VV5: Seherezádé súlyos beteg?
2011. november 09. 17:25
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
hát tényleg nagyon vékony és szerintem jó az alakja
De ha így folytatja akkor lehet a végén már túl vékony lesz és az nem jó !!!!
2011. november 09. 17:51
|
|
MeganMolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 1031 Csatolások: 1 Azonosító: 158714 offline
|
Pedig most hulla vékony homokóra
2011. november 09. 17:57
szerintem eléggé vékony
ehetne többet,de lehet nem tud vagy tényleg ennyire ügyel az alakjára ?! nem lehet tudni.
De jó az alakja
2011. november 09. 18:09
Az, hogy nem eszik sokat, nem azt jelenti, hogy mániákusan fogyókúrázik. Én pl. olyat is ismerek aki folyton nassol mégis állati vékony, sőt olyat is aki alig eszik mégis dundi egy kicsit. Teljesen másmilyen a szervezetünk.
Persze azért nincs kizárva az, hogy étkezési problémái vannak, lehet, hogy csak ő tud a dologról és talán nem beszél erről senkinek.
Nem lehet tudni. Az alakját viszont én is irigylem
xD
Persze azért nincs kizárva az, hogy étkezési problémái vannak, lehet, hogy csak ő tud a dologról és talán nem beszél erről senkinek.
Nem lehet tudni. Az alakját viszont én is irigylem
2011. november 09. 18:37
|
|
Dominica JInovel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 3348 Csatolások: 480 Azonosító: 156416 offline
|
Egyetértek jó az alakja
2011. november 09. 18:46
|
|
Riley13EvilRegal ♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 5050 Csatolások: 1091 Azonosító: 131122 offline
|
Az egy dolog, hogy nem eszik sokat, attól még nem kell rögtön bepánikolni.
Szerintem csak az van, hogy a többiek állandóan zabálnak, ő meg normális mennyiséget eszik..
Szerintem csak az van, hogy a többiek állandóan zabálnak, ő meg normális mennyiséget eszik..
2011. november 09. 18:53
|
trinaheart attack. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.01. Hozzászólás: 2325 Csatolások: 0 Azonosító: 130399 offline
|
inkább az eszével foglalkozna annyit, mint az alakjával...
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2011. november 09. 19:05
|
|
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline
|
Ahogy azt a cikkből is olvasni lehetett : " hiszen barátnőjük sosem rendelkezett túl nagy étvággyal"
Ha ez igaz, akkor nincs mitől tartani, de ha nem igaz ( amit nem nagyon hinnék el ) akkor alaposan el kell beszélgetni Seherezádéval.!!!
Ha ez igaz, akkor nincs mitől tartani, de ha nem igaz ( amit nem nagyon hinnék el ) akkor alaposan el kell beszélgetni Seherezádéval.!!!
2011. november 09. 19:15
Felőlem aztán csinálhat amit akar, engem aztán nem érdekel
2011. november 09. 19:28
Szerintem ez nemigaz , igaz hogy nagyon vékony de attol még nemkell anorexiásnak lennie :S
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.