Bieber megrontója rács mögé kerülhet
2011. november 04. 22:14
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
Egyik szánalmasabb a másiknál. Justin is az a rajongóival együtt, meg a csaj is
2011. november 05. 00:09
Sajnálom
Inkább Biebernek kellene rács mögé kerülni
2011. november 05. 11:35
|
|
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline
|
ez a csaj szánalmas, de megérdemli ha megbüntetik...nem értem ezt a nagy felhajtást, a hülye is látja hogy ez az egész egy kamu.
2011. november 05. 11:58
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Még így is a nőci jár rosszabbul, mert Justinkának kielégítette a vágyait? De egyébként szerintem nem is igaz, csak majd járkálhat a bíróságra... Hát, így járt..
2011. november 05. 13:19
|
|
DoriííXDúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.14. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 138668 offline
|
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ez már egyre viccesebb lesz xDDDDDDDDDDDDDD
2011. november 05. 15:00
|
|
xdkacsaa.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 233 Csatolások: 0 Azonosító: 132749 offline
|
Nem igazán szeretem Justint, sőt, nagyon nem, de szerintem nem apa, és a nő megérdemli.
Megérdemli, mert ha valaki ilyesmit hazudik, nyilván azért, hogy hírnévre, vagy pénzre tegyen szert, egyenesen szánalmas.
Ha már erre képes volt, a levét is igya meg.
Főleg, ha majd kiderül, hogy nem is Justin az apja..
Ha igen, ha nem, ez a nő rettenetesen unszimpatikus nekem.
De hát kitudja, ha esetleg tévednék, előre kérek elnézést.
Megérdemli, mert ha valaki ilyesmit hazudik, nyilván azért, hogy hírnévre, vagy pénzre tegyen szert, egyenesen szánalmas.
Ha már erre képes volt, a levét is igya meg.
Főleg, ha majd kiderül, hogy nem is Justin az apja..
Ha igen, ha nem, ez a nő rettenetesen unszimpatikus nekem.
De hát kitudja, ha esetleg tévednék, előre kérek elnézést.
2011. november 05. 23:59
|
|
nixky1998új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.28. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 123664 offline
|
Ha esetleg Bieber az apja a csaj gyerekének, akkor sem vallaná be Justinka, mert túlságosan fél, hogy mit szól a barátnője ehez, bár kétlem, hogy ő lenne az apja, mert ez az egész kicsit átlátszó, egyértelmű, hogy így akar hírnévhez jutni az a nő, bár ez így csak neki lesz rossz, mert ő fog járkálni a bíróságra, mert megrontotta kisfiút. ÚGYHOGY SZÍVÁS VAN CSAJSZI!
2011. november 06. 10:13
|
|
zsurika9899 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 0 Azonosító: 149985 offline
|
Úristen ilyeneket kitaláálni... szánalmas... én nem birom justin biebert de azért ez már tulzás... -.-
2011. november 06. 11:46
|
|
waroftherosesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.16. Hozzászólás: 145 Csatolások: 0 Azonosító: 162169 offline
|
haha. ez így eléggé szánalmas
2011. november 06. 15:43
|
|
MeganMolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 1031 Csatolások: 1 Azonosító: 158714 offline
|
Hát fura őt nem lehet meg rontani.(ennél jobban)
2011. november 06. 15:50
|
|
Transformersfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 235 Csatolások: 1 Azonosító: 162028 offline
|
Márcsak segíteni lehet rajta és nem elrontani
am. én őt dugnám rács mögé
2011. november 07. 15:33
|
|
fajagirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 563 Csatolások: 5 Azonosító: 153568 offline
|
Cobain írta:
Megrontani?? Ezt?? Hogy?? ohmy.gif
És ezen már csak javítani lehet, nem rontani. _nevet.gif
Justin szülei meg csinálhattak volna valami hasznosat gyerek helyett! rohog.gif
Megrontani?? Ezt?? Hogy?? ohmy.gif
És ezen már csak javítani lehet, nem rontani. _nevet.gif
Justin szülei meg csinálhattak volna valami hasznosat gyerek helyett! rohog.gif
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: