Demi Lovato turnézni indul
2011. november 06. 11:31
|
|
Rosalie Lillian Halevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.29. Hozzászólás: 182 Csatolások: 123 Azonosító: 144361 offline
|
remélem nem jön európába.
nem kell 1 ilyen felfújt kócos hajú kisbaba(agyilag)
nem kell 1 ilyen felfújt kócos hajú kisbaba(agyilag)
2011. november 06. 13:58
|
|
ajanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.19. Hozzászólás: 62 Csatolások: 1 Azonosító: 162316 offline
|
Rosalie Lillian Hale
Úgy tudom /szerencsére/ jön, de sajnos csak jövőre, és kérdés, hogy hozzánk jön-e. Sajnos az erről készült nyilatkozata nálunk nem látható.
Én sem tudom, ezt honnan veszed? Ha olvasod, hallgatod a nyilatkozatait: nem egy agyilag kisgyerek teszi azokat. A lelki sérülékenysége a fokozott érzékenysége miatt van, és ez nem gyerekség, sőt!
Sokan, velem együtt szeretik, amit csinál! Nem kell vele foglakoznod, ha téged zavar a személyisége.
Ma ő a világ /szerintem/ legjobb énekese, és az érzékenysége teszi fokozottan érdekessé a dalait. Ezért tud ennyire lélekből énekelni!
Úgy tudom /szerencsére/ jön, de sajnos csak jövőre, és kérdés, hogy hozzánk jön-e. Sajnos az erről készült nyilatkozata nálunk nem látható.
Én sem tudom, ezt honnan veszed? Ha olvasod, hallgatod a nyilatkozatait: nem egy agyilag kisgyerek teszi azokat. A lelki sérülékenysége a fokozott érzékenysége miatt van, és ez nem gyerekség, sőt!
Sokan, velem együtt szeretik, amit csinál! Nem kell vele foglakoznod, ha téged zavar a személyisége.
Ma ő a világ /szerintem/ legjobb énekese, és az érzékenysége teszi fokozottan érdekessé a dalait. Ezért tud ennyire lélekből énekelni!
2011. november 06. 14:06
Rosalie Lillian Hale:
Demi agyilag kisbaba??! Az az agyilag kisbaba aki ilyet mond róla...és különben is, mi jogon mondod ezt róla? Demi sikeresen felépült egy súlyos betegségből, és utána új lemezt adott ki, rengeteget dolgozik és még turnéra is megy...te ezek után nevezed őt gyengeelméjünek?! -.-" Úgy bírom az ilyen hozzászólásokat...amúgy én nagyon is remélem hogy jön ide is, mert nagyon nagyon szívesen elmennék a koncertjére
<3 Love Demi
Demi agyilag kisbaba??! Az az agyilag kisbaba aki ilyet mond róla...és különben is, mi jogon mondod ezt róla? Demi sikeresen felépült egy súlyos betegségből, és utána új lemezt adott ki, rengeteget dolgozik és még turnéra is megy...te ezek után nevezed őt gyengeelméjünek?! -.-" Úgy bírom az ilyen hozzászólásokat...amúgy én nagyon is remélem hogy jön ide is, mert nagyon nagyon szívesen elmennék a koncertjére
2011. november 06. 14:23
|
|
rózsaszínvattacukorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 396 Csatolások: 2 Azonosító: 155025 offline
|
sok sikert Demii! 
bizos nagyonjó turné lesz
bizos nagyonjó turné lesz
2011. november 06. 15:03
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Azért remélem nem terheli túl magát.
Egyébként szerintem csak Amerikában fog turnézni..
2011. november 06. 15:27
|
|
Little_Elf_ Girl 99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 162283 offline
|
Jól lesz neki
2011. november 06. 20:30
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.29. Hozzászólás: 182 Csatolások: 123 Azonosító: 144361 offline
|
miley volt az első olyan disney tinisztár akiből énekest csináltak.
többi meg csak utánozta miley-t pl:selena , demi ,bella , zendaya
többi meg csak utánozta miley-t pl:selena , demi ,bella , zendaya
2011. november 07. 07:30
|
|
ajanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.19. Hozzászólás: 62 Csatolások: 1 Azonosító: 162316 offline
|
Miley-nak arról szólt az egész sorozat, hogy ismertté váljok a neve, és az, hogy énekes! A többiek is csak az álmaikat prólták/próbálják (többnyire sikerrel) megvalósítani. Attól, hogy Miley volt az első, a többiek nem tehetségtelenebbek nála, sőt (mint Demi is,) némelyek túlszárnyalják őt.
A tehetséget lehet irigyelni, leszólni, de ettől ők nem lesznek kevesebbek. Nem véletlen, hogy rengeteg rajongójuk van. Tehát utánzásról szó sincs, csak tehetségről és lehetőségről!
A tehetséget lehet irigyelni, leszólni, de ettől ők nem lesznek kevesebbek. Nem véletlen, hogy rengeteg rajongójuk van. Tehát utánzásról szó sincs, csak tehetségről és lehetőségről!
2011. november 07. 14:27
|
|
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline
|
Rosalie Lillian Hale: Khm..mert ha már más is merészel énekelni, Mileyt utánozza...hát jó, ha te így gondolod...de remélem tudod, hogy nincs igazad.
Egyrészt, mert a Disney sztárok nem maguktól lesznek énekesek. A Disney nyomatja ezt a végsőkig, és nem érdekli, kiknek milyen tehetsége van ehhez. Pl.: Debbie
Másodszor pedig Demi nem túl jó színésznő...de a hangja nagyon ott van, valld be. Nem mondom, hogy imád, de fogd fel végre, hogy Demi ugyanolyan sikeres az énekes karrierben, mint Miley! Lehet, hogy mára már sikeresebb is...
Amúgy ezzel a gondolkodás móddal azt is ki lehetne találni, hogy xy volt az első énekes, a többiek csak utánozzák őt.
Egyrészt, mert a Disney sztárok nem maguktól lesznek énekesek. A Disney nyomatja ezt a végsőkig, és nem érdekli, kiknek milyen tehetsége van ehhez. Pl.: Debbie
Másodszor pedig Demi nem túl jó színésznő...de a hangja nagyon ott van, valld be. Nem mondom, hogy imád, de fogd fel végre, hogy Demi ugyanolyan sikeres az énekes karrierben, mint Miley! Lehet, hogy mára már sikeresebb is...
Amúgy ezzel a gondolkodás móddal azt is ki lehetne találni, hogy xy volt az első énekes, a többiek csak utánozzák őt.
2011. november 07. 19:46
|
|
|
Fruzsi26: remélem tudod , hogy hülye vagy
ja és vegyél robitussin-t attól elmúlik a krákogásod és a köhögésed . vagy nem te írtad ezt? khm.
egyetlen értelmes mondatod a debbie-s volt
am deminek tényeg rosszul ál a színészkedés
de a hangja se jobb csak kornyikálás
nem várom ,hogy megértsd ezzel az alacsony IQ-val
nem vagy más 1 közönséges HP-nál
ja és vegyél robitussin-t attól elmúlik a krákogásod és a köhögésed . vagy nem te írtad ezt? khm.
egyetlen értelmes mondatod a debbie-s volt
am deminek tényeg rosszul ál a színészkedés
de a hangja se jobb csak kornyikálás
nem várom ,hogy megértsd ezzel az alacsony IQ-val
nem vagy más 1 közönséges HP-nál
2011. november 07. 21:15
|
|
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline
|
Remélem tudod, hogy szánalmas vagy.
Ja, és bocsáss meg, hogy valaki nem ért egyet veled. Bocsáss meg, hogy van véleményem. Bocsáss meg, hogy nem vagyok Miley rajongó, és megvédem Demit, mert nincs igazad ebben a vitában.
Nehogy már beleköss az írásmódomba. Úgy írok, ahogy akarok, remélem ezt fel fogod.
Ja, és nincs szükségem robitussinra, kössz.
Amúgy miről csacsogsz? HP? Egyáltalán elolvastad a profilomat? Mert úgy tűnik, azt se tudod, kivel beszélsz...Max 1 közönséges GG-s lennék, ha már sértegetni próbálsz.
Amúgy nincs szükségem a válaszodra, ha nagyon akarsz bántani, írd meg levélben, mert itt többet nem fogok rád reagálni, az biztos. Üdv!
Ja, és bocsáss meg, hogy valaki nem ért egyet veled. Bocsáss meg, hogy van véleményem. Bocsáss meg, hogy nem vagyok Miley rajongó, és megvédem Demit, mert nincs igazad ebben a vitában.
Nehogy már beleköss az írásmódomba. Úgy írok, ahogy akarok, remélem ezt fel fogod.
Amúgy miről csacsogsz? HP? Egyáltalán elolvastad a profilomat? Mert úgy tűnik, azt se tudod, kivel beszélsz...Max 1 közönséges GG-s lennék, ha már sértegetni próbálsz.
Amúgy nincs szükségem a válaszodra, ha nagyon akarsz bántani, írd meg levélben, mert itt többet nem fogok rád reagálni, az biztos. Üdv!
2011. november 08. 20:32
|
|
|
oké ott írok HP
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: