Tarját is szeretem, Anette-et is, innen már felesleges
)
2012. június 12. 14:13
|
|
IAmTheCheeseMaestrovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.06. Hozzászólás: 247 Csatolások: 0 Azonosító: 172801 offline
|
A jó ***** életbe már! Mire véljem ezt az újszerűségellenes dzsemborit? Miért nem vagytok képesek félretenni az ötéves gyűlöleteteket? Semmi esetre sem rajtatok fog állni, illetőleg bukni az "újdonsült" fronthölgyemény betöltött pozíciója! Igen, megvallom, az én mély bugyorba épített mágnesem is inkább Tarja pólusa felé rángat engem, ellenben semmi nehezményeznivalót nem bírok felmutatni Anette kapcsán sem, bírom az ő búráját is. A szám meg űberfaszántos!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.