Lezajlott a 2011-es MTV EMA
2011. november 08. 17:37
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Gratula Gaga, megérdemelte
2011. november 08. 18:48
|
|
boomyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.31. Hozzászólás: 299 Csatolások: 3 Azonosító: 159815 offline
|
most látom, hogy már többen is panaszkodtak előttem
csak a fanok vették észre pedig nagyon jók, gágát meg bíböjkét már unom
és igen szándékosan irtam igy
2011. november 08. 19:00
|
|
husih96sometimes love is not enough. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 161 Azonosító: 128390 offline
|
Mindenkinek örülök. Bieber viszont kiverte nálam a biztosítékot :| amikor megnyerte a legjobb férfi előadó kategóriát. Legyőzte Guettát, Eminemet, Kanye West -et ??? Ez... szégyen.
2011. november 08. 19:13
|
|
ildiko123visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.14. Hozzászólás: 109 Csatolások: 155 Azonosító: 155424 offline
|
gratula gag de nem gondoltAM volna hogy bieber nyeri a lehjobb ferfi eloadot en aszt hittem hogy eminem vagy esetleg david guetta nyeri de ez furi volt mert nem erdemli meg http://starity.hu/images/emoticons/reklamalo.gif
2011. november 08. 19:38
divaft!
Te nem vagy semmi, én nem azt mondtam hogy a két dal ugyan arra az instrumentálra íródott, hanem azt hogy a két dal nagyon de nagyon hasonlít egymásra, ohhh vagy te még nem vetted észre????? És még mindíg tartom azt hogy ez a 3-om szám 1000-szer jobb mint a Born This Way.
Te nem vagy semmi, én nem azt mondtam hogy a két dal ugyan arra az instrumentálra íródott, hanem azt hogy a két dal nagyon de nagyon hasonlít egymásra, ohhh vagy te még nem vetted észre????? És még mindíg tartom azt hogy ez a 3-om szám 1000-szer jobb mint a Born This Way.
2011. november 08. 19:43
|
|
TbRékuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.05. Hozzászólás: 2106 Csatolások: 62 Azonosító: 157537 offline
|
Azért választották a Born This Wayt mert ha az idióta magyarok vennék a fáradságot és megtanulnának normálisan angolul akkor értenék amiről szól!És nagyon tanulságos a szövege és van mondani valója!Nem úgy mint a legtöbb Brity számnak amit egy géphang elénekel és szonte két szóbol áll az egész és azt ismétli!
1 felhasználónak tetszik:
Cassie3
2011. november 08. 20:26
|
|
divaft |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 129459 offline
|
"TbRéku
Azért választották a Born This Wayt mert ha az idióta magyarok vennék a fáradságot és megtanulnának normálisan angolul akkor értenék amiről szól!És nagyon tanulságos a szövege és van mondani valója!Nem úgy mint a legtöbb Brity számnak amit egy géphang elénekel és szonte két szóbol áll az egész és azt ismétli!"
Ez igaz, még magyarul is le van fordítva.
beyaaldama: nem kívánok veled többet társalogni. Szavazhattál volna és akkor Britney, JLo és Honey B nyerte meg volna.Ennyi. Puszi
Azért választották a Born This Wayt mert ha az idióta magyarok vennék a fáradságot és megtanulnának normálisan angolul akkor értenék amiről szól!És nagyon tanulságos a szövege és van mondani valója!Nem úgy mint a legtöbb Brity számnak amit egy géphang elénekel és szonte két szóbol áll az egész és azt ismétli!"
Ez igaz, még magyarul is le van fordítva.
beyaaldama: nem kívánok veled többet társalogni. Szavazhattál volna és akkor Britney, JLo és Honey B nyerte meg volna.Ennyi. Puszi
2011. november 08. 23:56
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Rekahhh @ 2011.11.07. 18:58)
egy fabatkát sem ér ez a díj
Persze hogy nem. Ha engedik a jónépet szavazni, az lesz a baj, hiszen mindenki a közkedvelt kedvencére szavaz, ha zsűri bírálja, ott meg az a lényeg, hogy milyen vastag a boríték -szerintem érted, hogy mire gondolok-. Nem csak ez a díjkiosztó, de a filmesek sem érnek már semmit. Régen az Oscarnak is nagyon nagy jelentősége volt, most már abban sem lehet bízni. Ott még odaillő embereket (nem minden esetben) jelölnek, de a szabadon voksolható díjátadók az egy külön kategória.
Megmosolyogtató az eredmény
Meghalt Mátyás, oda az igazság.
1 felhasználónak tetszik:
Rekahhh
2011. november 09. 10:45
Gratula Justin
te vagy a legjobb 
Lady Gagának is
Lady Gagának is
2011. november 09. 13:21
|
|
VampireBellaVilágegyetemista |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 364 Azonosító: 162606 offline
|
Hát én végig néztem nekem unalmas volt a díjazottak közül a 30 Seconds To Marsnak és a Linkin Parknak nagyon örülök a többivel nem igazán értek egyet a fellépések közül kb 3 volt ami tetszett akiket kiemelek az a Queen és Adam Lambert előadása egyszerűen fantasztikus volt
és még valami hozzáfűzni való ha már MTV Europe Music Awards a neve akkor legalább nyerhetett volna egy Európai mert ahogy néztem a nyertesek egy Európai sem nyert komolyan mondjuk legalább a Worldwide Actban nyert volna Lena ehelyett az Ázsiaiak nyertek
2011. november 09. 17:27
Örülök hogy Lady gaga vitte haza a legtöbb díjat, mert ő tényleg megérdemli.
Azzal viszont nem értek egyet hogy Bieber lett a legjobb férfi előadó, mert ő egyrészt még nem is férfi, csak kisfiú, másrészt egy kicsit sem tud énekelni.
És az is hülyeség hogy ő a legjobb popelőadó, mert nála 1000-szer jobbakat is ismerek.
Azzal viszont nem értek egyet hogy Bieber lett a legjobb férfi előadó, mert ő egyrészt még nem is férfi, csak kisfiú, másrészt egy kicsit sem tud énekelni.
És az is hülyeség hogy ő a legjobb popelőadó, mert nála 1000-szer jobbakat is ismerek.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.