Amúgy, nem értem hozzá, de szerintem Selena a Hit The Lights-ot végig playback-kelte. Túl "jó" volt magához képest és mintha duplán szólt volna az ének de lehet, hogy csak a hangosítás volt sz*r.
Legjobb női előadó: Lady Gaga... könyörgöm. Azthittem legalább most, hogy az emberek megismerték Adele-t, megismerték a tehetségét észreveszik, hogy Gaga semmit sem tud hozzáképest.
Legjobb férfi előadó: Justin Bieber - nincs bajom Justinnal, de Eminem-hez képest semmi. Nem vártam, hogy Ő nyerjen, tudtam, hogy nem fog de én azért rá szavaztam...
Legjobb új előadó: Bruno Mars - ezzel semmi baj, rá szavaztam, Ő tényleg tehetséges.
Legjobb popelőadó: Justin Bieber - nem vártam mást, nem is nagyon érdekel ez a kategória bár Rihanna és Brintey is megérdemelte volna.
Legjobb rockelőadó: Linkin Park - örülök Nekik, rájuk szavaztam.
Legjobb hiphopelőadó: Eminem - no comment.
Legjobb alternatív előadó: 30 Seconds To Mars - detto no comment. Megérte annyit szavazgatni.
Legjobb pushelőadó: Bruno Mars - megérdemelte.
Legjobb dal: Lady Gaga – Born This Way - szánalmas.
Legjobb videó: Lady Gaga – Born This Way - még szánalmasabb.
Legjobb élő fellépés: Katy Perry - azért nem annyira...
Legjobb World Stage-koncert: 30 Seconds To Mars - nemtudom mikor hírdették ezt ki, lehet, hogy lemaradtam róla, de ezért is megérte szavazni.
Legnagyobb rajongók: Lady Gaga - az est legnagyobb szégyene. Csakmert, az Ő ún. szörnyecskéi szavaztak... ennél még az is jobb lett volna, ha Justin győz. Mert róluk elhiszem, hogy igazi rajongók. Tisztelet a kivételnek Gaga fanjai között. Értem én, hogy Ő most a menő, de egy fabatkát sem ér ez a díj. Az Echelon egy család, nem pár összeverödött tinik serege. Őt is szeretik a rajongói, de nem tudom elképzelni, hogy annyira közel áll hozzájuk, mint a Mars az övéikhez. Számomra ez volt a mélypontja az díjátadónak, röhejes ez az egész...

2 felhasználónak tetszik: