Durván megverték Avril Lavigne-t!
2011. november 09. 10:28
látszok hogy milyen idióta barom állatok vannak :$ biztos csak irigyek rááááá
2011. november 09. 18:22
|
|
Kiraacƒℓєυя яєвєℓℓє™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.12. Hozzászólás: 2355 Csatolások: 320 Azonosító: 126961 offline
|
Úristen. O.o Én sem vagyok az erőszak híve, nem tudom miért jó megoldás ez. Egyébként hogy francba tudták így megverni? Biztonsági őr, vagy valami...? Én úgy tudtam, hogy a sztárokkal mindig van egy-két biztonsági őr, ha nem is látja őket az ember, ott vannak, ha kell... De legalább Avril ezek szerint normálisan akarja élni a magánéletét és nem szeretné, hogy kövessék biztonsági őrök
2011. november 10. 19:25
|
|
CariDeefan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.03. Hozzászólás: 820 Csatolások: 26 Azonosító: 89015 offline
|
:OOOOOOOO szegéény, jobbulást! itt a bizonyíték, hogy mégse olyan jó sztárnak lenni, és nem csak a csillogás van.. :/ szegény
2011. november 12. 21:14
|
|
Frizzievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.04. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 154644 offline
|
Én is nagyon sajnálom, nem tudom, hogy milyen ember az, aki ilyet tesz... Ez a cikk nagyon szuper, de egy oldalon (inkább nem írom ki a címét, pedig kiírnám..) teljesen mást olvastam, és nagyon durván ír az esetről!! Teljesen biztos vagyok benne, hogy nem Avril ment bele a verekedésbe, nem ő kezdte, ahogy írta Twitterén, nagyon sajnálom, ami történt szegénykével, és remélem tudja, hogy a rajongói teljes szívből szeretik, és mellette állnak!
2011. november 16. 20:54
|
|
Miley Cyrus 17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.26. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 123558 offline
|
Szegéény!! Ennyi elmebajost!!
2011. november 20. 11:41
|
|
Adricole10ღ ρłάzαρi¢sα™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.08. Hozzászólás: 1512 Csatolások: 32 Azonosító: 163558 offline
|
Ki ilyen hülye állat hogy megveri Avrilt?Szagény
2011. november 30. 20:47
|
|
best avrilúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 157757 offline
|
baszuus.ávril 
..mien szemetek tettek ezt veled???
2012. január 15. 10:52
szegény,ki lehetett az a barom állat aki megverte????????????????????
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: