a Rocktenors sokkal szarabb, vera meg muri enikő is.
báár... az Apollo23-ban is csak az volt jó hogy jó számokat adtak elő, de legalább jó volt hallgatni.
Az Apollo 23 esett ki az X-Faktorból
2011. november 06. 08:25
|
|
completely |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.28. Hozzászólás: 697 Csatolások: 10 Azonosító: 161317 offline
|
2011. november 06. 08:30
Én soha többé nem nézek semmilyen tehetségkutatót, ezentúl. Az a csapat esett ki, aki a legjobb volt, a hangjuk úgy illett, annyira jók voltak...
És még, hogy a Rocktenors a jó csapat?! Ha azok lennének, akkor nem párbajoztak volna már háromszor.-.-"
És ők..
Soha többé. Nagyot csalódtam most Feróban, mert állítása szerint a Rocktenors most teljesített a legjobban. Nem a párbaj dalban kell jól teljesíteni basszus.
Pedig úgy hallgattam volna őket még..
És még, hogy a Rocktenors a jó csapat?! Ha azok lennének, akkor nem párbajoztak volna már háromszor.-.-"
És ők..
Soha többé. Nagyot csalódtam most Feróban, mert állítása szerint a Rocktenors most teljesített a legjobban. Nem a párbaj dalban kell jól teljesíteni basszus.
Pedig úgy hallgattam volna őket még..
2011. november 06. 08:31
|
|
bella98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 499 Csatolások: 39 Azonosító: 132045 offline
|
ez annyira nem igazságos az a szar Rocktenors már v 3-szor párbajozott és azért prbajozott sokat mert nem szeretik őket a nézők!!!! a Rock tennors a mostanin kívül még 2 esélyt a továbbjutásra de ez már sok az Apollo23 is kaphatott volna még 1 esélyt arra h a köv. műsorba bennelegyenek.De meglátjátok h ez a szar ugyanugy fog a jövőhéten is párbajozni mint most csak remélem h AKKOR MÁR ŐK ESNEK KI!!!!!!! és nem vagyok én sem apollo23 rajongo!
1 felhasználónak tetszik:
selena_taylor_fan
2011. november 06. 08:39
Sajnálom a srácokat, sztem nagyon aranyosak,bár a múlt héten az All Rise nem volt vmi lenyűgöző... én vmiért azt éreztem, h Lil C távozik, de aztán mégis továbbjutott. Pedig nem volt vmi nagy szám a tegnapi produkciója.
Ja és ne legyetek már ilyen naívak! Még mindig elhiszitek, h a csatorna nem kavarja a szavazatokat, és alakítják a dolgokat úgy, ahogy ők akarják?
Ja és ne legyetek már ilyen naívak! Még mindig elhiszitek, h a csatorna nem kavarja a szavazatokat, és alakítják a dolgokat úgy, ahogy ők akarják?
2011. november 06. 08:41
|
|
Timisivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.17. Hozzászólás: 280 Csatolások: 45 Azonosító: 151271 offline
|
Miért?????????????? Sose igazságos ami történik az RTL-en!!!!!!!!! Es mit értek el vele,hogy a rocktenors esett ki jövõ héten megint õk párbajoznak!! El kéne fogadniuk,hogy nem szeretik a rokctenorsot!!!
selena_taylor_fan
2011. november 06. 08:46
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
Én mind a kettőt imádom!
Eddig úgy gondoltam, hogy az Apollo 23 a második kedvencem, a Rocktenors a harmadik, de most valahogy egy helyre kerültek és nem tudtam volna választani a párbajnál... A párbajdala (szerntem) a RockTenorsnak jobb volt, de imádom Renét, Tomit és Tibit... Azt hittem, hogy benne lesznek a top3-ban..
Eddig úgy gondoltam, hogy az Apollo 23 a második kedvencem, a Rocktenors a harmadik, de most valahogy egy helyre kerültek és nem tudtam volna választani a párbajnál... A párbajdala (szerntem) a RockTenorsnak jobb volt, de imádom Renét, Tomit és Tibit... Azt hittem, hogy benne lesznek a top3-ban..
2011. november 06. 09:01
|
|
fruzsika11új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.09. Hozzászólás: 43 Csatolások: 6 Azonosító: 152638 offline
|
Ja persze az a hülye rocktenors meg tovább jutott igaz????!!!!!
Pedig ők spkkal jobbak!!!:'(
Pedig ők spkkal jobbak!!!:'(
2011. november 06. 09:04
Imádom őket. Nagy csalódás volt amikor kiestek. ők voltak a legjobbak.
2011. november 06. 09:04
|
Barbyka188új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 138194 offline
|
a rocktenors egy kalap szar!!!! az apolló 23 százszor jobb volt!! takarodjanak már elfele a műsorba nem érdekelnek senkit!! :/
2011. november 06. 09:10
Idióta Rocktenors
Még a rockos dalokban is párbajoztak,miközben eredetileg ők rockkal foglalkoznak.Hát látom..
Még a rockos dalokban is párbajoztak,miközben eredetileg ők rockkal foglalkoznak.Hát látom..
2011. november 06. 09:15
|
|
XDoriginal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 949 Csatolások: 0 Azonosító: 157082 offline
|
ez annyira izé
nagyon nem nekik kellett volna kiesni
2011. november 06. 09:20
|
|
zsurika9899 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 0 Azonosító: 149985 offline
|
Apollo23 vagy 1000-szer jobbak voltatook.♥ 
Hiányozni fogtok nélkületek már nem is érdemes nézni az x-faktort.
(( De maradjatok együtt. ♥
Hiányozni fogtok nélkületek már nem is érdemes nézni az x-faktort.
2011. november 06. 09:23
|
|
Hakuuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.30. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 162907 offline
|
Ezt nem hiszem el...a rocktenors már egy csomószor párbajozott, őket kellett volna kiejteni. Kiváncsi vagyok, hogy ki szavazott rájuk... -.-
selena_taylor_fan
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.