Robert Pattinson alig ismeri Kristent
2011. november 13. 11:40
|
adriii050visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 303 Csatolások: 176 Azonosító: 156044 offline
|
Nem is tudom hogy hány éve ismerik egymást és ez van?úristen inkább nem mondom meg a véleményemet mert azzal valakit megbántok!csak annyit hogy ez már nagyon gáz!
2011. november 30. 00:03
|
|
llejjaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.28. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 106438 offline
|
úúúgy imádom :') Olyan bolond
<3 És kedves utálkozók, Rob tudja, hogy mikor született Kristen, nem véletlenül volt ROBBAL BUDAPESTEN A SZÜLETÉSNAPJÁN...amúgy meg ebben az interjúban Kristen sem tudta Rob születési évét...
Imádom őket <3
Imádom őket <3
2011. november 30. 13:46
Ez most komoly? Nem tudják hogy a másik mikor született? Pedig már jó pár éve együtt vannak. Tavaly például itt ünnepelték Kristen szülinapját.
2012. június 01. 21:26
|
|
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline
|
OMG!!!kínos helyzet xd
2012. november 26. 16:26
|
renilivelovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.24. Hozzászólás: 192 Csatolások: 0 Azonosító: 190306 offline
|
Szerintem ez vicces, és egyáltalán ne gáz! Bárki elfelejtheti a másiknak a szülinapját! Én sem tudom a szüleim szülinapját,, meg még a tesóimét sem, ezért van a naptár! <3
Szerintem ezz cuki volt Rob-tól!
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: