Lezajlott a 2011-es MTV EMA
2011. november 07. 16:07
|
|
BiankaBiebervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 139 Csatolások: 18 Azonosító: 140992 offline
|
vicces hogy hogy oltjátok biebert amiért még alig van a szakmában meg minden és Gagát (aki később jött be mint Bieber legalábbis nemsokkal) meg úristen így meg úgy:D nem az számít hogy ki mennyi ideig van a szakmában hanem az hogy amit eddig tett mennyire fogta meg az embereket
úgyhogy ennyi:D Justin*-*<3
2011. november 07. 16:08
|
|
Colette Marsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.17. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 158619 offline
|
Bruno Mars négy kategóriában volt jelölt nem háromban. de mind1.
2011. november 07. 16:10
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (janet7 @ 2011.11.07. 14:48)
Hát ezen ismét nem tudom, hogy röhögjek, vagy sírjak.
A 30 Seconds To Marsnak örülök, de szerintem a legnagyobb rajongók díj is nekik járt volna. Jó, hát az ő rajongóik nem elvakult, megszállott, szemellenzős emberek, akik mindent szentírásként tekintenek tőlük, de hát azért mégis.
A többi az röhejes. Ezt már sokszor mondtam, hogy alapból meg sem kellene rendezni, csak évi 1 díjátadót, mert úgyis ugyanolyan mind, ugyanazokkal a fellépőkkel és díjazottakkal. De legalább színvonalas jelöltek lennének, akkor még nem is zavarna, hogy mindig ugyanazok, na de így...
Annyira szűk látókörű ez az egész, mintha mondjuk a Hip Hop-on belül csak Eminem meg Lil Gay...vagyis Wayne
létezne. Valahogy mindig pont azokat jelölik, akik a legszínvonaltalanabbak és a leginkább elrontják az adott műfajt. Itt most nyilván nem Eminemre gondolok, bár őt sem szeretem mostanság, de azért egy Stan-ről vagy egy Sing For The Moment-ről nem tudok megfeledkezni.
És a többi is...Katy Perry, mint legjobb élő előadás? Justin Bieber, mint legjobb férfi előadó? Hadd ne soroljam tovább. Szégyen az egész.
A Marson kívül két értékelhető dolog volt a díjátadón: Bruno Mars haja (iszonyatosan tetszik, na
) és Jessie J előadása. Egyikőjük sem a kedvencem még csak véletlen sem, de innen ők voltak azok, akikre még azt mondom, hogy oké. Ezeknek a díjátadónak a színvonala egyre csak csökken és mikor már azt gondolnánk, hogy nincs lejjebbb...VAN.
A 30 Seconds To Marsnak örülök, de szerintem a legnagyobb rajongók díj is nekik járt volna. Jó, hát az ő rajongóik nem elvakult, megszállott, szemellenzős emberek, akik mindent szentírásként tekintenek tőlük, de hát azért mégis.
A többi az röhejes. Ezt már sokszor mondtam, hogy alapból meg sem kellene rendezni, csak évi 1 díjátadót, mert úgyis ugyanolyan mind, ugyanazokkal a fellépőkkel és díjazottakkal. De legalább színvonalas jelöltek lennének, akkor még nem is zavarna, hogy mindig ugyanazok, na de így...
És a többi is...Katy Perry, mint legjobb élő előadás? Justin Bieber, mint legjobb férfi előadó? Hadd ne soroljam tovább. Szégyen az egész.
A Marson kívül két értékelhető dolog volt a díjátadón: Bruno Mars haja (iszonyatosan tetszik, na
Ja meg a Queen. De Freddie nélkül már...
2011. november 07. 16:18
|
|
Hencsó.h |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.25. Hozzászólás: 547 Csatolások: 34 Azonosító: 131907 offline
|
Selena nagyon jó volt. és a ruhái is gyönyörűek voltak. Reméltem h nyerni fog a legnagyobb fanok kategóriába. De hát azt is Gaga vitte el :@ a többieknek is gratulálok. Főleg brunonak <3
2011. november 07. 16:22
|
|
Bryannavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 183 Csatolások: 24 Azonosító: 159263 offline
|
Úristen. JB mint legjobb ffi előadó. :ll Sajnálom, hogy Em' csak egy díjat nyert, de az is valami. És legalább megnyugtat a gondolat, hogy a kedves bíberből sose lesz akkora valaki, mint belőle. : )))
a többieknek meg grat, bár nem láttam, csak barátnőm mesélt.
a többieknek meg grat, bár nem láttam, csak barátnőm mesélt.
2011. november 07. 16:22
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
Szerintem egész jó volt a díjátadó, a VMA-nál legalábbis jobb. A díjazottak általában tényleg ugyanazok, de hát mivel szavazás alapján dőlt el számítani lehetett rá. Gagának örülök, mondjuk a legjobb dal és videoklip kategóriában egyáltalán nem a Born This Way volt a legjobb. Katy-t szeretem és nem mondom, hogy nincs semmi hangja, de azért legjobb élő előadás díját neki adni vicc.. a másik érdekes még az, hogy Justin Bieber, hogy előzhetett meg olyanokat, mint pl. Eminem. Új előadónál örültem volna Jessie-nek, de Bruno Mars se rossz. A többivel egyetértek nagyjából. A fellépések közül jó volt Jessie, a Coldplay, Bruno Mars meg Gaga is végre jó előadást hozott össze, jó hogy nem vitte túlzásba mint a VMA-n, az a hold nagyon jó ötlet volt, a Marry The Night-ot meg tökéletesen elénekelte. A kinézete mondjuk annyira nem jött be, látni azért, hogy náluk is fogynak az ötletek.
2011. november 07. 16:30
|
|
LoveNessa |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 1483 Csatolások: 10859 Azonosító: 153158 offline
|
én végig néztem tegnap este és egész jó volt.nálam az abszolút favorit Bruno Mars volt a fellépők között de a többiek is jók voltak. és azt a 3. jelölést is díjra válthatta volna Bruno, de ez van, 2 is tökéletes
2011. november 07. 16:37
|
|
Dorina6 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 757 Csatolások: 16 Azonosító: 126336 offline
|
Gratula :éN Justining néztem mert már aludnom kellet márt ma már suli de annyira klasz volt . Jajj szupi szupi minden szupi csak még a másik jelölést is meg akartam ,hogy szerezze Justin de hát kettő is tökéletes:
2011. november 07. 16:46
<3 Linkin Park, 30 Seconds To Mars <3
Nekik nagyon örülök
Nekik nagyon örülök
2011. november 07. 16:52
|
|
rachellaEchelonMuserGlambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1591 Csatolások: 0 Azonosító: 147043 offline
|
A 30 Seconds To Mars-nak annyira örülök!
Nagyon megérdemelték! Végre nem csak Bíberke meg hasonlók kaptak díjat, hanem ők is, akik tényleg le is tesznek valamit az asztalra, tehetségesek, igényes zenét játszanak és nem pedig a botrányaikból akarnak megélni.
Büszke vagyok a fiúkra!
Sejtettem, hogy a Legnagyobb rajongók-at Gaga kapja, de azért reménykedtem, én azt is a 30STM-nek adtam volna.
A díjátadót a feléig néztem, nem is volt olyan vészes. Amúgy gratulálok minden nyertesnek!
Nagyon megérdemelték! Végre nem csak Bíberke meg hasonlók kaptak díjat, hanem ők is, akik tényleg le is tesznek valamit az asztalra, tehetségesek, igényes zenét játszanak és nem pedig a botrányaikból akarnak megélni.
Büszke vagyok a fiúkra!
Sejtettem, hogy a Legnagyobb rajongók-at Gaga kapja, de azért reménykedtem, én azt is a 30STM-nek adtam volna.
A díjátadót a feléig néztem, nem is volt olyan vészes. Amúgy gratulálok minden nyertesnek!
1 felhasználónak tetszik:
LIlla323
2011. november 07. 16:57
Nem is vártam mást. Mostanában már az a meglepő, hogy ha nem Lady Gaga és Bieber nyer díjakat.
A Linkin Parknak és a 30 Seconds to Marsnak viszont gratulálok!
A Linkin Parknak és a 30 Seconds to Marsnak viszont gratulálok!
2011. november 07. 16:59
Bíber még a legjobb nő kategóriába se sorolható, nem hogy a férfihoz!!!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.