Starity

Bemutatkozott Hollywood legújabb melegpárja

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. november 04. 10:04 #41
Andy1996
Andy1996
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1931
Csatolások: 436
Azonosító: 160928
Legyenek boldogok!! biggrin.gif
2011. november 04. 10:54 #42
- törölt felhasználó -    
sok boldogságot nekik! biggrin.gif
2011. november 04. 11:08 #43
rachella
rachella
EchelonMuserGlambert

Státusz“Menj az utamból! Elhasználod az oxigénemet!” /Száll a kakukk fészkére/
Hozzászólás: 1591
Csatolások: 0
Azonosító: 147043
Miért van itt ennyi homofób? dry.gif
Komolyan kérdezem, titeket miért zavar, ha egy férfival boldog? Nektek miért nem mindegy? Nem előttetek fogják élni a magánéletüket! Szánalmas, hogy valaki ezért elítéli, lenézi vagy kevesebbre tartja. Joga van boldognak lenni, ahogy mindenki másnak is azzal, akivel csak akar!
Nem ők az undorítóak, hanem ez a hozzáállás! dry.gif
9 felhasználónak tetszik: janet7, hailey19, ophely88, House Of Wax, Miley-fan09, Eszter655, Domcicc, num1Kolosszus, cookiebook
2011. november 04. 11:28 #44
Corby
Corby
-

Státuszi love him a lot.
Hozzászólás: 7036
Csatolások: 1416
Azonosító: 147096
Legyenek boldogok!
2011. november 04. 11:59 #45
- törölt felhasználó -    
Ezen ledöbbentem w00t.gif Pedig már sokszor láttam képeket, amiken együtt voltak. Engem nem zavar, őszinte vagyok, örülök, hogy Jonathan boldog. Szerintem az a szánalmas, aki elítél valakit, csak azért, mert meleg. Na és? Az Ő dolga, az Ő élete. Én örülök nekik.
2011. november 04. 19:44 #46
Kata1702
Kata1702
új tag
Hozzászólás: 76
Azonosító: 158735
Legyenek boldogok azt kész.
2011. november 04. 19:53 #47
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Idézet (The Dark Knight @ 2011.11.04. 07:31)
Eléggé fantáziaszegény lehetsz, ha csak azt hiszed, hogy csak nézik egymást és csak fogják egymás kezét.
Semmi bajom velük, de részben emiatt a liberális felfogás miatt tart itt a világ, ahol.

Egészen eddig a hozzászólásodig bennem sem merült fel, hogy mi mást csinálhatnak még biggrin.gif Ez fontos? Nem vagy ott, nem látod, akkor neked nem mindegy, hogy 2 ember mit csinál 4 fal között?
7 felhasználónak tetszik: janet7, House Of Wax, Eszter655, Grace Benning, Domcicc, num1Kolosszus, fashionbébíí
2011. november 04. 22:31 #48
LadyAlba88
LadyAlba88

Státusz"A man who dares to waste one hour of time has not discovered the value of life"
Hozzászólás: 1140
Csatolások: 200
Azonosító: 142600
Nagyon sok itt a kislány és kisfiú, na meg a homofób! Szégyeljétek magatokat! Ők is emberek, és sok bodogságot kívánok nekik!
2011. november 05. 09:19 #49
mycroft
mycroft
visszatérő vendég

Státusz"Tudatában lenni a hülyeségnek és úrrá lenni a hülyeségen két külön dolog."
Hozzászólás: 171
Csatolások: 112
Azonosító: 121233
A rajongók profin ráéreztek, mert már vagy fél éve van egy blog, amin a közös képeik vannak fent, mert a rajongók azon rétege meg volt győződve róla, hogy együtt vannak. És tényleg. biggrin.gif
Amúgy sok boldogságot nekik. Végre nem kell titkolózniuk, biztos állati kellemetlen lehet.

A meleg témához annyit, annak, aki fújolt és egyebek. Aki meleg, az nem úgy ébred fel reggel, hogy "Ó, én mától a saját nememhez vonzódok, mert az mekkora poén.". Amikor az ember erre ráébred, az hatalmas lelki válság épp az olyanok miatt, akik fújolnak. Számtalan kérdés felmerül bennük, mint hogy mi a baj velük, mitől térnek el az átlagtól, mit szól majd hozzá a család, barátok, kollégák, főnökök, stb. Ők is pontosan tudják, hogy a természetes a férfi-nő felállás lenne, de mint ahogy mi heterók nem vonzódunk a saját nemünkhöz, úgy ők sem a másik nemhez.
Tehát minden tiszteletem azoké, akik felvállalják a másságukat. (Nem kell több olyan fiatal, aki inkább öngyilkos lesz, mert nem meri bevallani.)
Ha pedig a négy fal között teszik, amit tesznek, addig engem se zavar. De ugyanez a heterókra is vonatkozik. Attól, hogy valakik szerelmesek, nem kell mondjuk a busznak, vonatnak, vagy a fél utcának átesnie rajtuk, amint épp nem túl félreérthető szituációban leledzenek. Lehet kulturáltan és ne csak a melegektől várjuk már el, hogy úgy tegyenek.
Bocsánat a hegyi beszédért.
6 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Domcicc, num1Kolosszus, House Of Wax, Piros0817, ophely88
2011. november 05. 09:27 #50
Eszter655
Eszter655
asylum

Státuszfilozofálok
Hozzászólás: 6255
Csatolások: 679
Azonosító: 134102
Idézet (brigi92fcb @ 2011.11.04. 09:03)
Gyomor forgató :S Két pasi... De azért legyenek boldogok persze, csak ne akarjanak közösen gyereket nevelni!

Gratulálok a megnyilvánuláshoz.taps.gif
Egyébként teljesen rendben van,h felvállalták ezt dolgot,mert sok olyan ember,közöttük sztárok is vannak akik félnek a reakcióktól,pedig ők is csak emberek.És miért ne nevelhetnének gyereket?Azt a gyereket ugyanúgy nevelnék mint ahogyan egy hetero pár teszi.
2011. november 05. 09:53 #51
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (mycroft @ 2011.11.05. 09:19)
A meleg témához annyit, annak, aki fújolt és egyebek. Aki meleg, az nem úgy ébred fel reggel, hogy "Ó, én mától a saját nememhez vonzódok, mert az mekkora poén.". Amikor az ember erre ráébred, az hatalmas lelki válság épp az olyanok miatt, akik fújolnak. Számtalan kérdés felmerül bennük, mint hogy mi a baj velük, mitől térnek el az átlagtól, mit szól majd hozzá a család, barátok, kollégák, főnökök, stb. Ők is pontosan tudják, hogy a természetes a férfi-nő felállás lenne, de mint ahogy mi heterók nem vonzódunk a saját nemünkhöz, úgy ők sem a másik nemhez.
Tehát minden tiszteletem azoké, akik felvállalják a másságukat. (Nem kell több olyan fiatal, aki inkább öngyilkos lesz, mert nem meri bevallani.)
Ha pedig a négy fal között teszik, amit tesznek, addig engem se zavar. De ugyanez a heterókra is vonatkozik. Attól, hogy valakik szerelmesek, nem kell mondjuk a busznak, vonatnak, vagy a fél utcának átesnie rajtuk, amint épp nem túl félreérthető szituációban leledzenek. Lehet kulturáltan és ne csak a melegektől várjuk már el, hogy úgy tegyenek.
Bocsánat a hegyi beszédért.

Hihetetlen, mennyire egyetértek veled. Az emberek nem tudnak szépen megférni egymás mellett, nem tudják elfogadni egymást. Pedig már a Bibliában is benne van: "Ne ítélj, hogy ne ítéltess." A gyűlölködők gyűlölködnek, a melegek pedig vagy szégyellik, hogy azok, amik, vagy pedig olyan erkölcstelen, ocsmány módon a pofánkba tolják, hogy attól a gyűlölködők csak még jobban felpaprikázódnak. Mindenki hibás, pedig csak egy kis tolerancia kellene, meg az, hogy ne foglalkozzunk ilyen szinten mások, többnyire idegenek életével. Nincs több meleg a világban, csak éppen a mostani túlzóan liberális életszemlélet miatt többen vállalják fel, ennyi. Eddig is voltak és ezután is lesznek melegek. El kellene fogadni, nem kellene velük foglalkozni. Ők se foglalkoznak velünk és nem írják oda egy hetero párról szóló cikkhez, hogy "fujj, hánynom kell tőlük." Mit kell beszólni? Nem tetszik, nem nézitek. A másik ember életéhez semmi közötök. Persze lehet negatív véleményed, én is természetellenesnek tartom a dolgot, ahogy két nő szerelmét is annak tartom, de a legtöbben nem tehetnek a nemi beállítottságukról. Épp eleget szenvednek azzal, hogy elfogadják magukat, nem kellene még azzal is törődniük, hogy mások mit szólnak ehhez. Akinek kicsi az intelligencia hányadosa, az ezt úgyse fogja fel, de azért elmondtam. Ne fogadd el, ha nem vagy képes rá, csak fogd fel, hogy nincs közöd hozzá.
5 felhasználónak tetszik: num1Kolosszus, House Of Wax, Piros0817, ophely88, joe_r
2011. november 05. 19:28 #52
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
Hozzászólás: 12632
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Joe_r, már csak pár hónap és pár ilyen cikk és mi leszünk az oldalon egyetlen jóképű csávók akik nem melegek rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, num1Kolosszus
2011. november 05. 20:03 #53
joe_r
joe_r
Tündérke™ Addict

StátuszRest in peace Nicky "The Kentucky Kid" Hayden
Hozzászólás: 15114
Csatolások: 6612
Azonosító: 44
Alapvetően nem terveztem, hogy hozzászólok a témához, de ha már ToTo kolléga így felhívta a figyelmem a hozzászólására, akkor reagálnék, a cikkre mindenképpen.

Nem tudom, hogy kinek mi a problémája azzal, ha kiderül valakiről, hogy homoszexuális. Nekem különösebben semmi. Nem sérti sem a személyemet, sem a gondolkodásomat, sem a vallási nézeteimet (utóbbit semmiképpen, mert nem hiszek, de ez legyen az én problémám). Semmi nem történik velem, ha kiderül xy-ról, hogy a saját neméhez vonzódik. Mint ahogy akkor sem történik semmi, ha találkozok egy homoszexuális emberrel. Ez nem betegség, csak a társadalom sajátos gondolkodása, hogy csak egyetlen lehetőség a normális, és minden ettől eltérő egyenlő az aberrációval.

Ha valaki a saját nemében találja meg a saját boldogságát, hát legyen, de ezért elítélni, kiközösíteni embert, akár híres, akár nem, több mint szegénységi bizonyítvány. Például semmilyen módon nem befolyásolja a munkáját.
Tételezzük fel, hogy egy Oscar díjas színészről kiderül, hogy homoszexuális, vegyék vissza tőle a díjat, csak mert van benne annyi tartás, hogy vállalja másságát?

Vagy ott van Elton John. Róla köztudott, hogy homoszexuális, és akkor mi van? Keresztapja David Beckham gyerekének, ami az egyik legjobb példa arra, hogy ez nem befolyásol semmit.
Esetleg említsem meg George Michael nevét? Hosszú-hosszú ideje tudja a világ, hogy homoszexuális, és nem hallottam, hogy tömegesen fordultak volna el tőle a rajongói.

Idézet (_ToTo_ @ 2011.11.05. 19:28)

Joe_r, már csak pár hónap és pár ilyen cikk és mi leszünk az oldalon egyetlen jóképű csávók akik nem melegek rohog.gif

Egyébként én amúgy is hideg vagyok. Egy jégszívvel, és öngenerált ridegséggel nem lehetek meleg. _nevet.gif bolond.gif
3 felhasználónak tetszik: Piros0817, ophely88, num1Kolosszus
2011. november 06. 08:58 #54
- törölt felhasználó -    
jókat nevettem
ez akkora egy baromság dry.gif
_nevet.gif
2011. november 06. 15:11 #55
VampireBella
VampireBella
Világegyetemista

StátuszWords are very unnecessary
Hozzászólás: 1918
Csatolások: 364
Azonosító: 162606
Szerintem aranyosak együtt bár Jonathanhoz én másmilyen pasit képzeltem blush.gif
2011. november 30. 20:24 #56
corny4
corny4
DramaQueen™
Hozzászólás: 1929
Csatolások: 1127
Azonosító: 156487
Több ezer lány szíve tört össze, amikor Zachary Quinto nyíltan felvállalta másságát a világ előtt.

Nekem nem Zachary Quinto törte össze a szívem hanem Jonathan Groff! ohmy.gif
amúgy remélem boldogak lesznek smileeee.gif én Zachary Quinto nem ismerem, de Jon-t imádom és remélem boldog lesz smileeee.gif vagy már most az tongue.gif
2011. december 11. 16:32 #57
LadyRainbow
LadyRainbow
visszatérő vendég

Státusz"What's your plane, fighter princess?"
Hozzászólás: 443
Csatolások: 4
Azonosító: 158368
Aranyosak együtt, de személy szerint én ezen nagyon meglepődtem. ohmy.gif
2012. január 15. 23:28 #58
bassistgirl
bassistgirl
visszatérő vendég

StátuszI'm a fucking unicorn and I don't believe in humans...
Hozzászólás: 115
Csatolások: 11
Azonosító: 166023
Sok boldogságot nekik, de Zach-en tényleg nagyot néztem én is biggrin.gif
2012. január 25. 09:00 #59
Clare Salvatore
Clare Salvatore
visszatérő vendég

StátuszSo much Series.. ❤
Hozzászólás: 362
Azonosító: 132058
Megdöbbentem amikor megláttam hogy a Glees srác a pasija, én abból nem igazán néztem ki..
Mondjuk Zachen sem látszik annyira.. De hát.. xD
2012. február 02. 21:42 #60
Marina Salvatore
Marina Salvatore
Goth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333

Státuszhttp://www.youtube.com/watch?v=OyzI2hrmGgI&feature=related *-*
Hozzászólás: 5443
Csatolások: 2807
Azonosító: 150271
Hát sajnos ez van...de én akkor is szeretem...smileeee.gif
4 oldal 1 2 3 4