Az Üvegtigris mára már ikonikussá vált Csokija, azaz Csuja Imre érkezik hamarosan Csillagkútra, ahol mindig történik valami. A színész most is hasonlóan ütős és harsány karaktert játszik a sorozatban: Veronka édesapját, a mindig jókedvű Guszti bácsit alakítja.
A teljes cikkhez kattints ide!
Csuja Imre a Jóban Rosszban új szereplője
2011. november 04. 19:40
Na erre kíváncsi leszek................már régen tudtam hogy jön és már nagyon vártam
2011. november 05. 01:08
Biztos vagyok benne, hogy nagyon jót fog tenni a sorozatnak ez a két új szereplő, szeretem az ilyen nagyhangú, karakán, de mégis humoros és szerethető karaktereket! 
Kiss Erika pedig egy nagyon szép nő, őt még csak szinkronhangként ismerem, színésznőként nem, úgyhogy én mindkettejük további szereplését nagyon várom!
Kiss Erika pedig egy nagyon szép nő, őt még csak szinkronhangként ismerem, színésznőként nem, úgyhogy én mindkettejük további szereplését nagyon várom!
2011. november 05. 07:37
|
|
Faye Chamberlianúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.04. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 163242 offline
|
Én úgysem nézem,nekem aztán mindegy
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: