Cher Lloyd megváltoztatja magáról a véleményt
2011. november 29. 18:15
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Én is állítom, tehetséges és szép, remélem előrébb fog jutni a társainál, ő kiemelkedő személyiség. Egyedi stílusával, természetével, de legfőképpen hangjával fogott meg. Hajrá Cher, hiszünk benned!
2011. december 13. 19:19
Nagyon tehetséges.De ne rappeljen.Mert igen jól tud de hogy mondjam már... nem áll jól neki.
2011. december 28. 02:40
|
|
Mercy06visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 390 Csatolások: 0 Azonosító: 164106 offline
|
secret.: izlések és pofonok..Én pl. nagyon birom Cher-t, mert jo hangja van ès jó stilusa.
de ki nem állhatom a One Direction-t,mert annyira nyálas kis mini bieberek, hogy fuj...
és szerintem tényleg többre viszi majd Cher náluk is...

Imádom az albumát nagyon jó lett.. és igen is kell neki rappelnie, mert nagyon jól áll neki.. hajrá Cher.
de ki nem állhatom a One Direction-t,mert annyira nyálas kis mini bieberek, hogy fuj...
és szerintem tényleg többre viszi majd Cher náluk is...
Imádom az albumát nagyon jó lett.. és igen is kell neki rappelnie, mert nagyon jól áll neki.. hajrá Cher.
2012. március 24. 15:36
|
one directionvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.02.18. Hozzászólás: 418 Csatolások: 0 Azonosító: 169525 offline
|
bírom őt,és jó hangja is van.
2013. február 03. 15:03
|
|
Doddy Whitevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.08. Hozzászólás: 361 Csatolások: 0 Azonosító: 193627 offline
|
Nagyon szeretem egy kedves lány aki megérdemli hogy szeressék
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: