VV5: Eszter lehengerlő győzelmet aratott
2011. november 08. 16:34
|
|
Iza01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.08. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 163532 offline
|
amúgy az a érdekes hogy minden ki most hogy utálja a Eszter.De amikor meg a GECI Gergő meg rámászott a Seherezádéra akkor meg mindenki nyalta a faszát amikor a Seherezádénak meg volt barátja!!!!!!
2011. november 08. 17:43
nekem Dya szimpatikusabb személyiségnek tűnik, szóval remélem Esztert valaki jól lealázza:)
2011. november 08. 18:55
|
|
Riley13EvilRegal ♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 5050 Csatolások: 1091 Azonosító: 131122 offline
|
Szép volt Eszter(: Nagyon szórakoztató volt, sokat kacagtam Dián..
Ez a csaj nem is tud gondolkodni, ész érveket felhozni.. Hajrá Eszti, így tovább.
1 felhasználónak tetszik:
Ronnie95
2011. november 08. 19:24
|
|
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline
|
Erre mit lehet mondani? Eszter egy abszolút unalmas karakternek tartom, semmi érdekes nincs benne. Dyán legalább lehetett nevetni ahogy nyafog, amilyen kis butácska. Eszteren mit lehet nevetni vagy nézni? Azt, amikor az utolsó nap levetkőzött, az csak szimplán szánalmas volt, semmi más.
2011. november 09. 12:52
|
|
Beyonceee1600 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 648 Csatolások: 42 Azonosító: 137421 offline
|
urrr isten diusom nem vártalak kint ez a k^^^a meg visszament te vagy alegjoooobb uncsi imádlak nem baj csapunk egy partit és amugy meg minek küldenek vissza olyan g^^^it akit nem is szeret senki a villában ????? r^^^^^^^on meg a villáda az a ki......... nem irom tov mert még a végén kitiltanak!!!!!!
2011. november 09. 16:36
Idézet (Zsanata Írta)
Ez a baj a magyarokkal! Csak a külső a fontos! -.-" Mert ugye a Dyácska szebb, amikor a melle olyan azon vézna testén, mintha két lufit kötöztek volna oda. Legalább Eszter természetes, és van mit rajta fogni. Majd ha rajtad is lesz felesleg, akkor ne nyafogj, hogy mindenki undok veled!
Amúgy Dyán mit lehet szeretni? Azt, hogy olyan buta mint Pinokkió se*ge kifordítva?! Állandóan hisztizik (a Kingucijával együtt) és nyafog, semmit nem akar csinálni, buta!!
Amúgy Dyán mit lehet szeretni? Azt, hogy olyan buta mint Pinokkió se*ge kifordítva?! Állandóan hisztizik (a Kingucijával együtt) és nyafog, semmit nem akar csinálni, buta!!
figyelj. véleményt nyilvánítottam semmi közöd hozá , amugy dya nem buta fő iskolába jár , most fog állam vizsgázni , szoval ne nekem dumálj és inkább törödj a magad dolgával.és amugy meg tényleg elég duci az eszter , és nem akarom megsérteni de ha dya csámcsogós p*csa akkor az eszter meg egyen több salátát. -.-' ennyiii
2011. november 09. 17:15
szegény Kinga mikor eszter belépett akkor csak anyit mondott mosolyogva nagyképűen hogy : bocsika
2011. november 10. 18:05
az eszter furcsa egy nő . de hát ha a népnek ez kell . . én jobban szerettem dyát és most is ugy látom , h neki kellett volna vissza mennie és ki állok mellette. ! : )
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.