Steiner Kristóf soron következő második könyvének sajtótájékoztatóján és dedikálásán is jelen volt a Mosaic Tv stábja. Kristóf a sajtótájékoztatón felolvasott egy részletet, míg a dedikáláson készséggel állt a rajongók rendelkezésére.
A teljes cikkhez kattints ide!
Steiner Kristóf 72 lélekbonbonja
2011. november 07. 14:55
úúristen.. és erre ki kiváncsi?? senkinem fogja megvenni a könyvét! XD
2011. november 07. 14:58
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (N.Adri @ 2011.11.07. 14:55)
úúristen.. és erre ki kiváncsi?? senkinem fogja megvenni a könyvét! XD
Pedig hidd el, elég sokakat érdekel.
Amúgymeg miért kell rosszindulatúskodni? Teljesen normálisan nyilatkozott megint, már nem is lakik itt, nincs is benne a médiában, hogy bárkit is zavarjon, DE azért persze, hogy egyesek így is-úgy is megtalálják a módját, hogy belerúgjanak.
2011. november 07. 15:03
|
|
Meisan∆ spica ∆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.22. Hozzászólás: 2260 Csatolások: 88 Azonosító: 156156 offline
|
most nem érte miért kritizáljátok. ha nem ismeritek a könyvet, nem tudhatjátok milyen. úgyhogy ez elég szemét dolog mindenkitől. megjegyzem, én is szoktam hasonlóképpen cselekedni, de tudom hogy rosszul teszem, utána úgy is megbánom. ja és ui.: utálom Steiner Kristófot, ha bárki is másra gondolna a komiból
2011. november 07. 18:34
|
|
foolishdoll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 694 Csatolások: 0 Azonosító: 128436 offline
|
" janet7 " igazad van! amúgy meg akkora gyerekes emberkék írnak ide,hogy falra mászok tőlük! kik vannak itt?? 5 évesek?? Menjetek már Minimaxot nézni bmeg!!! Ki a faszt érdekel,hogy utáljátok?? Ki kérdezett titeket??
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2018. július 10. 13:08
|
|
Gina99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.16. Hozzászólás: 773 Csatolások: 0 Azonosító: 155603 offline
|
Nemrég bukkantam erre a könyv és nagyon imádom, ha valaki még erre a cikkre találna, vagy esetleg a könyvre, mindenképp vegye meg, akár kedveli, akár nem Kristófot, mivel nekem felért egy megvilágosodással, tisztábban látom a dolgokat és új ember lettem tőle.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.