Lezajlott a 2011-es MTV EMA
2011. november 09. 20:36
|
|
lady gaga98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 565 Csatolások: 0 Azonosító: 126318 offline
|
Justin nem érdemelt meg egyet sem
2011. november 10. 10:12
na azért az, hogy a legjobb férfi előadó jusztinka, azon kiakadtam. még hogy férfi? kisfiúnak is csak erős jóindulattal lehet nevezni
2011. november 10. 15:00
Gagának és Brunonak nagyon gratulálok.
Én néztem és élőben is fantasztikusak voltak. Csakúgy, mint Adam Lambert és még sok mindenki
Sajnálom viszont, hogy nem a BTR nyert, de a többieknek nagyon örülök. (Justinnak nem! Ő nem férfi. Nem nyerheti meg a legjobb férfi előadónak járó díjat!
)
Én néztem és élőben is fantasztikusak voltak. Csakúgy, mint Adam Lambert és még sok mindenki
Sajnálom viszont, hogy nem a BTR nyert, de a többieknek nagyon örülök. (Justinnak nem! Ő nem férfi. Nem nyerheti meg a legjobb férfi előadónak járó díjat!
2011. november 10. 16:14
|
|
LadyStellaHUMANOID |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 470 Csatolások: 185 Azonosító: 142273 offline
|
Gratula Lady Gagának és a többieknek is
2011. november 10. 16:23
|
|
TbRékuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.05. Hozzászólás: 2106 Csatolások: 62 Azonosító: 157537 offline
|
Gagának és Brunonak nagyon gratulálok.
Én néztem és élőben is fantasztikusak voltak. Csakúgy, mint Adam Lambert és még sok mindenki biggrin.gif
Sajnálom viszont, hogy nem a BTR nyert, de a többieknek nagyon örülök. (Justinnak nem! Ő nem férfi. Nem nyerheti meg a legjobb férfi előadónak járó díjat! dry.gif)
Egyetértek!
Szerintem Justin nem érdemli meg!Még csak nem is férfi!Csak azért kapta meg mert van sok sikítozó rajongója!-.-" Viszont Gaga és Bruno Mars nagyon megérdemlik!Ők tényleg nagyon tehetségesek!
És sokan mondják hogy Selena jó műsorvezető volt.....hát szerintem ami azt illeti elég gáz hogy nem jelölték semmiben!-.-" De örülök neki mert ehetsége az nincs csak nyikorgott volna a színpadon!-.-"
Én néztem és élőben is fantasztikusak voltak. Csakúgy, mint Adam Lambert és még sok mindenki biggrin.gif
Sajnálom viszont, hogy nem a BTR nyert, de a többieknek nagyon örülök. (Justinnak nem! Ő nem férfi. Nem nyerheti meg a legjobb férfi előadónak járó díjat! dry.gif)
Egyetértek!
2011. november 10. 22:06
|
|
zoey0001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.29. Hozzászólás: 180 Csatolások: 0 Azonosító: 151905 offline
|
ahan...csak tudjátok a Big Bang is nyert díjat, nem csak akik fellettek sorolva...és szerintem azért ennyit megérdemelnének hogy a nyertesek közé legyenek sorolva, ha már egyszer leverték Britney-t :DDDDDDDD
1 felhasználónak tetszik:
Piros0817
2011. november 11. 17:06
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
nem értem, hogy miért van mindenki úgy oda gagáért...
2011. november 11. 18:02
|
Lizzie Stewartúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.11. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 149118 offline
|
nagyon jo hogy a Linkin Park lett a legjobb !!!!!!!!!!!
2011. november 11. 20:30
Én csak ma néztem meg az EMA-t , Lady GaGa megint sok jelölést kapott de szerintem már csak azért mert mást nem tudtak jelölni.Kedvelem a zenéjét,de ennyire tarolni.. Nem hiszem. Feltudtam volna sorolni 2 olyan személyt aki megérdemelte volna a jelölést GaGa helyett és talén nem nyert volna ennyi díjat.A megjelenéséről ne is beszéljünk..
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.