A volt anti-hős nemrég bevallotta másságát és most párját is megmutatta, aki nem más, min a Glee sorozat sztárja, Jonathan Groff.
A teljes cikkhez kattints ide!
Bemutatkozott Hollywood legújabb melegpárja
2011. november 03. 21:25
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
ha ő így érzi jól magát,akkor remélem boldog lesz 
az ő élete/életük,én nem szeretnék beleszólni.szerintem biztosan jobban érzik most magukat,hogy felvállalták és nem titkolóznak.sok boldogságot nekik
az ő élete/életük,én nem szeretnék beleszólni.szerintem biztosan jobban érzik most magukat,hogy felvállalták és nem titkolóznak.sok boldogságot nekik
2011. november 03. 21:29
LOL, igazából ők egész jók így egymás mellett, egyikért sem vagyok oda, amíg nem az én pasijaim járkálnak mással... (legyen az pasi vagy sem) :DDDD
2011. november 03. 21:30
Rajtam kitört egy kisebbfajta fangörcs amikor ezt a hírt megláttam
Sok boldogságot nekik!
2011. november 03. 21:35
|
|
Transformersfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 235 Csatolások: 1 Azonosító: 162028 offline
|
hahaha
egészségükre
2011. november 03. 21:50
|
|
rheuska-- anti-paparazzi --- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.18. Hozzászólás: 1748 Csatolások: 7732 Azonosító: 24717 offline
|
Ezt amúgy annyira szeretem, hogy írtam egy cikket, és teljesen átfogalmazzák. Akkor dobják vissza, és írják meg a moderátorok, de ne az én nevemben legyen kint ilyen klisé, hogy "lányok szíve tört össze" stb...
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2011. november 03. 21:59
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Mindegy a lényeg, hogy legyenek boldogok.
2011. november 03. 22:02
|
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline
|
amikor megláttam a címet kicsit el kezdtem szakadni
egyébként nincs bajom velük, egyiknek sem vagyok a rajongója, csak valahogy kijött XD hát sok boldogságot
2011. november 03. 22:02
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Hollyweird-ben hátrány, ha valaki meleg? Ilyet sem hallottam még.
Zach, keríts magadnak egy másik ügynököt, de sürgősen. Mekkora kitolás már, hogy az ügynöke mondja meg, hogy mit csináljon. Persze a döntés kétoldalú de mindenki tudja, hogy ott ügynököt cserélgetni nem jó dolog tehát úgy kell ugrálni, ahogyan ő fütyül.
2011. november 03. 22:12
|
|
rheuska-- anti-paparazzi --- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.18. Hozzászólás: 1748 Csatolások: 7732 Azonosító: 24717 offline
|
miss_aero: ezt osztom, és sztem is jók lesznek együtt, két hasonló felfogású és személyiségű emberről van szó, biztos remekül kiegészítik egymást
2011. november 03. 22:17
Jim Parsons, Neil Patrick Harris és most Zach.
Egyre többen vállalják fel másságukat. Miért mindig a jóképű pasik melegek?
De azért nekik is megkönnyebbülés hogy már nem kell titkolózniuk.
Egyre többen vállalják fel másságukat. Miért mindig a jóképű pasik melegek?
2011. november 03. 22:31
Kellemes aranyeret nekik!
Ez nem elfogadott, nem egészséges, hogy 2 férfi. Elhányom magam, ha csak belegondolok mit csinálnak egymáassal.
Ez nem elfogadott, nem egészséges, hogy 2 férfi. Elhányom magam, ha csak belegondolok mit csinálnak egymáassal.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.