Lezajlott a 2011-es MTV EMA
2011. november 07. 20:15
|
|
Digi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.01. Hozzászólás: 513 Csatolások: 0 Azonosító: 148457 offline
|
Selena gyönyörű volt
és egyetértek cyelo-val gratula neki hogy vezette a műsort... és Lady Gaga azta.. 6 jelölés 4 díj nagyon jóó
az más tészta h elég érdekesen volt felöltözve Gaga de hát ő ilyen
Gratulálok az összes díjazottnak
Gratulálok az összes díjazottnak
2011. november 07. 21:04
|
|
orsí-új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 82 Csatolások: 0 Azonosító: 158297 offline
|
A díjátadók közül az EMA-t annyira nem szeretem, de ezen az éven most jobb volt. Mondjuk műsorvezetőnek más kellett volna. A nyertesek adottak, nincs nagy meglepetés. Adele-t sajnálom hogy nem nyert, de azért elismerés a győzteseknek.
2011. november 07. 21:06
|
|
rolllllleee♣Patience |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2166 Csatolások: 638 Azonosító: 131859 offline
|
Csak már egyszer járjon le ez a Justinos őrület
2011. november 07. 21:18
|
|
Piros0817gonosz taemint törpe™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.06. Hozzászólás: 1926 Csatolások: 6457 Azonosító: 70950 offline
|
Igaz nem végig néztem, de nem volt rossz a műsor. (Igaz, nem igazán törődtem vele mert végig izgultam az egészet a Big Bang-ért.
)
Amúgy, nem értem Adele miért nem kapott díjat...?! Szerintem igazán megérdemelte volna, mellesleg nagyon is tehetséges.
A dzsúsztinka őrületet még mindig nem értem... De mindegy, nem mondok semmit, mert végül is őt is szeretik...
Volt még egy díj amit nem írtatok ki: The Best Worldwide Art díjat megkapta a Big Bang. Lehet, hogy egyeseknek nem olyan ismertek. Sőt van aki rájuk néz és eldöntik, hogy sz*rok, csak mert ázsiaiak.
Kérdem én, megnyerhették volna azt a díjat, ha nem lennének tehetségesek? Igazán beírhattátok volna, hiszen ugyan olyan nyertesek, mint a többiek.
Amúgy, nem értem Adele miért nem kapott díjat...?! Szerintem igazán megérdemelte volna, mellesleg nagyon is tehetséges.
A dzsúsztinka őrületet még mindig nem értem... De mindegy, nem mondok semmit, mert végül is őt is szeretik...
Volt még egy díj amit nem írtatok ki: The Best Worldwide Art díjat megkapta a Big Bang. Lehet, hogy egyeseknek nem olyan ismertek. Sőt van aki rájuk néz és eldöntik, hogy sz*rok, csak mert ázsiaiak.
1 felhasználónak tetszik:
boomy
2011. november 07. 21:22
|
|
zavodni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 536 Csatolások: 0 Azonosító: 143361 offline
|
Hát....A megszokott...De fel vagyok háborodva, hogy a Red Hot Clili Peppers helyett Katy nyert. De mondjuk várható volt. Mindegy nem húzom fel magam ezen. Amúgy örülök, hogy a Queen-nel zárult az este, de azért mennyivel jobb lett volna, ha Adam helyett Freddie Mercury énekelhetett volna. De ugyebár ez nem lehetséges
Piros0817
2011. november 07. 21:25
|
|
helgoca1994 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 577 Csatolások: 0 Azonosító: 159420 offline
|
Gratulálok mindegyikőjüknek:)megérdemli mindenki;)
2011. november 07. 21:30
|
|
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6255 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline
|
Én végignéztem és Bieber mit keresett a férfi kategóriában?
De a legjobban az angol kiejtésen nevettem.Mindig Lady GáGá.
Amikor a meztelen férfit megláttam..hujuj.
De a legjobban az angol kiejtésen nevettem.Mindig Lady GáGá.
Amikor a meztelen férfit megláttam..hujuj.
Piros0817
2011. november 08. 10:33
|
|
Sauber_Girlúj tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.10.01. Hozzászólás: 18 Csatolások: 2 Azonosító: 161475 offline
|
Gratula Bruno 
Gaga meg Bíbő is nyert az meg már kva unalmas
Gaga meg Bíbő is nyert az meg már kva unalmas
2011. november 08. 13:38
|
|
SummerButterflyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.06. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 157566 offline
|
Gratula a nyerteseknek, viszont nem értem, hogy a Worldwide Act díj és a nyertesei miért nem kerültek a cikkbe.. :/
2011. november 08. 14:14
|
|
divaft |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 129459 offline
|
beyaaldama: szépen szóltam hozzád kedves.
"Csak picit gondolj bele a Till The World Ends az On The Floor és a Run The World mennyivel jobb de jobb dal mint az a rossz Born This Way ami csak egy Madonna sláger lekoppintása, hát igen így könnyű az alap már megvolt."
Tessék????????? Mit írtál ??? Még magad sem tudod!!! Born This Way egy koppintás kedves Madonnától??
Tessék meghallgatni a két dal INSTUMENTAL-ját:
http://www.youtube.com/watch?v=ZojetA3xIJQ
http://www.youtube.com/watch?v=Dn-5jHY-5Iw&feature=related
Egyszerűen szörnyű! Ügye ?? Csalódtál magadban? Meg Britney-ben aki csak elénekli (valahogy) amit rábíztak?
"Csak picit gondolj bele a Till The World Ends az On The Floor és a Run The World mennyivel jobb de jobb dal mint az a rossz Born This Way ami csak egy Madonna sláger lekoppintása, hát igen így könnyű az alap már megvolt."
Tessék????????? Mit írtál ??? Még magad sem tudod!!! Born This Way egy koppintás kedves Madonnától??
Tessék meghallgatni a két dal INSTUMENTAL-ját:
http://www.youtube.com/watch?v=ZojetA3xIJQ
http://www.youtube.com/watch?v=Dn-5jHY-5Iw&feature=related
Egyszerűen szörnyű! Ügye ?? Csalódtál magadban? Meg Britney-ben aki csak elénekli (valahogy) amit rábíztak?
2011. november 08. 16:25
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Idézet (SummerButterfly @ 2011.11.08. 13:38)
Gratula a nyerteseknek, viszont nem értem, hogy a Worldwide Act díj és a nyertesei miért nem kerültek a cikkbe.. :/
Így van, így van teljesen egyet értek
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.