Az Apollo 23 esett ki az X-Faktorból
2011. november 05. 22:42
|
|
TjaaashCameron Monaghan ♥ Gallavich |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.28. Hozzászólás: 1236 Csatolások: 264 Azonosító: 115832 offline
|
Nagyon sajnálom, hogy kiestek :// Imádom őket ♥ Azt nem értem, hogy ennyi párbaj után, amennyi a Rocktenrsnak volt, miért megint ők jutottak tovább... Már rég kieshettek volna, semmi keresnivalójuk nincs már a műsorban. Az nem elég, hogy csak akkor "jók", amikor a párbaj dalukat adják elő -.-''
2011. november 05. 22:44
|
|
SugarGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 688 Csatolások: 0 Azonosító: 138434 offline
|
Én nem bánom, bár nem teljesen értem. A rocktenors négy adáson belül 3x párbajozott, és szerintem ez jelent valamit. Az apollo 23 ebben az adásban szégyenletesen rossz volt, de a tinisunák őket jobban megvették volna, mert nem csak a tehetség számít, hanem az is, hogy a közönség mennyire befogadó feléjük. Lehetsz akármilyen jó énekes, ha az emberek nem fogják megvenni a lemezeidet. Én ezen azért elgondolkodtam volna a mentorok helyében...
2011. november 05. 22:47
|
|
sparksfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 783 Csatolások: 48 Azonosító: 138007 offline
|
Én ezt nem hiszem el! Senkinek nem tűnik fel, hogy a nézők nem csípik a Rocktenorst? 4 hete azt várom, hogy kiessenek, erre mindenkit kiejtenek azzal a számomra elképesztően fülsértő hangjukkal.
Az Apollo 23-as fiúk nagyon szimpatikusak voltak, és szerintem jól összerakták őket..
Remélem, hogy együtt marad az Apollo 23, a Rocktenors meg sürgősen menjen haza! Ennyi.
Az Apollo 23-as fiúk nagyon szimpatikusak voltak, és szerintem jól összerakták őket..
Remélem, hogy együtt marad az Apollo 23, a Rocktenors meg sürgősen menjen haza! Ennyi.
2011. november 05. 22:49
|
|
Ade. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.23. Hozzászólás: 660 Csatolások: 1075 Azonosító: 159060 offline
|
2011. november 05. 22:49
|
|
annierayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.26. Hozzászólás: 221 Csatolások: 8 Azonosító: 148079 offline
|
Én fel vagyok háborodva! Ők voltak a kedvenceim. 3 helyes, tehetséges srác, mi kell még? És mindig rendesen odatették. A Rocktenors kiabálásától rosszul vagyok, komolyan majdnem megsüketültem!! egyszerűen nem értem
2011. november 05. 22:50
lehetetlen...imádtam őket és rtengeteget szavaztam rájuk,még síratm is :'( Reméleem befutnak
Sok sikert nekik! És annak a rocktenorsnak most már ki kell esnie,senki sem szavaz rájuk...ezért párbajoznak ők mindig!Csak a mentorok "szeretik" őket...
HAJRÁ APOLLO 23!!!!
És kedves "SugarGirl": Teljesen rosszak voltak?!Nagyothalló vagy...vagy csak szerinted,mert eddig még mindig beszavazták őket,és akkor nagyon is jók voltak drága "sugargirl"
HAJRÁ APOLLO 23!!!!
És kedves "SugarGirl": Teljesen rosszak voltak?!Nagyothalló vagy...vagy csak szerinted,mert eddig még mindig beszavazták őket,és akkor nagyon is jók voltak drága "sugargirl"
2011. november 05. 22:50
|
|
drizzlevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.27. Hozzászólás: 246 Csatolások: 1 Azonosító: 130103 offline
|
én sajnálom, hogy ők estek ki
az apollo23 volt az egyik kedvencem. engem is meglepett, már az is, hogy párbajoztak. bár én a rocktenors-ot is kedveltem és az tény, hogy az apollo23 párbajdala nem az eddigi legjobb volt, de szerintem nekik kellett volna bent maradniuk
2011. november 05. 22:51
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Azért nem szeretik a Rock Tenorst szemben az Apolloval, mert az Apolloban helyes, tinik számára eladható, fiatal srácok vannak, a Rock Tenorsban meg valljuk be senki nem egy szépség. De aki a ZENÉBEN nem a kinézetre, hanem a tehetségre megy, az előbb venne meg egy Rock Tenors lemezt erős hangokkal és csúnyácska fiúkkal, mint egy Apollo lemezt halovány hangokkal, de helyes pofikkal. Nyilván ma már a legtöbb embernek nem a tehetség számít, de miért nem tudunk objektívak lenni? Engem hidegen hagyott mindkét csapat, de hallom, amit hallok.
2011. november 05. 22:53
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
Imádtam/imádom őket
Ez nem fog változni.
Az mondjuk elég fura,hogy pont ők ,mert elég sokan szeretik őket.Nem hiszem már el,hogy az Rocktenors ennyire jó ,hogy már 3-szor továbbjut a párbajról. Főleg,hogy a nézők döntöttek. Ennyire azért nem jók szerintem !!! Nagyon sajnálom,hogy kiesett ez a csapat ,mert szerintem nagyon jók !
Az mondjuk elég fura,hogy pont ők ,mert elég sokan szeretik őket.Nem hiszem már el,hogy az Rocktenors ennyire jó ,hogy már 3-szor továbbjut a párbajról. Főleg,hogy a nézők döntöttek. Ennyire azért nem jók szerintem !!! Nagyon sajnálom,hogy kiesett ez a csapat ,mert szerintem nagyon jók !
2011. november 05. 22:53
|
|
SunnySolya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.15. Hozzászólás: 785 Csatolások: 32 Azonosító: 147357 offline
|
..óó..annyira sajnálom őkeet ;(
(
2011. november 05. 22:54
|
|
barbikah.96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.20. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 133599 offline
|
Hát nem értem h miért ők estek ki..
szeritnem a Rock Tenorsnak kellet volna kiesni..nem hiába álltak ott már harmadszorra..
szeritnem a Rock Tenorsnak kellet volna kiesni..nem hiába álltak ott már harmadszorra..
2011. november 05. 22:54
nagyon nem nekik kellett volna kiesniük, hanem azoknak az egyentetovált patkányoknak, akiknek még hangjuk sincs.
(
2011. november 05. 22:58
Én csak azon akadtam ki hogy már itt is Fluort kell hallgatnom.
Ez már annyira elcsépelt és unalmas szám, (akár feldolgozás akár nem) hogy rosszul vagyok tőle. Tudjátok, hogy megrögzött fluor-utáló vagyok, és ez nálam kiveri a biztosítékot.
Pfejj.
Apollo23.. Szerintem csak azért szerették őket eddig is mert helyesek voltak, viszont tehetségük nem sok van xD (nem kell egy kislánynak se letámadni..!)
Továbbra is Team-Tarány Tamás nálam ;DD
Apollo23.. Szerintem csak azért szerették őket eddig is mert helyesek voltak, viszont tehetségük nem sok van xD (nem kell egy kislánynak se letámadni..!)
Továbbra is Team-Tarány Tamás nálam ;DD
1 felhasználónak tetszik:
selena_taylor_fan
2011. november 05. 22:58
|
|
Annusivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 227 Csatolások: 6 Azonosító: 152568 offline
|
most csúnyát fogok mondani de húzzon a ***** a Rocktenors elegem van belőlük !! Miért tertják bent ezt a sz*rt ?! Mindig a kiesés szélén állnak , eddig is alig néztem x faktort sőt 2 hete nem is láttam de mostmár nem is fogom nézni , hülye rocktenors ...
1 felhasználónak tetszik:
selena_taylor_fan
2011. november 05. 22:59
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Szóval a három hamis gyerek marad... értem...
2011. november 05. 23:02
|
maybe0330visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 175 Csatolások: 0 Azonosító: 153217 offline
|
Én nem sajnáltam őket nekik kellett menniük,annyira elöltetettek és hamisak voltak, hogy már ideje volt menniük. Minden esetre a Lil C a legjobb remélem ő nyeri!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.