Bieber megrontója rács mögé kerülhet
2011. november 04. 10:52
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
hát megérdemli !!!
2011. november 04. 10:54
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
a csaj szó szerint maga alatt kezdte el vágni a fát.két lehetőség van:
1.igazat mond,ez a durvább verzió.bieber simán megússza akkor a dolgot szerintem,viszont a nőt lecsukják.akkor egy életre megbélyegzi magát,az aktájában örökre ott lesz,hogy mit csinált...bieber pedig tengeti tovább a maga kis életét,viszonylag kevesebb fanocskával és egy ügyes skalppal a háta mögött(akármennyire is rühellem a kölyköt,azért ezelőtt a mutatványa előtt,ha igaz,megemelem a kalapomat).
2.a nő hazudik,és nem csukják le.viszont az,hogy ekkorát hazudott,mindenképpen következményekkel fog szerintem járni.már persze nem pénzbeli meg ilyesmi,de bieber így is megússza,sőt,még ő lesz az ártatlan barika.azt kivéve,hogy jöhet a gyerektartás,ha azt viszont sikerülnie kiperelnie a nőnek.
akármelyik verziót is nézem,a nő mindenképpen szánalmas.
ha tényleg csinált neki bieber egy klónt,én a helyében eltitkolnám,nem pedig szétkürtölném a világban.viszont a sztorinak biztosan lesz folytatása,ha igaz,ha nem.
hát,bieber...most már nem az lesz a legnagyobb problémád,hogy hogyan játszd el az ˝álompárt˝ a sajtónak szelikével.
1.igazat mond,ez a durvább verzió.bieber simán megússza akkor a dolgot szerintem,viszont a nőt lecsukják.akkor egy életre megbélyegzi magát,az aktájában örökre ott lesz,hogy mit csinált...bieber pedig tengeti tovább a maga kis életét,viszonylag kevesebb fanocskával és egy ügyes skalppal a háta mögött(akármennyire is rühellem a kölyköt,azért ezelőtt a mutatványa előtt,ha igaz,megemelem a kalapomat).
2.a nő hazudik,és nem csukják le.viszont az,hogy ekkorát hazudott,mindenképpen következményekkel fog szerintem járni.már persze nem pénzbeli meg ilyesmi,de bieber így is megússza,sőt,még ő lesz az ártatlan barika.azt kivéve,hogy jöhet a gyerektartás,ha azt viszont sikerülnie kiperelnie a nőnek.
akármelyik verziót is nézem,a nő mindenképpen szánalmas.
hát,bieber...most már nem az lesz a legnagyobb problémád,hogy hogyan játszd el az ˝álompárt˝ a sajtónak szelikével.
2011. november 04. 11:00
Idézet (An_d_a @ 2011.11.04. 10:54)
De igen, akkor is elővehető, ha hazudik. Kaliforniai törvények szerint az "false accusation", hamis vád, az is szabálysértés. Általában 60 óra közmunka meg kb. 1000$ pénzbüntetés jár érte. Plusz: Bieber úgyis bepereli, ha csak kamuzott, és fene tudja, mennyit kell még fizetnie neki.
2011. november 04. 11:01
Többen írjátok, h ha valóban Jussytól esett teherbe a lány, Ti a helyében eltitkolnátok, de ha belegondoltok, ő tökéletes célpont: baromira híres, és egy ilyen botrány jól felkavarja az állóvizet, a csajt meg híressé teszi.
Tudjátok, manapság sokan vannak, akik a hírnévért szó szerint BÁRMIT megtennék. Ez egy ilyen eset sztem.
Tudjátok, manapság sokan vannak, akik a hírnévért szó szerint BÁRMIT megtennék. Ez egy ilyen eset sztem.
2011. november 04. 11:02
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Istenem...már a csapból is Justin Bieber folyik...?:-.-"
2011. november 04. 11:07
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Idézet (AngelRicci @ 2011.11.04. 11:00)
De igen, akkor is elővehető, ha hazudik. Kaliforniai törvények szerint az "false accusation", hamis vád, az is szabálysértés. Általában 60 óra közmunka meg kb. 1000$ pénzbüntetés jár érte. Plusz: Bieber úgyis bepereli, ha csak kamuzott, és fene tudja, mennyit kell még fizetnie neki.
ennyivel is okosabb vagyok,köszi
de ha kamuzott,akkor ami összeget leírtál,biebert ismerve,csak aprópénz lesz ahhoz képest,amit perelni akar majd tőle a kölyök.
2011. november 04. 11:09
|
|
An_d_ainebriant |
|
Idézet (Thora_90 @ 2011.11.04. 11:01)
Többen írjátok, h ha valóban Jussytól esett teherbe a lány, Ti a helyében eltitkolnátok, de ha belegondoltok, ő tökéletes célpont: baromira híres, és egy ilyen botrány jól felkavarja az állóvizet, a csajt meg híressé teszi.
ezt sokszor elfelejtem,hogy hírnévért bármit megtennének egyesek.sajnos nekem ez felfoghatatlan,soha nem voltam hírnévéhes.ezért is nem megyek tehetségkutatókba
bieber tényleg tökéletes célpont,vele van tele az összes újság.ha úgy nézzük,˝ igaza van˝ a nőnek:jobb alanyt nem is találhatott volna.
2011. november 04. 11:12
|
|
Clare Salvatorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 362 Csatolások: 0 Azonosító: 132058 offline
|
Komolyan ez a Bieber ügy egyre vicesebb és drámaibb.
Itt már nem tudni mi az igazság de megint csak a csaj szív.
Itt már nem tudni mi az igazság de megint csak a csaj szív.
2011. november 04. 11:19
|
|
wertzuiovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.04. Hozzászólás: 158 Csatolások: 0 Azonosító: 144707 offline
|
Én először hülyeségnek tartottam az egészet, de aztán elgondolkodtam a dolgon, és végülis a csaj feljelentette, ami nagy dolog, mert ugye egy ilyen híres emberrel, meg a jól menő ügyvédeivel nem érdemes packázni, főleg úgy, h semmi alapja a vádnak (de még akkor sem ajánlatos, ha esetleg nagyon is van alapja)mert kicsinálják, az egyszer biztos... Szóval, ha ezt be merte vállalni, akkor vagy teljesen nemnormális, VAGY igenis megtörtént a dolog és a gyereke Biebertől van és mivel tudatában van az igazának nem fél, mert ugye az igazság végül mindig kiderül... De ettől függetlenül a csaj így is-úgy is nemnormális, hiszen képes volt
1. elmenni egy Bieber koncertre (már ezért megérdemli a megvetésemet)
2. 20 évesen, mint egy hülye kislány találkozni a színfalak mögött VELE!!!
3. megengedni, h a kistaknyos közeledjen, sőt, megcsókolja
4. Felcsináltatja magát vele...(Amiről én régebben azt mondtam volna, h fizikailag lehetetlen, de most már nem tudom mit gondoljak.
1. elmenni egy Bieber koncertre (már ezért megérdemli a megvetésemet)
2. 20 évesen, mint egy hülye kislány találkozni a színfalak mögött VELE!!!
3. megengedni, h a kistaknyos közeledjen, sőt, megcsókolja
4. Felcsináltatja magát vele...(Amiről én régebben azt mondtam volna, h fizikailag lehetetlen, de most már nem tudom mit gondoljak.
2011. november 04. 11:20
|
|
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6255 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline
|
Idézet (AngelRicci @ 2011.11.04. 10:06)
Eszter655, az eredeti cikkben azt írták baby boy, az szerény angol tudásom szerint fiú. 
De a Fókuszban azt mondták,h kislány.
2011. november 04. 11:25
Bár tényleg látszik hogy a csaj szánalmas bár azt nagyon bírnám ha igaz lenne hisz akkor megkorát kopna szelike és a fanjai.
2011. november 04. 11:37
hát, gondolkoznia kellett volna, mielőtt bevallja, hisz ő győztesen nem kerülhetett volna ki amúgy sem a balhéból, hisz Bieber még kiskorú...
2011. november 04. 11:41
|
MsErika100új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.31. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 144480 offline
|
Haha... Kellett neki ugrálni!!!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: