Starity

Bonnie Tyler az X-Faktorban

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. november 06. 17:41 #21
lA-dONNA
lA-dONNA
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2930
Csatolások: 110
Azonosító: 144776
Ide is jöhetne vmi színvonalasabb sztár már xD
2011. november 06. 18:17 #22
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (bazsi888 @ 2011.11.06. 16:54)
Bonnie Tylert legutóbb 10 éve Hajdú Petike és a köztévé hívta meg, akkor lépett fel több M1-es műsorban. Bár azóta kétszer is adott koncertet Magyarországon. A magyar RTL ilyenre nem ad, a német RTL ezerszer színvonalasabb.

Köszönjük Retek Klub. Micsoda színvonal van nálunk. Ez már kész égő. 110.gif A brit X-Factorban csak a Result Show-ra (Vasárnap), 2-3 fellépőt hívnak el, nem is akármilyeneket, ami nem is a finálé, csak egy egyszerű adás. 110.gif
2011. november 06. 18:19 #23
- törölt felhasználó -    
jó tudni
akár ki is ő
2011. november 06. 18:28 #24
ballpen
ballpen
új tag
Hozzászólás: 7
Azonosító: 163433
Idézet (mfanni96 @ 2011.11.06. 18:19)
jó tudni 
akár ki is ő

Nézdd meg a cikkhez linkelt videót, és akkor rájössz, hogy ki!wink.gif
2011. november 06. 19:19 #25
- törölt felhasználó -    
Hát azért látom, hogy vannak itt akik szívesen hangoztatják azt, hogy még annyit sem tudnak, hogy ki is Bonnie Tyler! -.-"
2011. november 06. 19:57 #26
bazsi888
bazsi888
visszatérő vendég

Státuszhttp://bonnie-tyler.blogspot.com/
Hozzászólás: 163
Azonosító: 128015
Pedig nincs ember a Földön, aki legalább egy slágerének dallamát ne ismerné. Afrikában, Dél-Amerikában is ismerik, csak magyar specialitás, hogy nálunk nem.
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2011. november 06. 20:50 #27
Amy4
Amy4
♥тαтυм♥

StátuszI just want to be ok, be ok, be ok .....
Hozzászólás: 1222
Csatolások: 690
Azonosító: 47755
Nagyon király, én minden szombaton nézem... Kylie Minogue is zsír volt. smileeee.gif
Jót nevettem, mikor Bonnie "woow"-ját "ну шо"-nak fordították biggrin.gif
Олег Кензов <3
2011. november 06. 21:40 #28
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (bazsi888 @ 2011.11.06. 19:57)
Pedig nincs ember a Földön, aki legalább egy slágerének dallamát ne ismerné. Afrikában, Dél-Amerikában is ismerik, csak magyar specialitás, hogy nálunk nem.

Szégyen. fear.gif
Olyan hülyék ülnek ott fent, hogy az hihetetlen. Ha mindenáron a médiába akarnának kerülni, még a külföldibe is bekerülhetnének, ha lenne bennük annyi, hogy híres fellépőt hívnak meg. Nekem erről pedig az a véleményem, hogy sok ember nézi az X-Factort és lehet, hogy a fiatalok nem ismerik, de akkor sem hiszem, hogy elkapcsolnák a tévét. Ha elkapcsolják, akkor is elég néző marad, aki nézi, bőven több, mint más csatornák abban a sávban leadott műsorait. Könyörgöm. fear.gif
2011. november 06. 22:19 #29
bazsi888
bazsi888
visszatérő vendég

Ez van sajnos. Remélem még feltűnik majd valahol tehetségkutatókban. Hiszen Bonnie is ott kezdte. Nekünk meg jó lesz majd sztárvendégnek Tabáni vagy Tóth Gabi, többre úgyse futja smileeee.gif
2011. november 06. 23:23 #30
bimbi93
bimbi93
visszatérő vendég
Hozzászólás: 236
Csatolások: 16
Azonosító: 146132
kinem sz**ja le az x factort ide olyan világsztárok jöttek/jönnek mint Lady Gaga, Rihanna, Shakira, Britney Spears, Metallica, Shade, Beyonce, Muse, Sum41, és még sorolhatnám .. és Ukrajnában, Szlovákiában, Romániába nem mennek ilyen sztárok szinte soha..... itt minden évben van valami világsztár... kit érdekel egy ilyen műsor ez a magyarokrol szol a magyar tehetséekröl nem a britt vagy amerikaiakrol....
2011. november 07. 08:16 #31
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (bimbi93 @ 2011.11.06. 23:23)
kinem sz**ja le az x factort ide olyan világsztárok jöttek/jönnek mint Lady Gaga, Rihanna, Shakira, Britney Spears, Metallica, Shade, Beyonce, Muse, Sum41, és még sorolhatnám .. és Ukrajnában, Szlovákiában, Romániába nem mennek ilyen sztárok szinte soha.. itt minden évben van valami világsztár... kit érdekel egy ilyen műsor ez a magyarokrol szol a magyar tehetséekröl nem a britt vagy amerikaiakrol..

Szerintem pedig ez már a ciki kategória. Az X-Faktor mindenhol X-Faktor, ha Ukrajna megérdemli Bonniet, Magyarország is megérdemelné. A világsztárok fellépései nálunk az más kategória, itt arról van szó, hogy a műsort átvettük egy másik országtól, amibe szerintem a neves fellépők is bele kellene, hogy férjenek. Hogy ki jön ide koncertezni, az más téma, nem tartozik szorosan ide, de persze gondolkodhatunk úgy is, ahogyan te mondod, hogy teszünk a tehetségekre, aki hírességet akar látni, az menjen Gaga vagy Britney koncertre. Az pedig, hogy ez a műsor a magyarokról szól .. Igen, rólunk de attól még megérdemelnénk egy nagy sztárt, nem feltétlenül britet vagy amerikait. A felvetés amúgy jogos és nem is értem, hogy nagy világsztároknak miért éri meg hozzánk eljönni a gazdasági válság kellős közepén, ahogyan az sem világos előttem, hogy a mozifilmek miért nálunk jelennek meg először blink.gif (nem mindegyik). Néhány előbb jelenik meg nálunk, mint Amerikában, Ausztráliában vagy az Egyesült Királyságban. blink.gif
2011. november 07. 10:18 #32
bazsi888
bazsi888
visszatérő vendég

Az se mindegy, hogy egy világsztár koncertjére a jegy több ezer forint vagy tö9bb tízezer, ha jó helyről akarod látni. Itt meg azért valamivel olcsóbban is láthatod a helyszínen, igaz nem két órán keresztül, de valakinek egy negyed óra is nagy örömet okoz. Másrészt a TV közvetíti, tehát élőben ugyanazt látod, mint azok, akik ott vannak. És ne mond, hogy ha Rihanna vagy Britney adna egy minikoncertet az X-Faktorban, akkor nem állnál sorba a 2-3 ezer forintos jegyért, hogy lásd... vagy nem néznéd meg a közvetítést.
2011. november 07. 15:10 #33
bimbi93
bimbi93
visszatérő vendég
Idézet (ophely88 @ 2011.11.07. 08:16)
Szerintem pedig ez már a ciki kategória. Az X-Faktor mindenhol X-Faktor, ha Ukrajna megérdemli Bonniet, Magyarország is megérdemelné. A világsztárok fellépései nálunk az más kategória, itt arról van szó, hogy a műsort átvettük egy másik országtól, amibe szerintem a neves fellépők is bele kellene, hogy férjenek. Hogy ki jön ide koncertezni, az más téma, nem tartozik szorosan ide, de persze gondolkodhatunk úgy is, ahogyan te mondod, hogy teszünk a tehetségekre, aki hírességet akar látni, az menjen Gaga vagy Britney koncertre. Az pedig, hogy ez a műsor a magyarokról szól .. Igen, rólunk de attól még megérdemelnénk egy nagy sztárt, nem feltétlenül britet vagy amerikait. A felvetés amúgy jogos és nem is értem, hogy nagy világsztároknak miért éri meg hozzánk eljönni a gazdasági válság kellős közepén, ahogyan az sem világos előttem, hogy a mozifilmek miért nálunk jelennek meg először  blink.gif (nem mindegyik). Néhány előbb jelenik meg nálunk, mint Amerikában, Ausztráliában vagy az Egyesült Királyságban.  blink.gif

Igazad van
2011. november 07. 15:11 #34
bimbi93
bimbi93
visszatérő vendég
Idézet (ophely88 @ 2011.11.07. 08:16)
Szerintem pedig ez már a ciki kategória. Az X-Faktor mindenhol X-Faktor, ha Ukrajna megérdemli Bonniet, Magyarország is megérdemelné. A világsztárok fellépései nálunk az más kategória, itt arról van szó, hogy a műsort átvettük egy másik országtól, amibe szerintem a neves fellépők is bele kellene, hogy férjenek. Hogy ki jön ide koncertezni, az más téma, nem tartozik szorosan ide, de persze gondolkodhatunk úgy is, ahogyan te mondod, hogy teszünk a tehetségekre, aki hírességet akar látni, az menjen Gaga vagy Britney koncertre. Az pedig, hogy ez a műsor a magyarokról szól .. Igen, rólunk de attól még megérdemelnénk egy nagy sztárt, nem feltétlenül britet vagy amerikait. A felvetés amúgy jogos és nem is értem, hogy nagy világsztároknak miért éri meg hozzánk eljönni a gazdasági válság kellős közepén, ahogyan az sem világos előttem, hogy a mozifilmek miért nálunk jelennek meg először  blink.gif (nem mindegyik). Néhány előbb jelenik meg nálunk, mint Amerikában, Ausztráliában vagy az Egyesült Királyságban.  blink.gif

de azért már sokan már ott jártak a kommentelésben higy uram isten hol jár MO.. hogy le van csúszva.. és hát ez nem igaz ilyen téren
2011. november 07. 17:18 #35
- törölt felhasználó -    
Idézet (mfanni96 @ 2011.11.06. 18:19)
jó tudni 
akár ki is ő

Ezen ledöbbentem blink.gif Tényleg fogalmad sincs ki Bonnie Tyler? Pedig 15 évesen igazán tudhatnád. Szánalmas, hogy manapság mindenki Guetta tuc-tuc zenéért meg Gaga szörnyért van oda. Mert Bonnie Tyler az előadó hármuk közül, a legenda. Csak kár, hogy manapság a zeneipar szégyeniért van oda a többség.
2011. november 08. 22:34 #36
sbajok1992
sbajok1992
új tag
Hozzászólás: 5
Azonosító: 138354
Igazából Bonnie Tyler-t azért nem hívják meg szerintem a magyar X-faktorba, mert ő sosem tudta kihozni élőben a lemezminőséget. Pedig akad egy-két olyan előadó Mo-n is meg külföldön is, aki igen. Persze erről nem tehet, vannak még így ezzel egy páran... Igazság szerint én egy lemezét szeretem neki, az 1988-as "Hide Your Heart" címűt, kedvenc zeneszerzőm írt arra a lemezre egy jó pár nótát. A hangja is jó, rekedtes. Az meg megint más kérdés hogy 25-30 éve egyfolytában csak ezt a 3 dalt tudja énekelni, jó mondjuk mit énekeljen, nem lett neki sok világslágere, de szerintem ez sem az ő hibája.
2011. november 09. 14:44 #37
ballpen
ballpen
új tag
Hozzászólás: 7
Azonosító: 163433
Idézet (sbajok1992 @ 2011.11.08. 22:34)
Igazából Bonnie Tyler-t azért nem hívják meg szerintem a magyar X-faktorba, mert ő sosem tudta kihozni élőben a lemezminőséget. Pedig akad egy-két olyan előadó Mo-n is meg külföldön is, aki igen. Persze erről nem tehet, vannak még így ezzel egy páran... Igazság szerint én egy lemezét szeretem neki, az 1988-as "Hide Your Heart" címűt, kedvenc zeneszerzőm írt arra a lemezre egy jó pár nótát. A hangja is jó, rekedtes. Az meg megint más kérdés hogy 25-30 éve egyfolytában csak ezt a 3 dalt tudja énekelni, jó mondjuk mit énekeljen, nem lett neki sok világslágere, de szerintem ez sem az ő hibája.

"Sosem tudta kihozni élőben a lemezminőséget."
Te miről beszélsz? :S
"Egyfolytában csak ezt a 3 dalt tudja énekelni."
Hatalmas tévedés!
2011. november 09. 17:05 #38
bazsi888
bazsi888
visszatérő vendég

Idézet (sbajok1992 @ 2011.11.08. 22:34)

Miért is kéne lemezminőséget produkálni egy rock énekesnőnek? És miért egy 1984-ben vagy 1976-ban megjelent dalt kéne 20-25 évvel később is lemezminőségben elénekelni? Ha valaki CD minőséget akar hallgatni, az ne menjen el koncertre! Egyedi hanggal rendelkezik, ami mindig változott neki. És honnan tudnád Te az Ő világslágereit? Talán fejből vágod melyik dala mennyire volt sikeres, mert volt tőle egy darab bakelitlemezed még 88-ból? Kedvenced Desmond Child, akkor biztos olvastad az interjút, az 1999-es Billboard Awardson ezt mondta BONNIE TYLERRŐL: "Bonnie Tyler a legfelkészültebb és technikailag a legjobb énekes, akivel valaha is dolgoztam, neki van a legjobb és legkifejezőbb hangja, amit valaha is hallottam."

Bonnie Tyler ilyen, és hidd el, ahány nagylemeze volt, azzal minddel elment turnézni és nem csak ezt a három dalt énekli. Csak jelenleg nincs aktuális nagylemeze csak válogatásalbuma. De hogy legközelebb jobban képbe legyél >>> http://hu.wikipedia.org/wiki/Bonnie_Tyler
2011. november 09. 18:33 #39
sbajok1992
sbajok1992
új tag
Hozzászólás: 5
Azonosító: 138354
Hidd el vannak énekesek (és itt nem feltétlenül csak a rockra gondolok, habár az a műfajom) akik produkálják a teljes vagy a majdnem' teljes lemezminőséget. Magyarra lefordítva ők tudnak mindig, minden időben ÉNEKELNI. Az a baj, hogy te elvakultan véded őt, nyilván, ő a kedvenced. Persze, az ember hangja mindig változik, csak neki 60 körül már elment, valakinek meg ahogy idősödik egyre jobb lesz, vagy nem megy el. Azt mondják a csúcson kell abbahagyni, hát neki úgy még 2000 előtt kellett volna, úgy a "Making Love" c. dala után, ami egyébként csodálatos ballada, és az UK listára fel is került. Megnéztem a youtube-on az összes videót róla, amit az X-Faktorban produkált, hát kritikán aluli. Ha ez élesben ment volna, és nem tudnánk, hogy ő a B. T., csak egy versenyző a 12-ből, akkor kivágták volna már az első kanyarban. Bakelitlemezem sosem volt tőle, főleg '88-ban nem, mert '92-es vagyok. Bár fogtam már meg az ő bakelitlemezét, a '88-asat. Desmond Child mondata megbukik, bár már régebben olvastam erről a nyilatkozatáról, B. T. saját bevallása szerint sosem járt énektanárhoz, sosem tanult énekelni. Amúgy nézd meg a wikipédián, hogy hány dala debütált az UK de főleg az US listán, és hasonlítsd mondjuk össze pl. Cherrel. De mint írtam, erről sem ő tehet, egyszerűen lehet, hogy csak rossz menedzsereket vagy producereket választott szegény. Amúgy nekem szimpatikus, és továbbra is hallgatom néhány dalát vagy 1-2 lemezét, de amit leírtam az tény, és nem csak én gondolom így.
2011. november 09. 19:10 #40
bazsi888
bazsi888
visszatérő vendég

Idézet (sbajok1992 @ 2011.11.09. 18:33)
Hidd el vannak énekesek (és itt nem feltétlenül csak a rockra gondolok, habár az a műfajom) akik produkálják a teljes vagy a majdnem' teljes lemezminőséget. Magyarra lefordítva ők tudnak mindig, minden időben ÉNEKELNI. Az a baj, hogy te elvakultan véded őt, nyilván, ő a kedvenced. Persze, az ember hangja mindig változik, csak neki 60 körül már elment, valakinek meg ahogy idősödik egyre jobb lesz, vagy nem megy el. Azt mondják a csúcson kell abbahagyni, hát neki úgy még 2000 előtt kellett volna, úgy a "Making Love" c. dala után, ami egyébként csodálatos ballada, és az UK listára fel is került. Megnéztem a youtube-on az összes videót róla, amit az X-Faktorban produkált, hát kritikán aluli. Ha ez élesben ment volna, és nem tudnánk, hogy ő a B. T., csak egy versenyző a 12-ből, akkor kivágták volna már az első kanyarban. Bakelitlemezem sosem volt tőle, főleg '88-ban nem, mert '92-es vagyok. Bár fogtam már meg az ő bakelitlemezét, a '88-asat. Desmond Child mondata megbukik, bár már régebben olvastam erről a nyilatkozatáról, B. T. saját bevallása szerint sosem járt énektanárhoz, sosem tanult énekelni. Amúgy nézd meg a wikipédián, hogy hány dala debütált az UK de főleg az US listán, és hasonlítsd mondjuk össze pl. Cherrel. De mint írtam, erről sem ő tehet, egyszerűen lehet, hogy csak rossz menedzsereket vagy producereket választott szegény. Amúgy nekem szimpatikus, és továbbra is hallgatom néhány dalát vagy 1-2 lemezét, de amit leírtam az tény, és nem csak én gondolom így.

Jó, 60 évesen nem várhat tőle az ember olyan hangokat, amiket mondjuk 20 évvel ezelőtt. De pl. Whitney is lassan csak árnyéka lesz egykori önmagának. Nyilván Bonnie is fárad. Vannak rosszabb pillanatai de van amikor egészen jó. Nem vagyok elfogult, bár annak tűnhet. Egy 60 éves nőt ne hasonlítsunk a jelenleg versenyző X Faktorosokkal, mert ha most Bonnie 30 éves lenne és beállna a mostaniak közé, garantáltan verné a mezőnyt! Én sem állítottam, hogy a legjobb fellépése volt. Továbbá más úgy hallgatni hogy a háttérben gépről megy az eredeti zene de a koncertjein meg a koncert verziók hallhatóak, amik az ő hangjához és tempójához van igazítva. Ha visszavonul 1995-ben, a Making Love után, akkor mihez kezdett volna? Nincs gyereke, nem vállal filmszerepeket. És akkor pl nem jött volna létre a 2004-es világslágere a Si Demain. Sok helyre hívják, TV műsorokba, fesztiválokra, de önálló koncertjei is vannak. És jelenleg is toplistán van a legutóbbi válogatása, tehát igény még van a dalaira. És nem azt nézik, hogy most minden hang pontosan úgy és akkor jön e ki ahogy kell, hanem egy olyan énekesnő áll a színpadon, aki mindent elért az életében, amiről csak álmodott, és maradandó értéket alkotott. Hidd el, nagyon sok pozitív dolog történt vele 1970-től 2011-ig! Voltak buktatók is, de ha elolvasod az életrajzát, meglátod, hogy jobb hogy nem vonult vissza! tongue.gif
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok