Az énekes ki van akadva az internetre, nem szokott tweetelni, és a Tumblr-ért sem rajong. Oka egyszerű: szerinte a generációnk életét veszi el a világháló.
A teljes cikkhez kattints ide!
Drake utálja a közösségi portálokat
2011. november 08. 18:21
|
|
SuperRussovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 170 Csatolások: 0 Azonosító: 159230 offline
|
hát van benne valami de sztem a sztárok akiknek van twitere meg facebookja azok se személyesen irják ki a dolgokat hanem valakit megkérnek hogy irják
2011. november 08. 18:23
|
|
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline
|
Érthető az, hogy ezek miatt nem szereti ezeket az oldalakat, nem is kényszeríti rá őt senki, de ez nem jelenti azt, hogy mindenki ilyen! Nekem van Tumblr és Twitter felhasználóm is & mégsem arra használom, hogy mások iránt érzett gyűlöletemet kiéljem.
2011. november 08. 18:24
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline
|
SuperRusso,
Facebook-on szerintem tuti, de Twitteren nem, mert ott azért lehet látni egyes celeb stílusán, hogy tényleg ők írták, nem más.
Facebook-on szerintem tuti, de Twitteren nem, mert ott azért lehet látni egyes celeb stílusán, hogy tényleg ők írták, nem más.
2011. november 08. 18:28
|
|
rachellaEchelonMuserGlambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1591 Csatolások: 0 Azonosító: 147043 offline
|
Úristen!
Amit az anyjáról írtak, az nagyon durva!
Soha a legnagyobb ellenségemnek sem kívánnék ilyet, még a világ leggonoszabb emberének sem!
Az pedig szerintem beteges, hogy egyesek Facebook nélkül egy órát nem élnének túl.
Soha a legnagyobb ellenségemnek sem kívánnék ilyet, még a világ leggonoszabb emberének sem!
Az pedig szerintem beteges, hogy egyesek Facebook nélkül egy órát nem élnének túl.
2011. november 08. 19:22
|
|
|
Amit az anyukájáról írtak valóban gusztustalan..
2011. november 08. 19:26
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Teljesen igaza van.
2011. november 08. 19:32
Facebook-on nem is a sztár maga, ha nem egy ismeretlen emberek raknak föl hülyeségnek
teljesen nincs igaza, de adok egy felet xdddd
teljesen nincs igaza, de adok egy felet xdddd
2011. november 08. 19:37
|
Appalache |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 505 Csatolások: 15 Azonosító: 149552 offline
|
Örülök Drake-nek, én is így gondolkozom. Sokan csábítanak Facebookra, de hülyeségnek gondolom, úgyhogy nem engedek! Az meg szerintem pláne gáz, hogy az osztályunkban (meg mindenhol máshol) mobilról is a Facebookot nyomatják egész nap, órákon is, aztán hazaérnek és beülnek a gép elé...Facebookozni.
2011. november 08. 20:38
Igaza van
Am ez meg milyen már, hogy >> "Csá Drake, remélem, meghal az anyád" << ez egy nagyon b*nkó dolog volt
Am ez meg milyen már, hogy >> "Csá Drake, remélem, meghal az anyád" << ez egy nagyon b*nkó dolog volt
2011. november 08. 21:02
|
|
helgoca1994 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 577 Csatolások: 0 Azonosító: 159420 offline
|
Szomorú,de igaza van:S nagyon szemetek tudnak lenni az emberek:(
2011. november 08. 21:58
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Hát ez igazán vicces, hogy pont a Hip Hop egyik elpusztítójától hallom azt, hogy mi teszi tönkre a generációnkat. Szerintem az ő zenéje, meg a pártfogoltjáé, Copy Minajé. Illetve hát..."zenéje". Egyébként vicces, mert ha azok a bizonyos közösségi oldalak nem lennének, akkor ő most is krumplit sütne a mekiben Minajjal együtt és nem rombolnák tovább a Hip Hopot.
"Azokra a tipikus középsulis csajklikkekre emlékeztet, akik mindenkin gúnyolódtak és akik meghatározták, mi a »menő«"
Vicces, mert ő is pont az ilyen gondolkodású emberek miatt tart ott, ahol.
Egyébként igaza van, nem arról van szó, csak nekem rohadtul ellentmondásos, hogy pont ő mond ilyeneket.
Engem is hihetetlenül zavar az egész kommentelős, "lájkolós" világ ma, de ő és a hozzá hasonlók pontosan ezek miatt a dolgok miatt lettek felkapva. Ha 20-30 évet visszamennénk, ahol mondjuk nem tudnák magukat/egymást promótálni ilyen oldalakon és esetleg tényleg a tehetségből kéne elérniük valamit, ott semmire sem mennének.
"Azokra a tipikus középsulis csajklikkekre emlékeztet, akik mindenkin gúnyolódtak és akik meghatározták, mi a »menő«"
Vicces, mert ő is pont az ilyen gondolkodású emberek miatt tart ott, ahol.
Egyébként igaza van, nem arról van szó, csak nekem rohadtul ellentmondásos, hogy pont ő mond ilyeneket.
Engem is hihetetlenül zavar az egész kommentelős, "lájkolós" világ ma, de ő és a hozzá hasonlók pontosan ezek miatt a dolgok miatt lettek felkapva. Ha 20-30 évet visszamennénk, ahol mondjuk nem tudnák magukat/egymást promótálni ilyen oldalakon és esetleg tényleg a tehetségből kéne elérniük valamit, ott semmire sem mennének.
2011. november 09. 21:12
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Én imádom a Tumblr-t, de azért el tudok vonatkoztatni attól. Kibírok nélküle akármennyi időt is, annyira azért függő nem vagyok... Facebook-ról meg annyit, hogy mostanában egyenesen utálok rá felmenni. Csak az osztály csoportját muszáj megnéz, hátha valaki kérdez valamit, vagy ofő rak fel infókat.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

1 felhasználónak tetszik: