VV5: Kingát bántalmazták a beköltözése előtt
2011. november 07. 19:49
|
|
AŁmikaGreen98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 430 Csatolások: 0 Azonosító: 134115 offline
|
_ToTo_ osztom
2011. november 07. 19:59
|
|
Demiley00visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 280 Csatolások: 0 Azonosító: 150025 offline
|
Senkinek nem kívánom h bántsák, és most leszögezem h Kingának sem!De én rühellem a Kingát, eddig még úgy-ahogy elviseltem, de most...Az akasztott ki ahogy a Gegrőre nyomul, pedig pontosan tudja h Serivel van (ő a favorit
)!Ennyi a bajom vele, igaz h nem sok, de nem a mennyiség ha nem a minőség számit!
2011. november 07. 20:06
|
|
manócska98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 629 Csatolások: 48 Azonosító: 143398 offline
|
jaj mindené bőg ez a csicska csicska
úgy is kiesik előbb vagy utóbb
úgy is kiesik előbb vagy utóbb
2011. november 07. 20:08
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
Most Dya kiesett,az neki sokk volt,hiszen elveszített a barátnőjét.
Az előtt pedig a barátja bántalmazta.
Nem látok összefüggést a kettő között.Szerintem rohadtul nincs köze a bántalmazásnak és az idegbajoskodásának,hogy ilyen.Az ok:el van kényeztetve,vagy elvolt....
Az előtt pedig a barátja bántalmazta.
Nem látok összefüggést a kettő között.Szerintem rohadtul nincs köze a bántalmazásnak és az idegbajoskodásának,hogy ilyen.Az ok:el van kényeztetve,vagy elvolt....
2011. november 08. 09:30
|
|
Czuppon Mónikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.21. Hozzászólás: 396 Csatolások: 562 Azonosító: 90871 offline
|
Attól függ,hogy Ő a bántalmazás alatt mit ért:ha a pasija is besokallt a hisztijétől és egy józanító pofont adott az szerintem még nem elítélendő!Lehet,hogy én is le kevernék neki egyet!Attila sem egy szende szűzi lélek,hogy félteni kell,úgy hallottam elég sok embert átvert és lopott,csalt,manipulált és hazudott,miért pont a villában lenne őszinte,mármint az érzéseit tekintve!
2011. november 08. 13:31
az szép...én mindig azt mondom h nem hagynám h verjenek és nem maradnék az a férfi mellett aki napi szinten bántalmaz...de kitudja h abban a helyzetben mi lenne...
2011. november 08. 14:44
|
Frankó Orsolyaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 163163 offline
|
Nem is baj hogy kiesett az a kis k...va!! Nem kellett ott bent a nyávogása!!:/ Kinga is gyenge mint ő remélem ki esik hamarosan!!
2011. november 08. 15:26
|
|
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline
|
Idézet (Frankó Orsolya @ 2011.11.08. 14:44)
Nem is baj hogy kiesett az a kis k...va!! Nem kellett ott bent a nyávogása!!:/ Kinga is gyenge mint ő remélem ki esik hamarosan!!
Szerintem azért válogasd meg a szavaidat.. Dya egyáltalán nem volt k@rva! Azért mert neked nem tetszett a képe, nem teszi őt azzá. Már bocs, de ha nézem a VV-t, inkább nézem azt, hogy esetleg csámcsog ( és röhögsz rajta!), mintsem azt, hogy az Attila vagy a Péter éppen kit akar kikészíteni.
2011. november 08. 15:27
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
most nem azért de a kis Kinguci elitélte az Esztert,hogy csinálhat ilyen undorító dolgot hogy rámászott más pasijára azaz christofelre,de ő is ugyan ezt csinálja ha jól tudom Seherezádé és Gergő együtt van még, és amikor volt a Dyának a búcsúbulija (cuki party)Kinga eléggé rámászott Gergőre na és ez milyen dolog ez nem undorító,és ahogyan hátba szúrta Veronikát.Egyszerűen ez a nő egy hisztis,nagyképű,kis ribanc kurva.SZÉGYELJE MAGÁT!!!!!
2011. november 10. 19:26
|
|
CariDeefan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.03. Hozzászólás: 820 Csatolások: 26 Azonosító: 89015 offline
|
egyetértek ducsaianna
:/
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: