Bieber megrontója rács mögé kerülhet
2011. november 04. 18:17
|
|
Marcsycicusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 344 Csatolások: 5 Azonosító: 132585 offline
|
szegény Justin
2011. november 04. 18:18
|
|
CariDeefan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.03. Hozzászólás: 820 Csatolások: 26 Azonosító: 89015 offline
|
ez mi már?
sztem nemhogy még nem apa, de sztemmég szűz is... max selena volt meg neki, d sztem ő sem... ):
2011. november 04. 18:43
Tudtam h vannak hülye emberek de ennyire hülyék. Arra nem gondolt az a nő h a végén úgyis kiderül h hazudik?????
2011. november 04. 18:45
elég szánalmas egy nő... hogy lehet ilyen mélyre süllyedni, hogy ezzel akar magának hírnevet szerezni...
2011. november 04. 19:46
|
|
Colette Marsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.17. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 158619 offline
|
Utálom Biebert de most mégis kicsit 'sajnálom' mert ez már tényleg durva amit ez a nő művelt...:ooo hülye CA-i.
2011. november 04. 20:08
|
|
Jonasticúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.03. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 163195 offline
|
Ez most ugye nem komoly?!
Tegnap még az volt, hogy a csaj apasági pert indít a Justin ellen, most meg Bieberék indítanak megrontásért pert a csaj ellen? Lehet, hogy én nem értelmezem jól a helyzetet, de most komolyan? Nem kéne előbb kideríteni, hogy tényleg az övé e a gyerek és utána, ha igaz, mindenféle pereket indítgatni?!
Komolyan mondom, azok ott Hollywoodban nem tudják mással eltölteni az időt mint minden hülyeséget kitalálni?! -.-' Ezt nevezem színvonalnak.
Tegnap még az volt, hogy a csaj apasági pert indít a Justin ellen, most meg Bieberék indítanak megrontásért pert a csaj ellen? Lehet, hogy én nem értelmezem jól a helyzetet, de most komolyan? Nem kéne előbb kideríteni, hogy tényleg az övé e a gyerek és utána, ha igaz, mindenféle pereket indítgatni?!
Komolyan mondom, azok ott Hollywoodban nem tudják mással eltölteni az időt mint minden hülyeséget kitalálni?! -.-' Ezt nevezem színvonalnak.
2011. november 04. 20:11
Sajnos utálom ezt a gyereket, de ez már télleg mindennek a teteje
2011. november 04. 20:20
Szegény Justin...akár megtörtént, akár nem (és tuti h nem!!) én akk is bezáratnám ezt a nőt...elmebeteg...:S >.< -.-"
2011. november 04. 20:23
Jonastic!
Senki nem mondta, h Jussyék perlik a csajt!
Csak felmerült, mint lehetőség!
Sőt, a csaj sem perli Jussyt, csak jár a szája. Így bekerül majd a V.I.P. körforgásba, egy ideig foglalkoznak vele, aztán elfelejtik. De a 15 perc hírneve meglesz.
Senki nem mondta, h Jussyék perlik a csajt!
Csak felmerült, mint lehetőség!
Sőt, a csaj sem perli Jussyt, csak jár a szája. Így bekerül majd a V.I.P. körforgásba, egy ideig foglalkoznak vele, aztán elfelejtik. De a 15 perc hírneve meglesz.
2011. november 04. 20:38
|
|
helgoca1994 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 577 Csatolások: 0 Azonosító: 159420 offline
|
Ez mekkora hülyeség-.-
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: