Bieber megrontója rács mögé kerülhet
2011. november 07. 17:13
|
|
Kovács Adélvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.03. Hozzászólás: 182 Csatolások: 14 Azonosító: 159985 offline
|
A kaliforniai törvények szerint mindenki, aki 18 év alatti személlyel létesít törvénytelen szexuális viszonyt, és 3 évvel idősebb mint áldozata, az szabálysértést követ el, és egy év börtönnel sújtható.
Ez a mondat.Így kell lenni-e!Mert ez szexuális zaklatás!És ilyet Justin nem csinálna!
Ez a mondat.Így kell lenni-e!Mert ez szexuális zaklatás!És ilyet Justin nem csinálna!
2011. november 07. 18:57
Olyan jó volt mikor véletlenül csak azt olvastam, hogy Bieber rács mögé kerülhet! 
Aztán jött a BUMM!
Aztán jött a BUMM!
2011. november 07. 19:02
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
A kis pedofil
Idézet (_ToTo_ @ 2011.11.05. 15:15)
Ezúttal én is azt mondom, hogy ez kamu. Legjobb biológiai tudásom szerintnt két lánynak nem születhet gyermeke 
2011. november 09. 10:42
remélem börtönbe kerül ez a nő 
szegény Justin...sajnálom h ilyenekkel megvádolják
szegény Justin...sajnálom h ilyenekkel megvádolják
2011. november 09. 11:28
|
|
Qiny |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.27. Hozzászólás: 902 Csatolások: 338 Azonosító: 125906 offline
|
Szerintem a csajnak csak lebegett a szeme előtt, hogy most majd jól megkopasztja ezt a lökött gyereket. Eszébe sem jutott, hogy kiskorú megrontásáról is szó eshet. Mi a francnak kellett világgá kürtölnie ezt a gyereket. Intézték volna el fű alatt. Mindenki jobban járt volna. Szerintem Justin sem nagyon repes az örömtől, hogy ilyesmik derülnek ki róla. De ha már megtörtént, amit én személy szerint nem tartok kizártnak, akkor normálisan kéne intézni a dolgokat. Én nem börtönbe küldeném a csajt, hiszen a gyerekre is gondolni kéne, hanem pszihiáterhez.
2011. november 09. 16:56
|
|
kittykeh.14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 159304 offline
|
nagyon szánalmas ez a nő.. csak a pénz kell neki.. :/
2011. november 10. 19:59
Én személy szerint szeretem Justin -t és megdöbbentem a híren , de a ma megjelenő Story-ban láttam egy cikket erről az ügyről , amiben megemlítik őt , valamint volt egy kép erről a csajról , a gyerekével , és akármennyire is néztem ,a gyerek tényleg hasonlított Justinra! Sajnálom őt!!
2011. november 10. 22:30
|
RubyAnaluciaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 140718 offline
|
És Selenával mivan?
2011. november 14. 00:06
huuuuuuuuu ere mit mongyak ?
amugy szelena is idősebb nem ??
amugy szelena is idősebb nem ??
2011. november 17. 18:39
|
Daalmaaúj tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 163119 offline
|
ja de az nem furi hogy pont most adbe ijen apasági izét nem mért nem oktoberbe ja és még hozá tavaly is volt ö ügy agyabe hogy most történ ez hazugság!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: