Pákó a nadrágjába csinált a Frizbi forgatásán!
2011. november 05. 21:24
|
|
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline
|
erre mit lehet mondani? szerintem nem is igaz, csak kellett valami, amivel kapcsolatban szóba lehet hozni őt. Szánalmas..
2011. november 05. 22:28
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
szánalmas...
bár azt is rá tudnám fogni, hogy marketing. az meg még szánalmasabb lenne.
bár azt is rá tudnám fogni, hogy marketing. az meg még szánalmasabb lenne.
2011. november 06. 00:37
|
GaGafreaks monstervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.03. Hozzászólás: 258 Csatolások: 0 Azonosító: 161568 offline
|
ÉÉGÉÉÉS!!XD
Szegény azért sajnálom!
Szegény azért sajnálom!
2011. november 06. 09:56
|
|
Patricia33visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.16. Hozzászólás: 366 Csatolások: 1 Azonosító: 162171 offline
|
Gáz....Hát ez durva! !
2011. november 06. 17:37
|
|
rachellaEchelonMuserGlambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1591 Csatolások: 0 Azonosító: 147043 offline
|
Ennek az embernek komolyan vannak rajongói???!!
Ki az aki "ezért" rajong, lehetséges, hogy valaki tényleg felnéz rá?
Pákó nem tudom, hogy micsoda, én nem nevezném embernek, még állatnak is se szívesen, a kutyámnak/macskámnak is több esze van, az biztos.
Ekkora idiótát, szerintem ez nem vicces, inkább szánalmas!
Minden baromságot megcsinál, csakhogy beszéljenek róla és, hogy címlapra kerüljön. Undorító! Szánalom úgy, ahogy van és a műsor is!
Szokásához híven ismét bebizonyította, hogy nem normális. Nekem már nagyon elegem van belőle. Az ország szégyene.
Magyarország, tényleg itt tartunk?
Ki az aki "ezért" rajong, lehetséges, hogy valaki tényleg felnéz rá?
Pákó nem tudom, hogy micsoda, én nem nevezném embernek, még állatnak is se szívesen, a kutyámnak/macskámnak is több esze van, az biztos.
Ekkora idiótát, szerintem ez nem vicces, inkább szánalmas!
Minden baromságot megcsinál, csakhogy beszéljenek róla és, hogy címlapra kerüljön. Undorító! Szánalom úgy, ahogy van és a műsor is!
Szokásához híven ismét bebizonyította, hogy nem normális. Nekem már nagyon elegem van belőle. Az ország szégyene.
Magyarország, tényleg itt tartunk?
2011. november 07. 09:17
|
|
csilla12795visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.24. Hozzászólás: 104 Csatolások: 0 Azonosító: 146110 offline
|
hahaha ez teljesen ídióta.
2011. november 07. 11:07
|
Domcsi17új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.01. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 152093 offline
|
Te jó ég...ez totál szánalmas, ezt nem is tudom szavakkal illetni...borzasztó, h egy ilyen embert a tv-ben szerepeltetnek és még fizetnek is érte neki....szánalmas az egész úgy ahogy van....:S:S
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: