Awkward / Kínos ( 2011 - )
2012. május 25. 13:44
én most szeretném elkezdeni a sorozatot, de had kérdezzem meg h feliratosan megtalálható valahol? és hogy ha nyáron folytatják akkor megkell várni amíg nálunk is leadják v meglehet majd találni feliratosan is?
2012. május 25. 14:26
|
|
Gajcsi♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.18. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 74226 Azonosító: 39575 offline
|
2. évad premiere Amerikában: 2012. június 28.
én most szeretném elkezdeni a sorozatot, de had kérdezzem meg h feliratosan megtalálható valahol? és hogy ha nyáron folytatják akkor megkell várni amíg nálunk is leadják v meglehet majd találni feliratosan is?
Neten fent van különböző torrent oldalakon, feliratot találsz a feliratok.info-n vagy hosszupuskasub.com-on
Valószínű a 2. évad részei a leadás utáni napon leszedhető lesz, felirat meg pár napon belül elkészül
Idézet (VampireDiares4ever @ 2012.05.25. 13:44)
Neten fent van különböző torrent oldalakon, feliratot találsz a feliratok.info-n vagy hosszupuskasub.com-on
2012. május 25. 14:53
Idézet (Gajcsi @ 2012.05.25. 14:26)
2. évad premiere Amerikában: 2012. június 28.
Valószínű a 2. évad részei a leadás utáni napon leszedhető lesz, felirat meg pár napon belül elkészül 
köszi
már attól tartotam hogy csak szinkronosan találom meg, sokkal jobban szeretem feliratosan nézni
annak meg kül9n örülök h nyáron lesz
és akkor mikorra lesz vége? csak mert a 12 rész olyan kevésnek tűnik
2012. július 22. 23:49
|
|
zsofeehshadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 4835 Csatolások: 33773 Azonosító: 125792 offline
|
HQ
10 felhasználónak tetszik:
Karina197,
katie993,
An_d_a,
Beba13,
Alizgirl98,
Vampire Lady,
Évike12,
Alison Lerman,
Galexa93,
Toxic
2012. augusztus 17. 12:00
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Ma végre sikerült nekiállnom a 2. évadnak,jelenleg az ötödik epizódot "taposom".Szerintem nagyon jó lett a folytatás,eddig minden részt végigizgultam egytől-egyig
Rengeteg olyan dolog van benne,amire egyáltalán nem számítottam,de a legjobban még mindig az foglalkoztat,h MIÉRT nincs együtt Jenna és Matty??
Egyetlenegy sorozatban legyen már együtt az a pár,akit én szeretnék
Viszont azt mondják,h a remény hal meg utoljára,ezért még nem "adtam fel",h a végén ők legyenek egy pár.
Lehet velem van a baj,de Jake nekem nagyon unszimpatikus..Mint karakter,kedvelem valamennyire,de Jenna mellett nem bírom
Rengeteg olyan dolog van benne,amire egyáltalán nem számítottam,de a legjobban még mindig az foglalkoztat,h MIÉRT nincs együtt Jenna és Matty??
Viszont azt mondják,h a remény hal meg utoljára,ezért még nem "adtam fel",h a végén ők legyenek egy pár.
1 felhasználónak tetszik:
Vampire Lady
2012. augusztus 17. 12:47
én a 7. részt láttam utoljára, nem tudom a 8. mikor jön ki
és igazából az a baj jake-kel hogy olyan kis esetlen mióta össze jöttek, pedig egy másik filmben meg pont azt bírtam benne hogy vagány meg aranyos, mondjuk itt is aranyos
és igazából az a baj jake-kel hogy olyan kis esetlen mióta össze jöttek, pedig egy másik filmben meg pont azt bírtam benne hogy vagány meg aranyos, mondjuk itt is aranyos
2012. augusztus 18. 11:07
na végre láttam a 8. részt is
nagyon jó volt, de a 9. még jobb lesz, főleg hogy jake bekeményít
nagyon jó volt, de a 9. még jobb lesz, főleg hogy jake bekeményít
2012. szeptember 23. 19:11
tökéletes finálé volt
2012. szeptember 29. 17:05
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Oké, végig néztem a 2. évadot...
A végét egyáltalán nem értettem. Jenna végül Matty-t választotta, de a befejezés mégsem erre utalt. Én azt vettem ki belőle, hogy úgy érzi, rosszul döntött. Nem feltétlenül az a másik verzió, hogy Jake lett volna a jobb döntés, csak amikor elnézte a barátait, ahogyan jól érzik magukat, szerintem rájött, hogy most kéne kiélveznie a fiatalságát. Utazni, szórakozni, nem egy helyben punnyadni, amit Matty-vel is tett a fináléban. Gondolom szereti a srácot, de szerintem a 3. évadban megint ezen fog őrlődni, hogy emiatt a kapcsolat miatt egy csomó lehetőségtől elesik. Egyébként véleményem szerint jól döntött, én mindig is Matty párti voltam, attól függetlenül, hogy Jake-et is bírom. Sajnálom, hogy messze van még a 3. évad.
A végét egyáltalán nem értettem. Jenna végül Matty-t választotta, de a befejezés mégsem erre utalt. Én azt vettem ki belőle, hogy úgy érzi, rosszul döntött. Nem feltétlenül az a másik verzió, hogy Jake lett volna a jobb döntés, csak amikor elnézte a barátait, ahogyan jól érzik magukat, szerintem rájött, hogy most kéne kiélveznie a fiatalságát. Utazni, szórakozni, nem egy helyben punnyadni, amit Matty-vel is tett a fináléban. Gondolom szereti a srácot, de szerintem a 3. évadban megint ezen fog őrlődni, hogy emiatt a kapcsolat miatt egy csomó lehetőségtől elesik. Egyébként véleményem szerint jól döntött, én mindig is Matty párti voltam, attól függetlenül, hogy Jake-et is bírom. Sajnálom, hogy messze van még a 3. évad.
2012. október 15. 15:22
|
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline
|
tökéletes évad volt
semmit sem hiányoltam
azt hittem, hogy el fogják rontani ezzel a Jenna-Jake párossal, és Matty nem lesz sehol. de...
bár azt tudtam, hogy Jenna Mattyt választja. van abban valami, amit Cintia írt le előttem, a vége. amikor azt mondta, hogy nem tudja, erre van-e szüksége. de basszus Jenna, elégedj már meg végre valamivel, mindig bajod van
ahj Matty
együtt kell maradniuk. és Jake és a vörös csajszikám, hát, tökéletes páros
már ezért sem gondolhat arra Jenna, hogy visszamenjen Jakehez!!! szegény Ming Huang... annyira sajnáltam, amikor elbúcsúzott a srác tőle:/ de amúgy nagyon nagy arc, imádom:DD Lisa pedig amilyen kis butus, annyira aranyos csajszi lett, őt igen csak megkedveltem:) összességében minden szuper volt. a szereplők, a játékuk, a történet, egy rész sem volt izgalom mentes, én két nap alatt néztem végig a sorozatot. alig várom a harmadik évadot!
Vampire Lady
2013. január 29. 17:46
|
|
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12071 Csatolások: 195628 Azonosító: 107508 offline
|
Idézet (zsofeeh @ 2012.07.22. 23:49)
HQ
Pár kép nagyobb méretben.
8 felhasználónak tetszik:
Vampire Lady,
zsofeeh,
Domcicc,
Évike12,
Karina197,
Alison Lerman,
Galexa93,
Toxic
2013. április 13. 00:31
|
|
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline
|
3.évad kezdete-2013.04.16.
Már alig várom!
Már alig várom!
2013. április 18. 07:57
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
Idézet (Myone @ 2013.04.16. 23:28)
El sem hiszem, hogy végre startol a 3. évad *.*
Bár a promóképeket elnézve, kicsit tartok a történetszáltól..
+ 3. évados photoshoot
Bár a promóképeket elnézve, kicsit tartok a történetszáltól..
+ 3. évados photoshoot
Matty így sokkal helyesebb , na meg Tamara
Már nagyon várom
Myone
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.