Bieber megrontója rács mögé kerülhet
2011. november 04. 11:44
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Ezek a Bieber rajongók még mindig nagyon szánalmasak.
Amúgy én most hiszek Justinnak.
2011. november 04. 11:44
|
|
Maja Cyrus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 791 Csatolások: 0 Azonosító: 142296 offline
|
hát mit mondjak kell neki is hazugságokat terjeszteni a neten
2011. november 04. 11:48
|
|
Riley13EvilRegal ♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 5050 Csatolások: 1091 Azonosító: 131122 offline
|
Én nem tudom hova tenni, az egészet.
A csaj így is úgy is megszívja.. ha igaz, hogy Bieber az apja, ha nem. Egy ilyen híres embernek, a legjobb ügyvédei vannak. Ki fogják csinálni.
Mondjuk az igazság előbb-utóbb mindig kiderül.. :/
A csaj így is úgy is megszívja.. ha igaz, hogy Bieber az apja, ha nem. Egy ilyen híres embernek, a legjobb ügyvédei vannak. Ki fogják csinálni.
Mondjuk az igazság előbb-utóbb mindig kiderül.. :/
2011. november 04. 11:56
|
|
Fancsii001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.17. Hozzászólás: 59 Csatolások: 4 Azonosító: 158547 offline
|
nemhiszem el h vannak ilyen r*bik......
2011. november 04. 11:59
Én erről még hallani akarok. Jobb mint bármelyik szappanopera.
Komolyan élvezem ezeknek a cikkeknek az olvasását.
2011. november 04. 12:12
én ezt nem hiszem el hogy odaadta volna bieber magát másnak!!!
2011. november 04. 12:27
Idézet (Thora_90 @ 2011.11.04. 11:01)
Többen írjátok, h ha valóban Jussytól esett teherbe a lány, Ti a helyében eltitkolnátok, de ha belegondoltok, ő tökéletes célpont: baromira híres, és egy ilyen botrány jól felkavarja az állóvizet, a csajt meg híressé teszi.
Tudjátok, manapság sokan vannak, akik a hírnévért szó szerint BÁRMIT megtennék. Ez egy ilyen eset sztem.
Tudjátok, manapság sokan vannak, akik a hírnévért szó szerint BÁRMIT megtennék. Ez egy ilyen eset sztem.
Ez azért hülyeség a részéről, mert teherbe esni abszolút nem teljesítmény, a legtöbb szülőképes korú nő ezt meg tudja csinálni. Ettől még nem lesz híres, nem fogják szeretni, sőt, én nem tudom elképzelni, hogy ezek után bárki is alkalmazná rendes állásban. Csak elássa magát a társadalom szemében. Egy senki lesz, ismert névvel. Arról nem is beszélve, hogy mostantól örülhet, ha valami vehemens rajongó nem vágja ki az autójának a kerekeit, nem dob be téglát az ablakán, vagy nem veri meg az utcán.
2011. november 04. 12:29
|
|
Miley Cyrus 17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.26. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 123558 offline
|
Remélem is, h börtönbe kerül, a gyereknek csak jobb lesz!! Komolyan mondom!!Vagy találnak neki jobb szülőket!! De ez a nő egy elmebeteg fogyatékos!! Én belieber vok és hiszek Justin-nak, de soha nem tudnék senkinek sem halálos fenyegető üzenetet küldeni. Neki sem fogok, mert háát, ha ilyet mondott, akkor komoly problémái lehetnek!!
2011. november 04. 12:35
|
|
Ninaa.♛ smuldersholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 1118 Csatolások: 117 Azonosító: 144054 offline
|
A kisgyereket mindenképp sajnálom,hiszen mit tehet ő erről?Nem is tudom,mit gondoljak...De ki lenne az a hülye,aki lefekszik egy ilyen taknyossal,ahogy előttem is mondták?....
2011. november 04. 12:36
|
|
candice1997visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.27. Hozzászólás: 438 Csatolások: 91 Azonosító: 161276 offline
|
Egy szó szánalmas!
2011. november 04. 13:04
|
|
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline
|
ez mind szép és jó, csak éppen mi van, ha kiderül, hogy tényleg igaza van?! nem szép ilyet mondanom, de remélem
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: