Bruno Marsnak nagyon örültem! De azt egyszerűen nem bírtam feldolgozni, hogy a Legjobb FÉRFI előadó kategóriát Justin nyerte. Nem azért, mert utálom, vagy mert elítélem, csak Bruno vagy pl. Eminem régóta vannak a szakmában, és inkább megérdemelték a díjat, mint ő. ÁÁÁÁ.
Amúgy most kaptam el a Viván az Interaktívból egy kis részt és tündibündi Eszterke éppen arról beszélt, hogy egy meztelen Lady Gaga rajongó rohant fel a színpadra, és hogy nem érti, hogy tehet meg ilyet valaki, meg milyen már, hogy meztelenül lép kamera elé...
Úristen, csak a fejemet fogtam, mert 1: ismerős volt a pasi, tehát valamilyen színész vagy énekes lehetett, 2: Hayden Panettiere-en látszott, hogy nincs nagyon meglepődve, tehát ezt előre beledolgozták a show-ba, 3: senki se döbbent meg a közönségből sem, és végül 4: egész sokáig elcsevegett Haydennel, és ha valami őrült lett volna, a biztonságiak úgyis kivonszolták volna.
Nem biztos, hogy így volt, de nekem teljesen így jött le.
Lezajlott a 2011-es MTV EMA
2011. november 07. 17:09
|
|
MeganMolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 1031 Csatolások: 1 Azonosító: 158714 offline
|
Áááá.Szép mese volt de nem hiszek benne 
Még hogy Lady Gagának annyi rajongója van??Szerintem Biebert is jobban szeretik pedig az egy balf*sz.Justin Bieber a legjobb férfi előadó?Pff...
.Ezekk közül csak pár gyereknek van jó hangja és akik itt fel lettek sorolva csak Katy Perryvel és talán Bruno Marsal értek egyet (:
Még hogy Lady Gagának annyi rajongója van??Szerintem Biebert is jobban szeretik pedig az egy balf*sz.Justin Bieber a legjobb férfi előadó?Pff...
2011. november 07. 17:30
Ez a díjátadás 2 ft-ot nem ért. Még hogy Lady Gaga nyert a legtöbb díjat csak azért mert megjelent és elment, azért még nem kellett volna 4-et nyernie, mert egyáltalán nem érdemelte meg.
Sajnálom hogy Britney meg Beyoncé és Jennifer Lopez nem nyert, pedig nagyon megérdemelték volna. És hogy nem Eminem lett a legjobb férfi előadó hát ezen nevetnem kell. Bruno megérdemelte meg Eminem is. De ez a kalap fejű bohóc Gaga nem. Nem hiszem hogy az embereknek ilyen rossz izlése lenne. Csak azért nyert a Lady meg Justin mert ott voltak a gálán és kész.
Sajnálom hogy Britney meg Beyoncé és Jennifer Lopez nem nyert, pedig nagyon megérdemelték volna. És hogy nem Eminem lett a legjobb férfi előadó hát ezen nevetnem kell. Bruno megérdemelte meg Eminem is. De ez a kalap fejű bohóc Gaga nem. Nem hiszem hogy az embereknek ilyen rossz izlése lenne. Csak azért nyert a Lady meg Justin mert ott voltak a gálán és kész.
1 felhasználónak tetszik:
Rekahhh
2011. november 07. 17:30
|
|
MissyCyrusúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.06. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 163462 offline
|
ennek nagyon örülök
2011. november 07. 17:37
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Grat a nyerteseknek. Bár Justinnak nagyon nem örülök...
2011. november 07. 17:40
|
friderika99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.03. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 154552 offline
|
[quote=Courtneyy,2011.11.07. 00:12~2624181]Valami hiba csúszott be.. Justin Bieber nem győzedelmeskedhetett a férfi előadó kategóriában
Egyébként Eminem és a 30 Seconds to Mars győzelme egyértelmű, na de a többiek
[/quote]
YEAH!
2011. november 07. 18:02
|
|
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1579 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline
|
gratulálok a nyerteseknek,
de Justinnak nem örülök...
de Justinnak nem örülök...
2011. november 07. 18:02
|
|
divaft |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 129459 offline
|
'Ez a díjátadás 2 ft-ot nem ért. Még hogy Lady Gaga nyert a legtöbb díjat csak azért mert megjelent és elment, azért még nem kellett volna 4-et nyernie, mert egyáltalán nem érdemelte meg.
Sajnálom hogy Britney meg Beyoncé és Jennifer Lopez nem nyert, pedig nagyon megérdemelték volna. És hogy nem Eminem lett a legjobb férfi előadó hát ezen nevetnem kell. Bruno megérdemelte meg Eminem is. De ez a kalap fejű bohóc Gaga nem. Nem hiszem hogy az embereknek ilyen rossz izlése lenne. Csak azért nyert a Lady meg Justin mert ott voltak a gálán és kész.'
Beyaaldama fordítva ülsz azon a bilin. Mindenkit meghívtak az EMA díj kiosztóra.
Nem hiszem hogy az embereknek ilyen rossz izlése lenne.
Mi rossz Lady Gaga-ban? Talán mert egy hatalmas művész és féltékeny vagy? Vagy mi? Magyarázd már el kedves beyaaldama.
mert egyáltalán nem érdemelte meg. Nem érdemelte meg? Miért nem? Azért nem érdemelte meg mert saját maga írja a dalokat és nem producerek, meg dalszöveg írok, mint Britney-nél vagy JLo-nál?
Sajnálom hogy Britney meg Beyoncé és Jennifer Lopez nem nyert, pedig nagyon megérdemelték volna. És hogy nem Eminem lett a legjobb férfi előadó hát ezen nevetnem kell. Bruno megérdemelte meg Eminem is. De ez a kalap fejű bohóc Gaga nem. Nem hiszem hogy az embereknek ilyen rossz izlése lenne. Csak azért nyert a Lady meg Justin mert ott voltak a gálán és kész.'
Beyaaldama fordítva ülsz azon a bilin. Mindenkit meghívtak az EMA díj kiosztóra.
Nem hiszem hogy az embereknek ilyen rossz izlése lenne.
Mi rossz Lady Gaga-ban? Talán mert egy hatalmas művész és féltékeny vagy? Vagy mi? Magyarázd már el kedves beyaaldama.
mert egyáltalán nem érdemelte meg. Nem érdemelte meg? Miért nem? Azért nem érdemelte meg mert saját maga írja a dalokat és nem producerek, meg dalszöveg írok, mint Britney-nél vagy JLo-nál?
2011. november 07. 18:03
|
|
Kitty Andrews |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.30. Hozzászólás: 722 Csatolások: 1778 Azonosító: 51029 offline
|
Hiába mondjátok,hogy nem értetek egyet,hogy Gaga sokat nyert. Miért nem szavaztatok,és akkor lehet,hogy nem nyert volna.... Szavazással értük el a díjesőt,nem pedig mással. Meg lehetett volna fordítani....Nyitva volt a szavazás,nem csak a Monstereknek....
2011. november 07. 18:18
|
|
Pici Áfonyaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.22. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 156154 offline
|
óó azthittem győzött az LMFAO valamelyik jelölésében!! :/ :'(
2011. november 07. 18:42
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
Azért Bruno Mars is vitt el két díjat a háromból. Az is elég jó arány.
De gratulálok Gagának, nagyjából megérdemelte.
Bár sajnálom, hogy a női előadóban ő nyert, mivel azért voltak nála sokkal jobbak is. De hát az ilyeneken a közönség szavaz, úgy hogy ez van... De én nagyon örültem még Katy Perrynek is. Meg azért Justinnak is.
2011. november 07. 18:47
Adele is lehetett volna köztük, rendkívül tehetséges
2011. november 07. 18:54
|
|
LIlla323visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.15. Hozzászólás: 262 Csatolások: 6 Azonosító: 138796 offline
|
Idézet (MeganMolly @ 2011.11.07. 17:09)
Áááá.Szép mese volt de nem hiszek benne
.Ezekk közül csak pár gyereknek van jó hangja és akik itt fel lettek sorolva csak Katy Perryvel és talán Bruno Marsal értek egyet (:
Sajnálom de a Mega Fan díj nem a rajongok számát mutatja hanem az aktivitását. Lady Gaga pedig szinte végig az élen járt. november 6-án több mint 60 millió pontot gyűjtöttek neki a monsterei. második helyen a 30 Seconds To Mars Echelonjai áltak 22 millió körülivel, biberke meg 2 millióval a 3. helyen
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.