VV5: Eszter lehengerlő győzelmet aratott
2011. november 07. 19:40
Nem igazán nézem a való világot,sőt nem is nézem egy részt semm láttam belőle.Nem igazán érdekelt a műsor és most főképpen sem.Ha már úgy mond "választanom" kéne a két nő közül akkor azt a Dyát vagy kicsodát választanám,számomra az egy hangyányival szimpatikusabb.
2011. november 07. 20:25
|
|
Zsike71új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.05. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 157477 offline
|
Ennek így kellett történnie.
Sajnálom az Esztert amiért vissza ment,mert nem lesz nyugalma az biztos.
De az tetszett,hogy mindenki pofára esett úgy kell nekik.
Felfújták az egész Cris ügyet.
Pont a Kinga beszél erkölcsről most nem ő mászik rá a Gergőre aki Sheri pasija.
Nem baj megérdemlik ott bent egymást.
Sajnálom az Esztert amiért vissza ment,mert nem lesz nyugalma az biztos.
De az tetszett,hogy mindenki pofára esett úgy kell nekik.
Felfújták az egész Cris ügyet.
Pont a Kinga beszél erkölcsről most nem ő mászik rá a Gergőre aki Sheri pasija.
Nem baj megérdemlik ott bent egymást.
2011. november 07. 20:29
|
|
Cintiisibunator ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.06. Hozzászólás: 3528 Csatolások: 56210 Azonosító: 126514 offline
|
Oké, hogy ő nyert, de úgy se ő fogja megnyerni a játékot. Vagyis remélhetőleg. De tényleg nem értem, hogy most a közönség, tényleg ennyire szereti őt, vagy miért is küldték vissza?
2011. november 07. 20:33
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
Végre. Magát a műsort nem nézem, de ezt a párbajt most végignéztem, és szörnyen idegesítő volt ez a hisztis lány... jó pár megérdemelt pofon maradhatott el gyerekkorában...
2011. november 07. 20:38
|
|
Miss Britneyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.16. Hozzászólás: 170 Csatolások: 22 Azonosító: 155633 offline
|
nah végremár kiesett az a hisztis d*g
annyira irritált már maga a személy -.- Eszter meg jól megverte 75%-25%-re
örültem is neki nagyon 
hát az amit Kinga leművelt mikor megtudta... mint egy vadállat xD
hát az amit Kinga leművelt mikor megtudta... mint egy vadállat xD
2011. november 07. 20:54
Mobby Dick a fehér bálna nyert? -.- szeretünk dya <3
2011. november 07. 21:51
|
|
fruzsi11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 213 Csatolások: 0 Azonosító: 129488 offline
|
Csak azért ment vissza Eszter mert meg sajnálták a nézők hogy őt senki sem várja vissza és hogy csak az indulatokat még jobban ki fejezzék ! Most csak izgalmak lesznek benne mert Eszter ment vissza és mindenki csak veszekszik szinte vele ... én nem nagyon szoktam nézni de hogy Eszter ment vissza nem a Dya még inkább nem nézem
A VV4 Sokkal Jobb Volt Szerintem !!
:*
2011. november 08. 07:16
|
|
zsanatamuse. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 4024 Csatolások: 213 Azonosító: 125662 offline
|
Idézet (starrshine @ 2011.11.07. 20:54)
Mobby Dick a fehér bálna nyert? -.- szeretünk dya <3
Ez a baj a magyarokkal! Csak a külső a fontos! -.-" Mert ugye a Dyácska szebb, amikor a melle olyan azon vézna testén, mintha két lufit kötöztek volna oda. Legalább Eszter természetes, és van mit rajta fogni. Majd ha rajtad is lesz felesleg, akkor ne nyafogj, hogy mindenki undok veled!
Amúgy Dyán mit lehet szeretni? Azt, hogy olyan buta mint Pinokkió se*ge kifordítva?! Állandóan hisztizik (a Kingucijával együtt) és nyafog, semmit nem akar csinálni, buta!!
2011. november 08. 10:31
|
|
Sauber_Girlúj tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.10.01. Hozzászólás: 18 Csatolások: 2 Azonosító: 161475 offline
|
möhöhöhő Dya
Eszter legyőzött
Ez az Eszti,hajrá
Eszter legyőzött
Ez az Eszti,hajrá
2011. november 08. 14:53
|
|
Ronnie95 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.26. Hozzászólás: 715 Csatolások: 59 Azonosító: 133924 offline
|
ÉDES ISTENEM, HOGY ÉN MILYEN JÓT RÖHÖGTEM AZNAP ESTE. Dya szánalmas volt. érvelni sem tudott semmire. fúúúúú de jól szórakoztam.:DDD főleg amikor Kinga meglátta, hogy Eszter ment vissza pfffffffff.......:DDDDDDDD az volt a hab a tortán.:DDDDD Gyerünk Eszti, CSINÁLD KI KINGÁT!!!!:DDDDD
2011. november 08. 15:28
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
most nem azért de a kis Kinguci elitélte az Esztert,hogy csinálhat ilyen undorító dolgot hogy rámászott más pasijára azaz christofelre,de ő is ugyan ezt csinálja ha jól tudom Seherezádé és Gergő együtt van még, és amikor volt a Dyának a búcsúbulija (cuki party)Kinga eléggé rámászott Gergőre na és ez milyen dolog ez nem undorító,és ahogyan hátba szúrta Veronikát.Egyszerűen ez a nő egy hisztis,nagyképű,kis ribanc kurva.SZÉGYELJE MAGÁT!!!!!
2011. november 08. 16:16
ez az ez az ez az igen végre a nem a műnű ment visza mert cak ezt tudom rá mondani megvan csinálva a melle a haja hát kilátot már ilyet
hurá eszti mutasd meg te vagy a király
hurá eszti mutasd meg te vagy a király
2011. november 08. 16:19
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
Ez így a jó. Az a kis krva dya mást sem csinál csak rágózik meg szidalmaz. Legalábbis én csak ennyit láttam belőle mindig, meg nyavalyog. Tök jó, hogy Eszti így felvállalja magát, szerintem ez mindneképpen jó pont.És aki ezzel nem ért egyet, annak azt mondom:Minden bizonnyal még nagyon sokan így vannak ezzel az eredmény alapján xD
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: